Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canlarım geçmişe bakamadim, hepinizi öpüyorum herkese dua ettim ameliyattayken. Iki meleğim Suan uyuyorlar cepten zor oluyo yazmak. Perşembe planliyken bir gün erken davrandi kuzularım. Allahım hepinize nasip etsin

canımm çok tebrik ediyorum kuzuların fotoğraflarını gördüm nasıl güzeller tosunlar maşallahhh
ikizler zayıf doğar seninkilerin maşallahı var nazardan esirgesin Rabbim...Ve sana benziyo kuzular

Canlarım geçmişe bakamadim, hepinizi öpüyorum herkese dua ettim ameliyattayken. Iki meleğim Suan uyuyorlar cepten zor oluyo yazmak. Perşembe planliyken bir gün erken davrandi kuzularım. Allahım hepinize nasip etsin

aaaa geldi mi ikizler

çok tebrik ederim analı babalı sağlıkla büyüsünler inşallah gözün aydın

merhaba bende ege unı.de tup bebege basvuru yaptım benden abh testı ıstedıler 0.3 cıktı fsh degerım 7.11 cıkmıstı e degerım o zamankı 46.71 cıkmıstı dun tekrar bulundugum yerde hormanlarıma baktırdım fsh 7.06 lh 2.75 e degerım 56.45 cıktı bıraz e degerım oncekınden yuksek cıktı doktor degerlerın cok ıyı dedı yumurta rezervın var dedı ama amh testım neden dusuk cıktı bılmıyorum benım yasımda 34e gırecem tup bebek yaptırdınmı bana yazarsan sevınırım cocugun oldumu merak ettım bu durumda bana tup bebek uygulanırmı senın amh kac cıktı

eyyyy güzel kadınlar iftara az kaldı şişip gelcem muhabbet ederiz bol bol eritiriz yediklerimizi

Iyi akşamlar kızlar ben ev taşıdım şu an internetim yok sadece akşamları girebilirim. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun. .

Iyi akşamlar kızlar ben ev taşıdım şu an internetim yok sadece akşamları girebilirim. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun. .
oooo taşındınız demek darısı başıma deyip tebrik ediyorum güpgüzel sapsağlıklı günlerde oturun inşaallah canım yeni evinizde prenseslerin napıyorlar
eyyyy güzel kadınlar iftara az kaldı şişip gelcem muhabbet ederiz bol bol eritiriz yediklerimizi
benim iştahım kaçtı daktır bana obez dedii yaa ben napiiim şimdi amaaaa amaa 7 kilo verdim ben bir keereee taam mıı afiyet olsun şekerimm ne var bugünkü mönü de

ayy ben tekrar tekrar baktım senin paşanla prensesine bittim bittimmnasıl tatlı nasıl güzeller Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla ve uzun bir hayat nasip etsin inşaallah hayırlı evlatlar olarak büyüsünler

Allah razı olsun inş dularınızla darıısı başımıza olacak hamiş olmayan evlatlarını kucağına almayan arkadaşım kalmayacak

hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni eve gelcek minnak kızlar

anaaaa doktora bak hele bi kadına obezsin denirmi ayol sövse daha az etkilerdi yani
balık etli de ne biliyim işte obez denirmi tüüüüüüüü onun sıfatına
7 kiloda epey kilo yani aferin valla e o zaman madem obezsiz vermeye devam

tatlım doğmuş bebeklerin Allah güle güle büyütmeyi analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar

resimlerini buradan da paylaşırsan sevinrim bende merak ediyorum prens ve prensesi

tatlım doğmuş bebeklerin Allah güle güle büyütmeyi analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar

resimlerini buradan da paylaşırsan sevinrim bende merak ediyorum prens ve prensesi

canım özel mesaj şeysine bakıver

bugün sabahtan beri sular kesik sinirden çatlıyorum

çok fenaaaa susuz çok zor yaa sabahtan beri yok demek

Selam arkadaşlar. Bu ay tam 17 ay oldu. 2 tüp bebek, bir ameliyat, 4 ay d.kontrol hapı ve diğer zamanlarda normal yolla deneme. Bu ay yeniden tedaviye başlamadan önceki son aydı ama malesef ateşim 4 gündür düşüşte, bugün taban yaptı, yarın yada pazar regl olurum. Bari kadir gecesinde olmasaydım. Bugün kendimi çok ama çok bitkin hissediyorum. Doktor salı gel dedi. Aşılamaya başlamak için ama gücüm yok. Aşılama ile ilgili başarı hikayesi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Biraz cesarete ihtiyacım var

canım geçmişi nerden nereye geldiğini düşünüp hırpalama kendini geçti gitti bundan sonra ne yapabiliriz olmalı bizim için
ilk tüpe başladığım hastanede aşılama ile gebe kalan çoktu ciddi sorunu olmayanlarda aşılama başarılı oluyor denemeni isterim bende...

baktım ve yazdım şekerim

evet çok zor hemde çok yaaaaaa sinirlerim yay gibi inanki

baktınmı internet sitesine sular neden kesik bazen yazıyorlar ne zaman geleceğini bizde böyle bişi olduğunda aski nin sitesine girip öğrenebiliyorum

eşim insanı pc yi istiyooooo gıcık iletişimimizi koparıyooo kıskanç
birazcık ona vereyim hevesini alsın sonra gelirim yine

he yaa neyseki randevusuz gitiğim halde muayene etti beni ondan hiç alınmadım..işlerimin çoğunu hallettim şükür..artık rapor çıkar sana kesin deyince de rahatladım...testleri falan bekleyip peşinden inş kuruldan rapor çıkmasını bekleyecğim inş..
bugün sabahtan beri sular kesik sinirden çatlıyorum

ayy susuz da hiçolmaz arada burda da kesiyorlar rezillik had safhada..sakin bebişimm

rezillik ki ne rezillik canım ya susuz olurmu hiç hemde ramazanda üstelik evde misafirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…