Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen öyleeee
hep dicektim kızz Allah iyiliğini versinn

anladık herhal yani
malzeme verme tızım değerlendiririm
unutmadım daha bir zamanlar ben kocasınınkuzusu na kocasınınkocası yazınca alay konusu olmuş travma yaşamıştım o günden beri kin tutuyom dalga geçenlere dermişimmmm

az önce aynı şeyi düşünüyodum kesin bu benimle bu olay yüzünden böyle yapıyodur diye doğruymus vesselammmmm

Ya Resullulah Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
ALLAHÜMME inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (ALLAH'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

zatende çok tenha topik gelsenize kızım iki muhabbet edelim:99::99::97::97::87::87::87:

Selam kızlar uzuuunca bir aradan sonra topikte olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şu an
ingilizce kursuna başladım eve 3 gibi geliyorum sonra da yemek yap fln derken zaman geçiyo hatta çoğu zaman eve de gelmiyorum nerde bulursak orda iftiar yapıyoruz
Kadir geceniz mübarek olsun inşallah en verimli şekilde geçiririz hepimiz

çok yakında olucak inşallah canım

inşallah canım inşallah..

başladın demek kursa en güzelini yapmışsın valla...
seninde kandilin mübarek olsun tatlım dua et bize hamiş hamiş bu mübarek gecede

hoş geldinn canımmm
en iyisini yapıyosun bosver hazıra konmak gibisi yokkk
seninde kadir gecen mübarek olsun canım

bu arada bebişin nasıl???

Son düzenleme:
canımcım nasılsın epey oldu sanki görüşmeyeli..
evet uzun zaman oldu tatlm sağol iyiyim çok şükür. ilgi bekliyorum kocamdan o da sürekli çalışıyo ramazanda izin alacaktı izin de alamadı. ben de kursa gidiyorum hızımı alamayıp çıkışta biraz kızılayda geziyorum e ilgi yok napim kendimi dışarlara vuruyorum çok gezmiş olmamdan kaynaklanıyo sanırım ayak bileklerim davul gibi şişti iki gündür buz pansumanları falan bugün geçti
bugünde kadir gecesi münasabetiyle azcık evimde otrym da yemeğimi yapiym dedim.. yorulursam gece uyurumm çünkü
sen napıyosun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…