aynı şekilde artmış canım bende merak ediyorum ne nazlı kuzuymuş annesine bir ohhh dedirtmedi
bak caım yavaş yavaş yükseliolar işte ne güzel var böyle yavaş yükselip de doğum yapanlar biraz kaygısız ol.
ayy horon mu benim karadenizli bi akdaşım oynardı yurtta çok hoşuma giderdi ben hiç bilmem öğrenmek isterdim ..
günaydınlarBU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞ CUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR
aminnnnnnn :)))) günaydın kızlarrrr, cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun
günaydın herkese gününüz aydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah
günaydınlarBU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞ CUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR
Canım hatırladığım kadarıyla sen 3. cü denemni hulusi beyde mi yapmıştın nasıl memnun kaldın mı ilg, alaka labaratuar filan iyi midir? Ekip güzel mi baştan savma cevaplamalar oluyormu kararsızım da yardımcı olursan sevinirim.
canlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah herkesin gönlünün muradını versin.Hamilelere sağlıklı doğumlar, bebek bekleyenlere bol bol bebiş versin inşallah rabbim.
ayy gülden hiç sorma ne naz ne naz..yüz görümlüğüde verecem diyorum yok dio...doğunca ebeye tembih edecem poposuna iki üç kere vursun ben kıyamam...
şaka biryana yarında kendi dr uma gitmek istiyorum..bakalım ne diecek..
canım labaratuar konusunda ne sorucaksın aklına takılan eksiklikler mi var?evet canım 2 deneme yaptım hulusi hocada ekip harika her daim birilerine ulaşıp soru sorabilirsin yoğun olmalarına rağmen ilgililer muayene için gittiğinde uzun bekleme süresi olabiliyor bazen yoğunluklarından..labaratuvar konusunda sorularım var 4.tüp öncesi bunları konuşacam bende bayramdan sonraki adetimle gitmek istiyorum...
canım labaratuar konusunda ne sorucaksın aklına takılan eksiklikler mi var?
ben adana başkente sordum + 500 tl ye yapıolarmış .adana da varsa ankarada da vardır diye tahmin ediyorum.arayıp sorsak mı?IMSI yöntemi var spermlerin bilmem kaç bin görüntüsünü büyütüp doğru düzgün olanlarını seçip yumurtaya yolluyolarya işte o teknik sanırım başkentte yok emin değilim onu sormam lazım...ileri teknik kullanıyorlarmı merak ediyorum
ben adana başkente sordum + 500 tl ye yapıolarmış .adana da varsa ankarada da vardır diye tahmin ediyorum.arayıp sorsak mı?
olsun canım napalım sonu güzel olsun da biraz daha bekleriz biz
bu gibi durumlarda bhcg 1500 lü değerleri bulana kadar durum netleşemiyor 1500 ü bulunca kese görülüyor ona göre gebelik var ya da yok denebiliyor...gebelik var elbet ama nasıl bir gebelik olduğu belirleniyor..
gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?