Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynı şekilde artmış canım bende merak ediyorum ne nazlı kuzuymuş annesine bir ohhh dedirtmedi

ayy gülden hiç sorma ne naz ne naz..yüz görümlüğüde verecem diyorum yok dio...doğunca ebeye tembih edecem poposuna iki üç kere vursun ben kıyamam...
şaka biryana yarında kendi dr uma gitmek istiyorum..bakalım ne diecek..

cnm ya gerçekten var mı?
ayy yüreğime su serpiyorsun..ama elimde değil sıpayı merak etmedgim bir tek anım yok..elim hep karnımda...acabalarda..
benimle başlayanlar kese için gün aldı.ben daha artacakmı die bekliyorum...
mevlam can versin meleğime..
kimseyi evlat diye aratıp ağlatmasın canı yürekten isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş

günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Son düzenleme:
aminnnnnnn :)))) günaydın kızlarrrr, cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun

günaydın herkese gününüz aydın cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallah

günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR

günaydın hayırlı cumalar kızlar

canlar herkese hayırlı cumalar diliyorum Allah herkesin gönlünün muradını versin.Hamilelere sağlıklı doğumlar, bebek bekleyenlere bol bol bebiş versin inşallah rabbim.

evet canım 2 deneme yaptım hulusi hocada ekip harika her daim birilerine ulaşıp soru sorabilirsin yoğun olmalarına rağmen ilgililer muayene için gittiğinde uzun bekleme süresi olabiliyor bazen yoğunluklarından..labaratuvar konusunda sorularım var 4.tüp öncesi bunları konuşacam bende bayramdan sonraki adetimle gitmek istiyorum...

olsun canım napalım sonu güzel olsun da biraz daha bekleriz biz
bu gibi durumlarda bhcg 1500 lü değerleri bulana kadar durum netleşemiyor 1500 ü bulunca kese görülüyor ona göre gebelik var ya da yok denebiliyor...gebelik var elbet ama nasıl bir gebelik olduğu belirleniyor..

canım labaratuar konusunda ne sorucaksın aklına takılan eksiklikler mi var?

canım labaratuar konusunda ne sorucaksın aklına takılan eksiklikler mi var?

IMSI yöntemi var spermlerin bilmem kaç bin görüntüsünü büyütüp doğru düzgün olanlarını seçip yumurtaya yolluyolarya işte o teknik sanırım başkentte yok emin değilim onu sormam lazım...ileri teknik kullanıyorlarmı merak ediyorum

ben adana başkente sordum + 500 tl ye yapıolarmış .adana da varsa ankarada da vardır diye tahmin ediyorum.arayıp sorsak mı?

cnm bugünde kendi druma gittim 424 olmuş..
dün 242 idi...
nasıl...
70 / 118(ertesi gün 122) / 242 ve ertesi gün 424.... ?????

güldenim bursa acıbademde IMSI yöntemi uygulanıyodu benim raporlarımdada uygulandığı yazıyo ama işe yaramadı

11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..

gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…