aynen öyleeeeheoooooo diyon yani
aynen öyleeee
hep dicektim kızz Allah iyiliğini versinn
az önce aynı şeyi düşünüyodum kesin bu benimle bu olay yüzünden böyle yapıyodur diye doğruymus vesselammmmmanladık herhal yani
malzeme verme tızım değerlendiririm
unutmadım daha bir zamanlar ben kocasınınkuzusu na kocasınınkocası yazınca alay konusu olmuş travma yaşamıştım o günden beri kin tutuyom dalga geçenleredermişimmmm
az önce aynı şeyi düşünüyodum kesin bu benimle bu olay yüzünden böyle yapıyodur diye doğruymus vesselammmmm
çok pis kin tutarım
doğru bilmişin...
gayet melek bir kimseyim ben hiç te öyle düşünmedim bi kere
bakiiimmmmEki Görüntüle 770974
hııı evet melekmişssin ama sonra böyle kanatların düşmüşşşEki Görüntüle 770975
Eki Görüntüle 770976 Eki Görüntüle 770976 Eki Görüntüle 770976 Eki Görüntüle 770976 Eki Görüntüle 770977
çok datlu bunlar
bak senin gülen kızın sevgilisi var bende de Eki Görüntüle 770981 Eki Görüntüle 770981 Eki Görüntüle 770981
olurmu olur valla millet bizmi üstüne ceket atılan hamile kalabiliyor bi bizde olmuyobunların bebeleride olur şimdi ilk gecedenEki Görüntüle 771002 Eki Görüntüle 771003 Eki Görüntüle 771004 Eki Görüntüle 771005 Eki Görüntüle 771006
olurmu olur valla millet bizmi üstüne ceket atılan hamile kalabiliyor bi bizde olmuyo
çok yakında olucak inşallah canımaynen şekerim sarı kafaların bile bebeleri oluyo bizim olmuyo
çok yakında olucak inşallah canım
Selam kızlar uzuuunca bir aradan sonra topikte olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şu an
ingilizce kursuna başladım eve 3 gibi geliyorum sonra da yemek yap fln derken zaman geçiyo hatta çoğu zaman eve de gelmiyorum nerde bulursak orda iftiar yapıyoruz
Kadir geceniz mübarek olsun inşallah en verimli şekilde geçiririz hepimiz
hoş geldinn canımmmSelam kızlar uzuuunca bir aradan sonra topikte olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şu an
ingilizce kursuna başladım eve 3 gibi geliyorum sonra da yemek yap fln derken zaman geçiyo hatta çoğu zaman eve de gelmiyorum nerde bulursak orda iftiar yapıyoruz
Kadir geceniz mübarek olsun inşallah en verimli şekilde geçiririz hepimiz
evet uzun zaman oldu tatlm sağol iyiyim çok şükür. ilgi bekliyorum kocamdan o da sürekli çalışıyo ramazanda izin alacaktı izin de alamadı. ben de kursa gidiyorum hızımı alamayıp çıkışta biraz kızılayda geziyorum e ilgi yok napim kendimi dışarlara vuruyorum çok gezmiş olmamdan kaynaklanıyo sanırım ayak bileklerim davul gibi şişti iki gündür buz pansumanları falan bugün geçticanımcım nasılsın epey oldu sanki görüşmeyeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?