hoşbulduk nafiyem ay hazır da pek tatlı oluyo doğru diyosunhoş geldinn canımmm
en iyisini yapıyosun bosver hazıra konmak gibisi yokkk
seninde kadir gecen mübarek olsun canım
bu arada bebişin nasıl???
edicem tabiki inş 25i ne de kadir gecesi muamelesi yapmıştım o zaman da ettim. zaten arabistan da bu sene 1 gün farklı başladı ya geceler iyice karıştıinşallah canım inşallah..
başladın demek kursa en güzelini yapmışsın valla...
seninde kandilin mübarek olsun tatlım dua et bize hamiş hamiş bu mübarek gecede
evet uzun zaman oldu tatlm sağol iyiyim çok şükür. ilgi bekliyorum kocamdan o da sürekli çalışıyo ramazanda izin alacaktı izin de alamadı. ben de kursa gidiyorum hızımı alamayıp çıkışta biraz kızılayda geziyorum e ilgi yok napim kendimi dışarlara vuruyorum çok gezmiş olmamdan kaynaklanıyo sanırım ayak bileklerim davul gibi şişti iki gündür buz pansumanları falan bugün geçti
bugünde kadir gecesi münasabetiyle azcık evimde otrym da yemeğimi yapiym dedim.. yorulursam gece uyurumm çünkü
sen napıyosun nasılsın
sen nasılsın
hoşbulduk nafiyem ay hazır da pek tatlı oluyo doğru diyosun
kızım da iyi çok şükür hıçkırıyo pıt pıt içerde heheyemeklerden sonra da dönüyo içerde
isim düşünüyoruz daha beyimin keyfini bekliyorum tatilde bize zaman ayırabilirse oturup kafa yorcaz odasının hazırlıklarına fln başıycaz oda yapılırken banyo tuvaleti de yaptırmayı düşünüyoruz aradan çıksın daha da fırsat bulamayız walla böyle arada kaynar iyi olurhem başka yerlere gitceğine evimize harcamış oluruz Allah izin verirse..
edicem tabiki inş 25i ne de kadir gecesi muamelesi yapmıştım o zaman da ettim. zaten arabistan da bu sene 1 gün farklı başladı ya geceler iyice karıştıbiz niyet edelim de inşallah bu gecedir dualarımız tövbelerimiz kabul olur..
Allah kabyl etsin canım...İyiyim canim hatimim var bugun bitirim diyyorum once bir size bakimde sonra ben gelene kadar kimse kalmiyor
doğru söylüyosun canım şimdiden kolay gelsin..hoşbulduk nafiyem ay hazır da pek tatlı oluyo doğru diyosun
kızım da iyi çok şükür hıçkırıyo pıt pıt içerde heheyemeklerden sonra da dönüyo içerde
isim düşünüyoruz daha beyimin keyfini bekliyorum tatilde bize zaman ayırabilirse oturup kafa yorcaz odasının hazırlıklarına fln başıycaz oda yapılırken banyo tuvaleti de yaptırmayı düşünüyoruz aradan çıksın daha da fırsat bulamayız walla böyle arada kaynar iyi olurhem başka yerlere gitceğine evimize harcamış oluruz Allah izin verirse..
.
sıcaklarda abartma kuzum gezme işini dikkat et haberler yaşlılar çocuklar hamileler dikkat diyoooo
bende hamile değilim her zamanki gibikursada gitmiyom yemek yapıp yarışmaya katılıyom çiskek yarışmasından sonra bu kezde ramazan sofrası kategorisine katıldım işte bi bak bakalım beğenecekmisin arkadaşının menüsünü
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/639196-egunalin-ramazan-sofrasicokertme-kebabisu-boregiev-baklavasi.html
Canim ciskekkine goremedim ama ramazan sofran harika ellerine saglik
Slm kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun inşallah tüm dilekleriniz kabul olsun ben geçen sene bu mübarek günde allahtan ağlaya ağlaya bebişim olsun diye dua etmiştim şimdi bile bunları yazarken gözlerim yaşardı allahım benim duamı kabul etti şimdide sağsalim kucağıma alayım diye dua etcem inşallah oda kabul olur tabi akşama kadar daha kötü olmazsam bugün nedense kendimi kötü hissediyorum fazla ayakta durunca fenalık geliyo içime tansiyonumu ölçtüm şimdi 11/7 düşük değil fazla ama sıcaklardan böyle oldum galiba
şimdiii ne bu menüye, görüntüye,emeğe, lezzete ne yazsam boş tabi biliyosun
burdan anladığım eşin yaşıyo oooh.. çok güzel olmuş canım benim ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyo.. bence biz bir an önce görüşmeye başlayalımbu yemekler öyle 2 kişiyle bitmez yazık olur. hemen bize gelsene ankara dediğin ne ki köy misali hemen heryere gidiveriyosun
canlar annem aradı az önce dedem akciğer kanseriydi 1 ay önce ameliyat olmustu şimdi ameliyattan dolayı değil ama sanırım gözüne bişeyler görünüyomuş...
sürekli olmadık seyleri görmeye konuşmaya başlamıs sabahtan beriii...
dua edermisiniz dedem için...
canım çok teşekkürler sen o ara takılmıyordun topikte ben bundan önce pasta yarışmasına katıldım birinci oldum ayıptır söylemesi
aşağıda linki...
http://www.kadinlarkulubu.com/pastalar/627922-cilek-soslu-cheesecake.html
Harika tatlim ben yaparim bundan evet gelemedim malesef esim izine cikti annemlerin yanina yazliga gidicektik tam biletleri aldik kayinpederim kalp krizi gecirdi ameliyat oldu hastaneye git gel benimde sancim oldu sonra ben ablama gittim ablamda kaldim uzun bir zaman herhalde ozamandi hediyn ne geli canim
canlar annem aradı az önce dedem akciğer kanseriydi 1 ay önce ameliyat olmustu şimdi ameliyattan dolayı değil ama sanırım gözüne bişeyler görünüyomuş...
sürekli olmadık seyleri görmeye konuşmaya başlamıs sabahtan beriii...
dua edermisiniz dedem için...
canım tabii ederim dua yasin okurum Rabbim şifasını versin
eden edemeyen herkesten Allah razı olsun kızlar..Ederim canim rabbim sifa versin cok gecmis olsun
eden edemeyen herkesten Allah razı olsun kızlar..
ben cıkıyorum k.i.b.
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?