Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba kızlar,

bende artık tüp bebek yoluna çıkacaklardanım neredeyse 2 yıldır çocuk istiyoruz..bende pco vardı 2 kez yumurta takibi yapıldı ilaçla, ilkinde 3 ikincide tek yumurtam oldu.. bi sonuç alamayınca doktor hsg ve sperm analizi istedi.. sperm sonucunda gördük ki morfoloji 1 miş.. aşıya geçelim dedi doktor. dünyanın iğnesini oldum 1 tane yumurtam oldu.. 5 haziranda aşı oldum o da tutmadı.. zaten aşıda pek ümitli değildim.. başka aşı istemiyorz direk tüpe geçelim diyoruz.. nasılsa aynı ilaçları alıyorum.. her ilaçlı aydan sonra 2. adetim birtürlü gelmiyor şimdide 15 gün gecikti pazartesi doktora gidicem..yine aynı terane olucak.. ilaca başlıcak adet gelicek sonraki adette gel dicek felan, oldumu sana 2 ay ara .. kendimi çok yorgun hissediyorum şimdiden.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ....

egunalcığım çok sağol cevabın için. hala tam karar veremedim kendi kendimize mi deneyelim aşılamamı yapalım diye. şansları aşağı yukarı aynı gibi.

Benim arkadaşım %1 morfolojizye 11. ayda doğal yolla hamile kaldı. Olabiliyor yani canım.

Biz de başarısız tüpten sonra aşılamaya döndük. Bazen daha basit yöntemler sonuç alınabiliyor. İnşallah alırız. Ama ilaç kullanmaktan korkuyorum. En son tüp bebekteki ilaçlar yüzünden 3 tane kist oluşmuştu 5 ayda temizlendi.

İnan ben de çok yorgunum. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah geçecek...

ooo çok başarılı ellerine sağlık şekerim yiyenlere afiyet bal şeker olsun inşallah
saol sekerimmm...

Iyi akşamlar kızlar ben ev taşıdım şu an internetim yok sadece akşamları girebilirim. Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun. .
aaa tasindiniz mi cnm hayirli ugurlu olsun isin zor bu aralar kolay gelsin kendini cok yorma.

turkuaz canım burda mısın?
burdayim kuzum ben de sana yazcaktim.canim yeni tedavinde hakkinda hayirlisi olsun eger guzel hareketli sorunsuz spreminuz varsa asilama neden olmasin haksever arkadasimiz vardi hatirlarsin catlatma ignesini vurmayi unuttu diye asilama yaptilar suan hamile maasallah.

Canım sahuru mu bekliyorsun yoksa sende

Spermlerimiz iyi aslında sorun bende Sanırım çikolata kistlerim spermleri veya embriyoyu öldürüyor. Yada yumurtalarım tüplere ulaşmıyor. O nedenle çok umutlu değilim ama km bilir ne hikayeler duyuyoruz. Belki bir mucize de ben yaşarım.

Karar vermedim şey şu nomal yolla mı denesek aşılama mı yapsak? Normal yolla denesem yine kistlerim geri gelir diye korkuyorum. Aşılama yaparsam da daha hızlı geri gelir. Okuduğum bir yazıya göre kendi kendimize hamile kalma olasılığımız %1 civarında. Aşılama ile %5 civarında. %5 de çok az ama %1'in 5 katı. 5 katı da hızlı çikolta kistlerini büyütüyor ama. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal misali.

Çok kararsızım canım ya gözüme uyku girmiyor. salıya kadar karar vermem lazım. Annem sakın yapmayın çok oynattın kendinle bırak 2-3 sene diyor. Eşim de hemen aşılama yapalım diyor.

egunalcığım çok sağol cevabın için. hala tam karar veremedim kendi kendimize mi deneyelim aşılamamı yapalım diye. şansları aşağı yukarı aynı gibi.

canımmm güldeninde söylediği gibi eyer çok büyük sorunlarınız yoksaa aşılama da da hamile kalan bi çok insan var.ama

tüp bebeğin şansı aşılamadan daha yüksek diye biliyorumm...

Ooo taze annemiz gelmiş canım çok sevindim hayırlısıyla kavuştun kızına yazdım ama görmemişsindir rabbim analı babalı büyütsün

yaw bizim davulcu çok oynak çalıyooooo uykulu uykulu kalkıp ortada iki dönesim halay çekesim geliyooo:118::118::118:

merhaba
pco larda iğne ile çok yumi olur aslında sende küçük kalıp büyüyemiyorlar öyle anladım ben...
tüp bebeğe geçmek en mantıklısı olmuş tatlım anlattıklarına göre aşılama zaman ve para kaybı olur dediğin gibi aynı ilaçlar iğneler kullanıyor tüp bebekte şansın daha fazla...Rabbim ilk denemende yüzünü güldürsün uğraştırmasın daha fazla...
bu süreçte her daim yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…