Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güzel herkes biyerlere gidiyor annemle babam bu bayram gelmiyor yazlıktalar ablamlar ve abimler yanlarına gitti ben gidemedim doktorum izin vermiyor versede kendime güvenemiyorum bayram boyunca burdayım

Bayramınız mübarek olsun Hatunlaarr
Ramazanı Şerifi inşallah hakkıyla eda etmişsizdir..geldi gidiyor MÜBAREK AY
İnşaallah bir sonraki Ramazan Ayınaa kavuşmak nasip olen büyük duam kucağımızda karnımızda evladımızla karşılamak..herbirimize nasip etsin Mevlam...

Selam tatlım hepimizin bayramı mübarek olsun Rabbim seneye şeker bayramında İNŞALLLAH bebişlerimizle girmemizi nasip etsin AMİNNNNN

Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif
Canım Rabbim sabır ve yendiden başlama gücü versin..inşallah bekletmesin biran önce gelsin sağlıklı ve hayırlı meleğin kollarına dindirisn gözyaşını annesinin
maşallah canım merak ediyorudm şükür iyiymişsinn bayramı güzel ve yoğun geçiryorsunuz bayramdan sonra görüşmek üzere güzelce tadını çıkar gezmenin gerilme yokhecimm..ben evdeyim kös kös otuuryorumm...şükret ne diyeyim...
Kızlar hepinizin bayramını kutluyor,sevdikleriniz ve seveceklerinizle( yumuk yumuk elleri koklamak nasip olsun hepimize) nice bayramlar diliyorum.bayram sonrası görüşmek üzere
Bayramın mübarek olsun son gözü yaşlı kucağpın boş bayramın olsun bitanem inş duamdasın duamdasınız Rabbim dularımız kabul buyursun inş..
barek olsun Pepelon bebişimm
incirimm sağlıklı ve fit bir hamiş olarak tosun giib zımba giibi doğacak sanıırm paşamız inş..hayırlısıyla doğur da gör bakalımm yüzme ve yürüyüş yaptığın bu günler in faydasını inş...kocaman öpüldün paşanla beraber..Bayramınız mübarek olsunn
Kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar...
İftardan sonra yola çıkıyorum paşalarımın yanına gidiyorum eşimle bayram boyu ordayız...
Pazartesi görüşmek üzere...
hayırlı yolculuklar topiğin Sultanıı pazartesiye kadar özleyeceğiz..bayramın şeker tadındaa geçsin inş...şeker niyetine ye o balkaymak paşalarını taam mıı
Bayramınız mübarek olsun ailece musmutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorumm

aminnn insalla canim ozletme kenduni tatil bitti daha sen soyle guzel aktif olamadin.normal dogum icin doktorun ne dio genelde tupte sezeryan yapiolar ya.yuzme ve yuruyus isi super iolmus ya ne guzel fit kalmissindir cok klilo almamissindir.bayramligi ne yapican bosver senin bayramligin da bayram sekerin de karninda:)))bu arada isme karar verdiniz mi?
sana da cok cok iyi bayramlar optumm

Kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar...
İftardan sonra yola çıkıyorum paşalarımın yanına gidiyorum eşimle bayram boyu ordayız...
Pazartesi görüşmek üzere...
saol canim sana da iyi bayramlarr hayirli yolculuklar pasalarini bol bol sev depola oyle gellll:))
en kisa zamanda pasalarina kuzen gelsin insallah:)))

saol canim senun de bayramin mubarek olsun dun son sahuru yaparken cok uzuldum ramazanin bitmesine zor da olsa guzeldi.insallah sevval orucunu tutucam bayramdan hemen sonra ..optummm seni dualarina sa kocaman bi Aminnnnn duyorum:)

Selam tatlım hepimizin bayramı mübarek olsun Rabbim seneye şeker bayramında İNŞALLLAH bebişlerimizle girmemizi nasip etsin AMİNNNNN
sekerimmmmm sana da iyi bayramlarrrrr ..aminnnn canimmmm insallah kucagimizda olmadi karnimizda girelim bari yaaaa(

ne güzel herkes biyerlere gidiyor annemle babam bu bayram gelmiyor yazlıktalar ablamlar ve abimler yanlarına gitti ben gidemedim doktorum izin vermiyor versede kendime güvenemiyorum bayram boyunca burdayım
anammmm benim yazacagim yaziyi sen yazmussin kizzz benim annemler de yazlikta abimler ablamlarda oraya gitti:))bende bayram biyunca mal gibi evde oturucam biz sohbet ederiz kiz merak etme:)))opuyorum ucunuzu iyi bayramlarrr

Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif
cnm cok gecmis olsun uzuldum ama haktan hayirlisi malesef bu sinuctan sinra dicek bi soz kalmiyor(

Kızlar hepinizin bayramını kutluyor,sevdikleriniz ve seveceklerinizle( yumuk yumuk elleri koklamak nasip olsun hepimize) nice bayramlar diliyorum.bayram sonrası görüşmek üzere
aminnnn canim ins sanada ii bayramlar..
Günaydın kızlar hepinizin bayramını kutluyor ve öpüyorum Allah kucaklarımızda bebelerimizle tekrarını nasip etsin inşallah. .
aminnnnnn bende seni opuyorum canimm kizlara selamm:))3unuze de iyi bayramlarrrr:))

saol canim senun de bayramin mubarek olsun dun son sahuru yaparken cok uzuldum ramazanin bitmesine zor da olsa guzeldi.insallah sevval orucunu tutucam bayramdan hemen sonra ..optummm seni dualarina sa kocaman bi Aminnnnn duyorum:)
ben de niyetliyim ehmen tutmaya ama bayram sonu doktor randevum var sonuçlarımı göstercem ayrıca smear testi de alır bu sefer..inşallah aalarda tutarım bakalım başladık zorlu bir üsrece hayırlısyla alayım raporumu da tedavime çabucak başlayayım..eylülün başında da zaten tatile gideceğiz aldık sonunda fethiye gidyoruz hayırlısıyla inşaallah

he yaa aynen evde oturacaz..tabi kociş hadi gezelim deyip tuttuurmasaa sohbet ederiz napalımm biz dee

peygamberimiz pazartesi persembe tutarmis sende ole yaparsin eger hastane isine denk gelmezse.smear testi ne icin cnm!?fethiye super cnm sevindim adina.kizim millet hep tatilde gidicek yedrde yok bi kac yere gideriz sinra evde brlikte takiliriz valla:))

Canım benimde bu byrmım çok sakin geçicek gibi gözüküyor anam babam memleketde bacılar evlerinde neyse görümcekler ve eltim gelirler en büyük biz oldugumuz içinn ellerimizi öpmeye bende bugün eşimle bebegimin mezarına gittik temizlettik sualdık duamızı ettik sonra babaannemin,kayınbederimin mezarlıgına gittik akşam 6 ya geliyordu eve gelmim dolma sardım,soguk çorb yptım,sabah erken kalkıp tatlı yaoıcam inns canım tatili almana çok sevindimm fethiye neresi hnagi otel ttlım ben geçen sene noa otel ölüdenizdeydik çokk güzel oralarr

Napıyon canımmm ne var yok özledim senii yaawww

himm gittininz mi cnm allah kabul etsin insallahh millete soz kalmadi ii olmus.

Evet cnım çok şükür gittikk birz agldım duyguladım ne bilim yaa çok tuhafdı canımm sen ne yaptın bayram için bi hzırlık falan yaptınmı?
yok cnm hic bi hazirlik yapnadim buize kise gelmez gelse gelse komsunun cocuklari gelir onlara da kapiyi acmayabilurim zira verecek sekerim bile yok hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…