Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
dua edin ne olur sıpam büyümüş olsun gidicez şimdi tekrar kan vermeye
mevlama emanetiniz.....

Günaydın arkadaşlar. Benim bugün ateşim düştü ve regl ağrılarım başladı. Yine olmadı. Eşim biraz daha normal yolla deneylim diyor ama ben artık anladım olmayacak. Hoş tüp bebekle de olmadı. Ne zor bir yol bu ya. Allah hepimize yardımcı olsun.

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım.

Günaydın,
topiğiniz ilk kez ilgimi çekti, çünkü ben de bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim. Allah hepimize yardım etsin, dualarımızı kabul etsin inşallah.

i şekilde gelirsin..
canım inşallah değerin dahda artmış b

canım bu kararı vermek size düşüyor nasipse bizde diğer adetle başlıyoruz ikinciye umarım hepimiz hayırlı haberler alırız..
Günaydın,
topiğiniz ilk kez ilgimi çekti, çünkü ben de bu ay ilk kez tüp bebek deneyeceğim. Allah hepimize yardım etsin, dualarımızı kabul etsin inşallah.
hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah...
sizin sebep neydi bu yollara düşüren

Ben kendimi karar bile veremeyecek kadar yorgun hissediyorum. 6 ay ara verdim ama dinlenemiyorum. Artık bir şekilde kendimi toplayıp başlamam lazım. İnşallah bu son denememiz olur da artık bebeğimize kavuşuruz.

Canım siz nerede başlıyorsunuz ikinciye? Ben Acıbadem'e gitmeye başladım ve doktorum aşılama yapalım diyor. Biz aşılama ile başlayacağız herhalde.

bende aynı merkezdeyim canım bursa jinemed..
benimde 5 ay bitti kürtaj olalı kendimi hazır gibi hissediyorum donmuşlarım var dı onları kullanıcaz nasipse
sizin içinde hayırlısı olsun canım..

bende aynı merkezdeyim canım bursa jinemed..
benimde 5 ay bitti kürtaj olalı kendimi hazır gibi hissediyorum donmuşlarım var dı onları kullanıcaz nasipse
sizin içinde hayırlısı olsun canım..

Ay hadi bakalım inşallah. Gelsin ice baby

Günaydın,

günaydın hoşgeldin tatlım...
ilk tüp denemen olcak demekki hangi hastanede yaptırıyorsun

demek regl belirtilerin başladı ne diyeceğimi bilemiyorum artık aynı durumu yaşıyoruz her ay olur ümidi ve sonuç hüsran...
aynı şekilde tüpten başka yol yok gibi düşünüyorum bende Rabbimden ümit kesilmez tabii

Evet canım ya en kötüsü de her ay umutlanıp sonrasında aynı hayal kırıklığını yaşamak. İnce bir cam vazoyu kırıp yapıştırıp sonra yeniden yere çalmak gibi. Bazen de çok hırslanıyorum. Hemen regl olayım hemen bir tüp daha olmadı bir tüp daha yapayım diyorum ama öyle de olmuyor. Zaten benim elimde olan bir şey değil ki ben hırs yapınca olsun. Sabırla beklemek gerek.

Belki hamileyimdir diye ağrı kesici de almadım. Regl öncesi civan perçemi çayı içiyorum. O ağrımı kesiyor. Onu da içmedim. Şimdi de orucum. İnşallah başlamaz. Başlarsa ne yapacağım? Orucum bozulacak mı?

ard arda tüp deneme şansımızda yok evet mecbur kendiliğinden olur ümidimizi taze tutuyoruz...
kimbilir belki bizimde tüp bebek için uğraşırken kendiliğinden oldu hikayemiz olur...
regl başlarsa orucun bozulur canım..

merak ediyorum seniiiiiii sonuç çıktımı acaba:26::26::26:
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin sana

Çok uykum var uyumak istiyorum

oyyy yeşil gözlü minnak prenses uykusuzmu bırakıyoo seniiii

Canım hepsi birbirinden güzel gözüküyor ellerine saglıkkk MAŞALLAH döktürmüssün yinee

saol mehtapcım..
şekerim teyze oluyomuşun yine
benim gibi 2 kuzu teyzesi olcan

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

Aminnnnn...
günaydın tatlım...

Hoşgördük, teşekkür ederim inşallah hepimiz hamiş oluruz tedavilerimizin sonucunda.

bende erken menopoz tehlikesi var diyeyim bari. ne diyeceğimi de tam bilemedim. 32 yaşındayım. 9 aydır evliyim, hiç korunmadık, aslında hemen bebeğimiz olmasını daha çok eşim istedi. ben ilk 6 ay olsa da olur olmasa daha iyi olur konumundaydım, birbirimizin ev hallerine alışma süreci. mayısın son haftası tatile gidecektik ve benim regl dönemime tekabül ediyodu bende geciktirici kullanmak istedim tatilde regl olarak geçirmek istemediğimden. ama korunmadığımızdan da erken gebelik testlerinden aldım pozitif çıktı, sonra kan testi yaptırdım doktor çok arada bir değer bizi yanıltabilir bir hafta sonra gel dedi, bir hafta sonra regl oldum tam yola çıktığımız gün.
daha sonra 23 haziranda regl oldum, 3. gün kan testi yaptırılması gerektiğini yine burdan öğrenmiştim, bursa da oturuyorum, bursa kadım doğum akademisine gittim. fsh 12,37 çıktı. doktor vakit kaybetme hemen tüp bebek yaptır yaşında küçük değil falan dedi. yediremedim açıkcası, hemen tüpe bebeğe koşa koşa gitmeyi. başka bir doktora gittim. bir ay bi ilaç verdi, diğer reglin 3. günü durumuna bakalım dedi. değer 19,04 çıkınca oda hemen bi tüp bebek merkezi dedi. aynı gün bursada bir kaç tüp bebek merkezi ie görüştüm ve soranus tüp bebek merkezi ile anlaştık. o gün eşimin ve benim kanımız alındı, muayene yapıldı. eşimin sper durumuna bakıldı. ve ayın 5inde gelirsiniz denmişti. bir kaç gün önce aradı doktor bey ve kanımız ve diğer sonuçlarımızda endişe verici bir durum olmadığını söyledi. çalışmalara başlayacağız dedi.

neyse lafı çok uzattım sanırım. olay bundan ibaret.

Slm kızlar gülden kız döktürmüşün yine ama canım nasıl bi ev baklavası çekti biraz gönder bari ben yemek proğramı bile seyredemiyorum hemen canım istiyo ama allahtan çabuk geçiyo isteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…