egunalcığım çok sağol cevabın için. hala tam karar veremedim kendi kendimize mi deneyelim aşılamamı yapalım diye. şansları aşağı yukarı aynı gibi.
canım bence eşini dinle ve aşılama yaptır ben bir ara düşündüm aşılamayı 3.tüp öncesi daktır yaşım gereği aşılama zaman kaybı olur tüp daha mantıklı şansın daha yüksek demişti bana sorsan yine aşılama denerim 2 kez yaptırmış olmama rağmen...iğnesiz denerim ama ben ilaçla klomenle bir iki yumi büyütüp çatlatma iğnesini vurup aşılama yaptırırım çok oynatmadan oramla buramla
Arkadaşlar ben bir şeyler hazırlamaya mutfağa gidiyorum. Hayırlı sahurlar!
Klomenle çok kolay oluyormuş di mi? Kistlerin büyümesinden korkmasam hemen yapacağım aslında. Neyse bismillah diyip başlayacağız artık napalım :) Mübarek günlerdeyiz canım birbirimiz için dua etmeyi unutmayalım.
hoşgeldik hepimiz yeni topiğimize...şekerim şubatta başlıyon ama tedavi marta sarkacak hem ne önemi var dimi...
zaten başlığı değiştirelim diyoruz...
bende geldim arkadaşlar :)
tühhh biri daha düştü içimize sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Anne olamayanlar kulübüne hoşgeldin canım inşallah senide anne yapar mezun ederiz burdan
Gerçi biz hamişlerimizi ve doğuranlarımızıda bırakmıyoruz bi yere bir sürü bebeğimiz oldu...
Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER
imzana bayıldımmmmmmmmmmmmm
Günaydın arkadaşlar. Size bir sorum var. Ben bir hesap yaptım Tüp bebek ve dondurulmuş transferin dışında tam 14 ay doğal yolla denemişiz. Bunlardan birisi laparoskopi olduğum aydı, 3 tanesi de tüp bebekle dondurulmuş transfer arasındaki ve dondurulmuştan sonraki 2 tane ç.kisti ve ilaçlardan olan kanamalı bir kistle yumurtlama günlerini bile takip etmediğimiz aydı. Yani 10 ay korunmadık diyebilirim. Bu durumda hemen aşılamaya geçmek yerine biraz daha doğal denemek mantıksız mı olur?
Günlerdir aynı şeyi yazıyorum kusuara bakmayın ama bir türlü karar veremiyorum.
Bir yerde ç.kisti ve morfoloji düşüksek %1 doğal yolla olma şansı var yazıyordu. O nedenle doğal denemek istemiyorum. Bir yandan içimden bir his yumurtlamam var, tüplerim açık neden olmasın diyor.
Aşılamaya gelince klomenle bile (öyle dediler egunalcım) ç.kistleri çok büyüyenler var, iyice hastalanmak istemediğim için aşılama da istemiyorum. Bir yandan da yine başarısız olmasından korkuyorum sanırım. Aklım fikrim de hep bunda. Zaten son 4 aydır d.kontrol haı kullanıyorum artık yeniden başlamanın zamanı geldi. Ama çoook karasızım. Nolur bir akıl verin.
böyle güzel ve anlamlı bir günde inşallah rabim cümlemizin dualarını kabul eder ve hayırlısı ile hepimiz anne oluruz inşallah kadir geceniz mübarek olsun
canım benim kavusmussun bebişlerine cok sevindimmm....Canlarım geçmişe bakamadim, hepinizi öpüyorum herkese dua ettim ameliyattayken. Iki meleğim Suan uyuyorlar cepten zor oluyo yazmak. Perşembe planliyken bir gün erken davrandi kuzularım. Allahım hepinize nasip etsin
benide dualarınızda unutmayınnn
unuturmuyum kuzum heo dualarımdasınızzherşey karşılıklı kızım sende bizi unutma o zaman
hayırlı kandiller şekerim unutmayız tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?