rezillik ki ne rezillik canım ya susuz olurmu hiç hemde ramazanda üstelik evde misafirim var
merhaba kızlar,
bende artık tüp bebek yoluna çıkacaklardanımneredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz..bende pco vardı 2 kez yumurta takibi yapıldı ilaçla, ilkinde 3 ikincide tek yumurtam oldu.. bi sonuç alamayınca doktor hsg ve sperm analizi istedi.. sperm sonucunda gördük ki morfoloji 1 miş.. aşıya geçelim dedi doktor. dünyanın iğnesini oldum 1 tane yumurtam oldu.. 5 haziranda aşı oldum o da tutmadı.. zaten aşıda pek ümitli değildim.. başka aşı istemiyorz direk tüpe geçelim diyoruz.. nasılsa aynı ilaçları alıyorum.. her ilaçlı aydan sonra 2. adetim birtürlü gelmiyor şimdide 15 gün gecikti pazartesi doktora gidicem..yine aynı terane olucak.. ilaca başlıcak adet gelicek sonraki adette gel dicek felan, oldumu sana 2 ay ara .. kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ....
saol sekerimmm...ooo çok başarılı ellerine sağlık şekerim yiyenlere afiyet bal şeker olsun inşallah
aaa tasindiniz mi cnm hayirli ugurlu olsun isin zor bu aralar kolay gelsin kendini cok yorma.Iyi akşamlar kızlar ben ev taşıdım şu an internetim yok sadece akşamları girebilirim. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun. .
burdayim kuzum ben de sana yazcaktim.canim yeni tedavinde hakkinda hayirlisi olsun eger guzel hareketli sorunsuz spreminuz varsa asilama neden olmasin haksever arkadasimiz vardi hatirlarsin catlatma ignesini vurmayi unuttu diye asilama yaptilar suan hamile maasallah.turkuaz canım burda mısın?
burdayim kuzum ben de sana yazcaktim.canim yeni tedavinde hakkinda hayirlisi olsun eger guzel hareketli sorunsuz spreminuz varsa asilama neden olmasin haksever arkadasimiz vardi hatirlarsin catlatma ignesini vurmayi unuttu diye asilama yaptilar suan hamile maasallah.
egunalcığım çok sağol cevabın için. hala tam karar veremedim kendi kendimize mi deneyelim aşılamamı yapalım diye. şansları aşağı yukarı aynı gibi.
İyi geceler kızlar nasılsınız
ii geceler canımm sen nasılsınnn...
İYiyim canım eşim uyuyor bende bekliyorum sahur için
İYiyim canım eşim uyuyor bende bekliyorum sahur için
Kızlar boşverin tocalarınızı yatın uyuyun bende kuzumu bekliyorum uyanasında besliyim diye gözlerim kapanıyobenim eşimde uyuyo bekliyorum bende sahuru yapalımda öyle yatayım diyee..
benim eşimde uyuyo bekliyorum bende sahuru yapalımda öyle yatayım diyee..
Sağlları canım benim kavuştum prensesime darısı başına tatlım uyu bol bol olur mu her bulduğum fırsatta uyuOoo taze annemiz gelmiş canım çok sevindim hayırlısıyla kavuştun kızına yazdım ama görmemişsindir rabbim analı babalı büyütsün
merhaba kızlar,
bende artık tüp bebek yoluna çıkacaklardanımneredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz..bende pco vardı 2 kez yumurta takibi yapıldı ilaçla, ilkinde 3 ikincide tek yumurtam oldu.. bi sonuç alamayınca doktor hsg ve sperm analizi istedi.. sperm sonucunda gördük ki morfoloji 1 miş.. aşıya geçelim dedi doktor. dünyanın iğnesini oldum 1 tane yumurtam oldu.. 5 haziranda aşı oldum o da tutmadı.. zaten aşıda pek ümitli değildim.. başka aşı istemiyorz direk tüpe geçelim diyoruz.. nasılsa aynı ilaçları alıyorum.. her ilaçlı aydan sonra 2. adetim birtürlü gelmiyor şimdide 15 gün gecikti pazartesi doktora gidicem..yine aynı terane olucak.. ilaca başlıcak adet gelicek sonraki adette gel dicek felan, oldumu sana 2 ay ara .. kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?