anaaaaaaam bunlar ne şirin şeyler
ne yapayım canım bi yandan annemlerle sohbet ediyom bi yandan b uraya yazıyom bi arada biraz halay çektik kardeşimle
şimdide gidip mutfağı temizleyecem
Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860 Eki Görüntüle 769860
ohh halay çektiniz demek ne güzel bizde de aynen şöyle olur paşalarım kardeşim ve damat horonu açarız hayde oynama der kalkarız küçük paşam ben kardeşim damat bi güzel horon oynarız büyük paşam ve kocacım asla bize katılmazlar ağır abiler ikiside boğa burcu..onlar bakar biz oynarız
biliyomusun ben eskiden hiç horon sevmezdim ama şimdi kemençeyi dydummu yerimde duramıyomama halay çekmeyi yöresel oyunlarımızı oynamı daha çok seviyorum her ne kadar çok beceremesemde yinede oynamayı seviyorum
valla senin için getirdim onları
ben çok severim kapı gıcırtısına oynayan bi tipim
okul yıllarımda foklör ekiplerinde derecelerim vardır ayıptır söylemesi
bir sürü yörenin oyununu bilirim pek seviyom ben oynamak iyidir..
hele horon kendinden geçer insan oynarken:118::118:
bilmemmi benim kızlar onlar senin sayende tanıdım onları geçende ikramaya dansözleri getircem sana dediydi doğum günümde sonra tatile çıkmış kızlar getiremedi
hıım derecelerin var demek her alanda başarılı benim canım arkadaşım
tatilden çağırdım ben onları geldiler gelin uleeeeeeyn ddidim güldenim sizi görmek ister didim geldiler :86::86::86::86::86:
döndüler demek Tatilden..ramazanı fırsat bilip hawaiye kaçmışlardı demek paracıkları bitincee döndülerbenim kızlar geldiler
ben çok severim kapı gıcırtısına oynayan bi tipim
okul yıllarımda foklör ekiplerinde derecelerim vardır ayıptır söylemesi
bir sürü yörenin oyununu bilirim pek seviyom ben oynamak iyidir..
hele horon kendinden geçer insan oynarken:118::118:
bilmemmi benim kızlar onlar senin sayende tanıdım onları geçende ikramaya dansözleri getircem sana dediydi doğum günümde sonra tatile çıkmış kızlar getiremedi
bak caım yavaş yavaş yükseliolar işte ne güzel var böyle yavaş yükselip de doğum yapanlar biraz kaygısız ol.11.güm70
14.118
17.güm242çıktı
ama
vaşka
hastaede
korkuyorum......umarımm
iidrler..
ayy horon mu benim karadenizli bi akdaşım oynardı yurtta çok hoşuma giderdi ben hiç bilmem öğrenmek isterdim ..ohh halay çektiniz demek ne güzel bizde de aynen şöyle olur paşalarım kardeşim ve damat horonu açarız hayde oynama der kalkarız küçük paşam ben kardeşim damat bi güzel horon oynarız büyük paşam ve kocacım asla bize katılmazlar ağır abiler ikiside boğa burcu..onlar bakar biz oynarız
döndüler demek Tatilden..ramazanı fırsat bilip hawaiye kaçmışlardı demek paracıkları bitincee döndüler
sorma yaa aradım taradım yoklar...kaçmış zilliler... şimdi bayrama provalarını yapmaya dönmüşler erkendenn
Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769895 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894
araya kedi de gelmiş
bak caım yavaş yavaş yükseliolar işte ne güzel var böyle yavaş yükselip de doğum yapanlar biraz kaygısız ol.
ayy horon mu benim karadenizli bi akdaşım oynardı yurtta çok hoşuma giderdi ben hiç bilmem öğrenmek isterdim ..
yalnızım ben çoooook yalnızımmmmmm neden ki ama niyekiiii uyuyonuzmu kiii uyuyosanız ne gereği var kiiii kalkıp topike gelseniz daha iyi değilmikiii zaten az kaldı sahura iki lafın belini kıraydık olmazmıydııııı
Selam şekerimm sanada çok dua ettim bugün
sahura ne hazırlayacaksınız fikir verseniz süper olurdu valla
omletleş pattes kızartıcam sanırım güliiiii..tabi favorim bal kaymakk ve bol meyvee
kusura bakma canım diğer yemek topiğime gidip geliyorum mesajını kaçırdım demekki
erken yaşta rezerv sorunu yaşan arkadaşlarımız var canım maalesef böyle bir durum yaşanıyor...
o zaman direk tüp bebeğe geçilmesi en doğrusu olmuş zaman kaybetmemek lazım..
Rabbim ilk denemede bebeğine kavuşturur inşallah...
burda aynı sorunu yaşayan hatunlara dek gelirsin mutlaka...
bende rezerv sorunu ve belirlenmiş ciddi bir durum yok ama 8 yıldır anne olmıyorum 3 tüp bebek 2 aşılama deneyimim var nasip işi yani yumisi olanda anne olamıyor yumisi az olanda olamıyor...
bu süreçte her daim yanındayız canım aklına takılan olursa paylaş sor bize
canım çok şükür ilerliyor bak. 69 saate bir 2 katına çıkmış. 30-72 saat arası normaldir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?