Tüp Bebek Günlüğümüz !

anaaaaaaam bunlar ne şirin şeyler

ne yapayım canım bi yandan annemlerle sohbet ediyom bi yandan b uraya yazıyom bi arada biraz halay çektik kardeşimle

şimdide gidip mutfağı temizleyecem

ohh halay çektiniz demek ne güzel bizde de aynen şöyle olur paşalarım kardeşim ve damat horonu açarız hayde oynama der kalkarız küçük paşam ben kardeşim damat bi güzel horon oynarız büyük paşam ve kocacım asla bize katılmazlar ağır abiler ikiside boğa burcu..onlar bakar biz oynarız

biliyomusun ben eskiden hiç horon sevmezdim ama şimdi kemençeyi dydummu yerimde duramıyom ama halay çekmeyi yöresel oyunlarımızı oynamı daha çok seviyorum her ne kadar çok beceremesemde yinede oynamayı seviyorum

ben çok severim kapı gıcırtısına oynayan bi tipim
okul yıllarımda foklör ekiplerinde derecelerim vardır ayıptır söylemesi
bir sürü yörenin oyununu bilirim pek seviyom ben oynamak iyidir..
hele horon kendinden geçer insan oynarken:118::118:

valla senin için getirdim onları

bilmemmi benim kızlar onlar senin sayende tanıdım onları geçende ikramaya dansözleri getircem sana dediydi doğum günümde sonra tatile çıkmış kızlar getiremedi

hıım derecelerin var demek her alanda başarılı benim canım arkadaşım

tatilden çağırdım ben onları geldiler gelin uleeeeeeyn ddidim güldenim sizi görmek ister didim geldiler :86::86::86::86::86:

Son düzenleme:
hıım derecelerin var demek her alanda başarılı benim canım arkadaşım

tatilden çağırdım ben onları geldiler gelin uleeeeeeyn ddidim güldenim sizi görmek ister didim geldiler :86::86::86::86::86:

iyi dimişin keyfimiz gıcır olsun iyicene oynasın kızlar
tavşan dişli sarı kafayı çok seviyom ben :86:

benim kızlar geldiler
döndüler demek Tatilden..ramazanı fırsat bilip hawaiye kaçmışlardı demek paracıkları bitincee döndüler

sorma yaa aradım taradım yoklar...kaçmış zilliler... şimdi bayrama provalarını yapmaya dönmüşler erkendenn
Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769895 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894 Eki Görüntüle 769894

araya kedi de gelmiş

11.güm70
14.118
17.güm242çıktı
ama
vaşka
hastaede
korkuyorum......umarımm
iidrler..
bak caım yavaş yavaş yükseliolar işte ne güzel var böyle yavaş yükselip de doğum yapanlar biraz kaygısız ol.

ayy horon mu benim karadenizli bi akdaşım oynardı yurtta çok hoşuma giderdi ben hiç bilmem öğrenmek isterdim ..

sahur sahur uyku modunda uykum açıldı bak zillileri görünce
cilveli kedi ayrı bi havalı zaten

horon başka bişi gerçekten diğer halaylara benzemiyor

yalnızım ben çoooook yalnızımmmmmm neden ki ama niyekiiii uyuyonuzmu kiii uyuyosanız ne gereği var kiiii kalkıp topike gelseniz daha iyi değilmikiii zaten az kaldı sahura iki lafın belini kıraydık olmazmıydııııı

Canım hatırladığım kadarıyla sen 3. cü denemni hulusi beyde mi yapmıştın nasıl memnun kaldın mı ilg, alaka labaratuar filan iyi midir? Ekip güzel mi baştan savma cevaplamalar oluyormu kararsızım da yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…