kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
dua edin ne olur sıpam büyümüş olsun gidicez şimdi tekrar kan vermeye
mevlama emanetiniz.....
kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
mevlama emanetiniz.....
i şekilde gelirsin..kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
mevlama emanetiniz.....
canım bu kararı vermek size düşüyor nasipse bizde diğer adetle başlıyoruz ikinciye umarım hepimiz hayırlı haberler alırız..Günaydın arkadaşlar. Benim bugün ateşim düştü ve regl ağrılarım başladı. Yine olmadı. Eşim biraz daha normal yolla deneylim diyor ama ben artık anladım olmayacak. Hoş tüp bebekle de olmadı. Ne zor bir yol bu ya. Allah hepimize yardımcı olsun..
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah...Günaydın,
topiğiniz ilk kez ilgimi çekti, çünkü ben de bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim. Allah hepimize yardım etsin, dualarımızı kabul etsin inşallah.
i şekilde gelirsin..
canım inşallah değerin dahda artmış b
canım bu kararı vermek size düşüyor nasipse bizde diğer adetle başlıyoruz ikinciye umarım hepimiz hayırlı haberler alırız..
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah...
sizin sebep neydi bu yollara düşüren
bende aynı merkezdeyim canım bursa jinemed..Ben kendimi karar bile veremeyecek kadar yorgun hissediyorum. 6 ay ara verdim ama dinlenemiyorum. Artık bir şekilde kendimi toplayıp başlamam lazım. İnşallah bu son denememiz olur da artık bebeğimize kavuşuruz.
Canım siz nerede başlıyorsunuz ikinciye? Ben Acıbadem'e gitmeye başladım ve doktorum aşılama yapalım diyor. Biz aşılama ile başlayacağız herhalde.
bende aynı merkezdeyim canım bursa jinemed..
benimde 5 ay bitti kürtaj olalı kendimi hazır gibi hissediyorum donmuşlarım var dı onları kullanıcaz nasipse
sizin içinde hayırlısı olsun canım..
inşallah canım...Ay hadi bakalım inşallah. Gelsin ice baby
Günaydın,
topiğiniz ilk kez ilgimi çekti, çünkü ben de bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim. Allah hepimize yardım etsin, dualarımızı kabul etsin inşallah.
Günaydın arkadaşlar. Benim bugün ateşim düştü ve regl ağrılarım başladı. Yine olmadı. Eşim biraz daha normal yolla deneylim diyor ama ben artık anladım olmayacak. Hoş tüp bebekle de olmadı. Ne zor bir yol bu ya. Allah hepimize yardımcı olsun.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım.
demek regl belirtilerin başladı ne diyeceğimi bilemiyorum artık aynı durumu yaşıyoruz her ay olur ümidi ve sonuç hüsran...
aynı şekilde tüpten başka yol yok gibi düşünüyorum bende Rabbimden ümit kesilmez tabii
Evet canım ya en kötüsü de her ay umutlanıp sonrasında aynı hayal kırıklığını yaşamak. İnce bir cam vazoyu kırıp yapıştırıp sonra yeniden yere çalmak gibi. Bazen de çok hırslanıyorum. Hemen regl olayım hemen bir tüp daha olmadı bir tüp daha yapayım diyorum ama öyle de olmuyor. Zaten benim elimde olan bir şey değil ki ben hırs yapınca olsun. Sabırla beklemek gerek.
Belki hamileyimdir diye ağrı kesici de almadım. Regl öncesi civan perçemi çayı içiyorum. O ağrımı kesiyor. Onu da içmedim. Şimdi de orucum. İnşallah başlamaz. Başlarsa ne yapacağım? Orucum bozulacak mı?
mevlama emanetiniz.....
Çok uykum var uyumak istiyorum
Canım hepsi birbirinden güzel gözüküyor ellerine saglıkkk MAŞALLAH döktürmüssün yinee
]GÜNAYDIN GÜZELLERALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ
günaydın hoşgeldin tatlım...
ilk tüp denemen olcak demekki hangi hastanede yaptırıyorsun
evet ilk denemem olacak, aşılama vs yapılmadan direkt tüp bebek denenecek. bakalım hayırlısı artık....
i şekilde gelirsin..
canım inşallah değerin dahda artmış b
canım bu kararı vermek size düşüyor nasipse bizde diğer adetle başlıyoruz ikinciye umarım hepimiz hayırlı haberler alırız..
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah...
sizin sebep neydi bu yollara düşüren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?