Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoş geldinn canımmm
en iyisini yapıyosun bosver hazıra konmak gibisi yokkk
seninde kadir gecen mübarek olsun canım

bu arada bebişin nasıl???
hoşbulduk nafiyem ay hazır da pek tatlı oluyo doğru diyosun
kızım da iyi çok şükür hıçkırıyo pıt pıt içerde hehe yemeklerden sonra da dönüyo içerde
isim düşünüyoruz daha beyimin keyfini bekliyorum tatilde bize zaman ayırabilirse oturup kafa yorcaz odasının hazırlıklarına fln başıycaz oda yapılırken banyo tuvaleti de yaptırmayı düşünüyoruz aradan çıksın daha da fırsat bulamayız walla böyle arada kaynar iyi olur hem başka yerlere gitceğine evimize harcamış oluruz Allah izin verirse..

inşallah canım inşallah..

başladın demek kursa en güzelini yapmışsın valla...
seninde kandilin mübarek olsun tatlım dua et bize hamiş hamiş bu mübarek gecede
edicem tabiki inş 25i ne de kadir gecesi muamelesi yapmıştım o zaman da ettim. zaten arabistan da bu sene 1 gün farklı başladı ya geceler iyice karıştı biz niyet edelim de inşallah bu gecedir dualarımız tövbelerimiz kabul olur..

sıcaklarda abartma kuzum gezme işini dikkat et haberler yaşlılar çocuklar hamileler dikkat diyoooo
bende hamile değilim her zamanki gibi kursada gitmiyom yemek yapıp yarışmaya katılıyom çiskek yarışmasından sonra bu kezde ramazan sofrası kategorisine katıldım işte bi bak bakalım beğenecekmisin arkadaşının menüsünü

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/639196-egunalin-ramazan-sofrasicokertme-kebabisu-boregiev-baklavasi.html

zaten tam zamanı belli değil kadir gecesinin duaların kabul olduğu o anı dek getirmek için önceden başlamak lazım zaten

İyiyim canim hatimim var bugun bitirim diyyorum once bir size bakimde sonra ben gelene kadar kimse kalmiyor
Allah kabyl etsin canım...
doğru söylüyosun canım şimdiden kolay gelsin..

Slm kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah tüm dilekleriniz kabul olsun ben geçen sene bu mübarek günde allahtan ağlaya ağlaya bebişim olsun diye dua etmiştim şimdi bile bunları yazarken gözlerim yaşardı allahım benim duamı kabul etti şimdide sağsalim kucağıma alayım diye dua etcem inşallah oda kabul olur tabi akşama kadar daha kötü olmazsam bugün nedense kendimi kötü hissediyorum fazla ayakta durunca fenalık geliyo içime tansiyonumu ölçtüm şimdi 11/7 düşük değil fazla ama sıcaklardan böyle oldum galiba

şimdiii ne bu menüye, görüntüye,emeğe, lezzete ne yazsam boş tabi biliyosun
burdan anladığım eşin yaşıyo oooh.. çok güzel olmuş canım benim ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyo.. bence biz bir an önce görüşmeye başlayalım bu yemekler öyle 2 kişiyle bitmez yazık olur. hemen bize gelsene ankara dediğin ne ki köy misali hemen heryere gidiveriyosun

canlar annem aradı az önce dedem akciğer kanseriydi 1 ay önce ameliyat olmustu şimdi ameliyattan dolayı değil ama sanırım gözüne bişeyler görünüyomuş...
sürekli olmadık seyleri görmeye konuşmaya başlamıs sabahtan beriii...
dua edermisiniz dedem için...

aman dikkat canım sıcak ve hamilesin normal böyle hissetmen yorma kendini yat dinlen...
seninde kandilin mübarek olsun

tamam canım geliyom nerdesin söyle
ramazanda kocam kendi işinin olması rahatlığından bazen evde kalıyo genelde de geç çıkıyooo işe başıma kaldı herif hiç plan yapamıyorum onun yüzünden yemeklerimden de gayet memnun haliyle ye iç yat konumunda bu ara çok pis taktım kendisine

canım tabii ederim dua yasin okurum Rabbim şifasını versin

Harika tatlim ben yaparim bundan evet gelemedim malesef esim izine cikti annemlerin yanina yazliga gidicektik tam biletleri aldik kayinpederim kalp krizi gecirdi ameliyat oldu hastaneye git gel benimde sancim oldu sonra ben ablama gittim ablamda kaldim uzun bir zaman herhalde ozamandi hediyn ne geli canim

ay neler yaşamamışsın öyle çok geçmiş olsun
çiskeki deneyen çok oldu tavsiye ediyorum canım yap mutlaka...
hediye tek kişilik yatak örtüsü geldi

Ederim canim rabbim sifa versin cok gecmis olsun

Canlar ben cikiyorum yetistirmem gereken hatmim var hepiniz her zaman dualarimdasiniz ama bugun daha fazla edicem liim yne hepiniz kandili mubarek olsun rabbim gonlunuzdeki her muradi nasip eylesin tedaviya basliyacaklara maddi manevi yardim tedavidekilere hayirli haberler hamilelerede saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…