Tüp Bebek Günlüğümüz !

aaa gerçektenmiiiiii arayıp sormam ben hemen gel derler tanıyolar beni
gidince görüşcem illa
aradım canım yokmuş onlarda IMSI doktora sordu.ama hadi ben neysse de senin IMSI ye ıhtıyacın yok ki..

cnm bugünde kendi druma gittim 424 olmuş..
dün 242 idi...
nasıl...
70 / 118(ertesi gün 122) / 242 ve ertesi gün 424.... ?????

ee peki cnm doktor ne dedi değerin için düşmüş azıcık.inşallahhh duyarsın pıtpıtları canım..

Slm kızlar bizde doktor teyzemizden geldik şimdi görkemim 1200 grolmuş boyuda 37.5 cm biraz minyon olcak galiba oğlum

canlar benim çıkmam lazım kendinize cook iyi bakın hayırlı cumalar hepinizee Allah a emanet olun yarın görüşmek üzeree

düşmüş mü?
Dr çıkmış dedi..banada çıkmış geldi...yanlışmı yorumluyorum acaba..hangisi düşmüş?

cnm bugünde kendi druma gittim 424 olmuş..
dün 242 idi...
nasıl...
70 / 118(ertesi gün 122) / 242 ve ertesi gün 424.... ?????

süpperrr şahane oldu bu iş nazlı kuzu geldim anne diyooo Allahın izniyle

güldenim bursa acıbademde IMSI yöntemi uygulanıyodu benim raporlarımdada uygulandığı yazıyo ama işe yaramadı

canım bir ihtimal diye diyorum ben o da bakılsın bilemeyizki spermlerde sorun olup olmadığını bak işte başkentte yokmuş aklım takıldı sayı sorunumuz yok bizim ama kalite çok ta iyi değildi..

oldu oldu süpper oldu

Slm kızlar bizde doktor teyzemizden geldik şimdi görkemim 1200 grolmuş boyuda 37.5 cm biraz minyon olcak galiba oğlum
maaşallahh canım görkemine:))))) uzar uzar boyu meak etmme annesiii:))
düşmüş mü?
Dr çıkmış dedi..banada çıkmış geldi...yanlışmı yorumluyorum acaba..hangisi düşmüş?
pardon bebişim 2 ler 4 ler birbirine girmiş yanlış okumuşum çok güzel yükselmiş değerin..hayırlısıyla keseyi gör inşallahhh..

yaaa bak işte yok takıldığım bişi bu benim...
ihtiyaç olup olmaması önemli değilki canımcım ilk bakışta sperm güzel görünebilir önemli olan büyütünce nasıl göründüğü sperm dölleyebilir ama sonra noluyor 5.güne gidemiyoruz 3.günden sonra yaşamıyorlarsa spermle alakalı olabiliyormuş sorun ondan takıldım fena halde..

ay inş cnm inş olmuştur..dr amcamız 14 de hem kese hem kalp atımı duymak istiyor..randevu verdi...inşş nazlı kuzum geldim anne der..evet çok korkuyorum evet farkındayım çok geç artmaya başladı ama benim hala umudum var..

Daha iyi sonuçlarla hatta kendiliğinden gelsin melegin sana

görkem paşaya maşallahhh
minyon olsun nolcakki bi doğsun anne sütü vs.. derken hemen büyüyor kuzular...

Sağolun kızlar sağlıklı olsunda ben başka bişey istemiyorum dün çarşıya gittik malzemelerimizi aldık yapmaya başladım şekerlerimi 100 tane yapmayı düşünüyorum bakalım yavaş yavaş yaparım

anladım canım olsa iyiydi açıkcası ben adana da varsa orda da vardır diye düşündüm.benimkilerde 5. 6. yaşıo sonra yaşamıo.gerçi hiç bi zaman diğerleri saklanıp yaşanıp yaşamadığına bakılmadı transfer edilene bakılırsa öle..aslında IMSI den ziyade bizim spremlerin DNA sına baktırmamız lazım yaşıyıp yaşamadığı onla daha alakalı bi durum.ben kendi merkezinde IMSI istiyorum deyince sizin için gerek yok çok da iyi bişe değil o biz onu tese ile alınan çok çok az spermlerde istiyoruz dedi.belkide kendinde o makina yok diye kılıfına uydurdu..

geç artması önemli değil canım düşük değerlerle bi sürü hamiş hatun var önemli olan düzgün katlanmasıydı değerinin bi kaç gün acaba dedirtti bize ama şimdi normal çok şükür 14 üne kadar dayanamazsan sadece kese için gidebilirsin daktıra..

öyle şey olurmu canımcım bi çok merkezde uygulanıyor bu artık kötü bişi olsa yaparlarmı hele bizim gibi başarısız tüp deneyimi olanlara uygulanmak zorunda kılıfına uydurmuşlar tabiki...sperm dna sına baktırmak ayrı ona baktırırız ama tüp esnasında alınan spermler önemli aralarından bozuk olanlar döllüyorsa belkide ondan dondurulmuşumuz yok...

resimlerini koy ama şekerlerin

ne bilim canım ya valla aklım ermio artık ben de ımsı var diye sevinmiştim hayret neden almamışlar o makinadan..ara hemen hulusiyi biz gelene kadar alsınlar seni kırmazlar

ne bilim canım ya valla aklım ermio artık ben de ımsı var diye sevinmiştim hayret neden almamışlar o makinadan..ara hemen hulusiyi biz gelene kadar alsınlar seni kırmazlar

ben negatifi aldığımda konuşurken gel görüşelim bi dahaki tüp bebek denemende senin için tüm teknik imkanları kullanacam demişti merak ediyorum bunu nasıl yapacak:26:

saygıdeğer saz arkadaşlarım ben azcık mutfağa gireyim akşama bişi yok yiyecek sonra evi bi toplayım yalandan geleyim hadi baayyyyyyy

ben negatifi aldığımda konuşurken gel görüşelim bi dahaki tüp bebek denemende senin için tüm teknik imkanları kullanacam demişti merak ediyorum bunu nasıl yapacak:26:
ben de meraj ettim hayırlı olur inşallah sen benden önce yap hamile kal da ben de senin teknikleri kullanım inşallah..

saygıdeğer saz arkadaşlarım ben azcık mutfağa gireyim akşama bişi yok yiyecek sonra evi bi toplayım yalandan geleyim hadi baayyyyyyy
ben de şimdi mutfaktan çıkıcam inşallah toparlayıp ..yemeğimi koymak istiyom bakın bakim nasıl olmuş..

bi de şekerpare yaptım.

Canlarım geçmişe bakamadim, hepinizi öpüyorum herkese dua ettim ameliyattayken. Iki meleğim Suan uyuyorlar cepten zor oluyo yazmak. Perşembe planliyken bir gün erken davrandi kuzularım. Allahım hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…