Bayramınız mübarek olsun Hatunlaarr
Ramazanı Şerifi inşallah hakkıyla eda etmişsizdir..geldi gidiyor MÜBAREK AY
İnşaallah bir sonraki Ramazan Ayınaa kavuşmak nasip olen büyük duam kucağımızda karnımızda evladımızla karşılamak..herbirimize nasip etsin Mevlam...
Genart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif
maşallah canım merak ediyorudm şükür iyiymişsinnslm kızlar ne var ne yok nasılsınz iyisndir inş hamişler doğuranlar varmı ben kayseriye anneme gittim 7 seneden sonra iyi geldi bu gitmek şimdide çanakkaleye gidiyoz hayırlısıyla inş bayrmı orda geçircez görümcelerde geliyro üç aile oluyoruZ bi kerese tek gitmiyor bizmki sizleride ösledim kızlar
Bayramın mübarek olsun son gözü yaşlı kucağpın boş bayramın olsun bitanem inş duamdasın duamdasınız Rabbim dularımız kabul buyursun inş..Kızlar hepinizin bayramını kutluyor,sevdikleriniz ve seveceklerinizle( yumuk yumuk elleri koklamak nasip olsun hepimize) nice bayramlar diliyorum.bayram sonrası görüşmek üzere
incirimm sağlıklı ve fit bir hamiş olarak tosun giib zımba giibi doğacak sanıırm paşamız inş..hayırlısıyla doğur da gör bakalımm yüzme ve yürüyüş yaptığın bu günler in faydasını inş...kocaman öpüldün paşanla beraber..Bayramınız mübarek olsunnkızlar sık sık yazamasam da sayfayı elimden geldiği kadar takip ediyorum. el ve ayak eklemlerim çok ağrıyor birkaç haftadır. umarım bayramdan sonra aranıza daha sık katılabilirim.
biz oğluşumla gayet iyiyiz, yani o iyi de benim canımı okuyornormal doğum yapmak için her gün yüzmeye ve yürüyüşe gidiyorum, küçük sıpa son kontrolde doğum pozisyonunu almıştı. fakat baya tonton bebişim, bir de kafası bir hafta önde gidiyor. bu normal doğum şansımı azaltacak galiba neyse sağlıklı olsun da Allah nasıl kısmet ederse artık. bayramdan bir ay sonra doğuracağım için bayramlık kıyafet almadım, şimdi kara kara ne giyeceğimi düşünüyorum :18:
hepinizi çoookkkkkk kocaman öpüyorum, bayramınız çok güzel geçer inşallah. bu bayram şeker niyetine doğal tüp bebekleriniz gelir inşallah. iyi bayramlar herkesee
hayırlı yolculuklar topiğin Sultanıı pazartesiye kadar özleyeceğiz..bayramın şeker tadındaa geçsin inş...şeker niyetine ye o balkaymak paşalarını taam mııKızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar...
İftardan sonra yola çıkıyorum paşalarımın yanına gidiyorum eşimle bayram boyu ordayız...
Pazartesi görüşmek üzere...
aminnn insalla canim ozletme kenduni tatil bitti daha sen soyle guzel aktif olamadin.normal dogum icin doktorun ne dio genelde tupte sezeryan yapiolar ya.yuzme ve yuruyus isi super iolmus ya ne guzel fit kalmissindir cok klilo almamissindir.bayramligi ne yapican bosver senin bayramligin da bayram sekerin de karninda:)))bu arada isme karar verdiniz mi?kızlar sık sık yazamasam da sayfayı elimden geldiği kadar takip ediyorum. el ve ayak eklemlerim çok ağrıyor birkaç haftadır. umarım bayramdan sonra aranıza daha sık katılabilirim.
biz oğluşumla gayet iyiyiz, yani o iyi de benim canımı okuyornormal doğum yapmak için her gün yüzmeye ve yürüyüşe gidiyorum, küçük sıpa son kontrolde doğum pozisyonunu almıştı. fakat baya tonton bebişim, bir de kafası bir hafta önde gidiyor. bu normal doğum şansımı azaltacak galiba neyse sağlıklı olsun da Allah nasıl kısmet ederse artık. bayramdan bir ay sonra doğuracağım için bayramlık kıyafet almadım, şimdi kara kara ne giyeceğimi düşünüyorum :18:
hepinizi çoookkkkkk kocaman öpüyorum, bayramınız çok güzel geçer inşallah. bu bayram şeker niyetine doğal tüp bebekleriniz gelir inşallah. iyi bayramlar herkesee
saol canim sana da iyi bayramlarr hayirli yolculuklar pasalarini bol bol sev depola oyle gellll:))Kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar...
İftardan sonra yola çıkıyorum paşalarımın yanına gidiyorum eşimle bayram boyu ordayız...
Pazartesi görüşmek üzere...
saol canim senun de bayramin mubarek olsun dun son sahuru yaparken cok uzuldum ramazanin bitmesine zor da olsa guzeldi.insallah sevval orucunu tutucam bayramdan hemen sonra ..optummm seni dualarina sa kocaman bi Aminnnnn duyorum:)Bayramınız mübarek olsun HatunlaarrRamazanı Şerifi inşallah hakkıyla eda etmişsizdir..geldi gidiyor MÜBAREK AYİnşaallah bir sonraki Ramazan Ayınaa kavuşmak nasip olen büyük duam kucağımızda karnımızda evladımızla karşılamak..herbirimize nasip etsin Mevlam...
sekerimmmmm sana da iyi bayramlarrrrr ..aminnnn canimmmm insallah kucagimizda olmadi karnimizda girelim bari yaaaaSelam tatlım hepimizin bayramı mübarek olsun Rabbim seneye şeker bayramında İNŞALLLAH bebişlerimizle girmemizi nasip etsin AMİNNNNN
anammmm benim yazacagim yaziyi sen yazmussin kizzz benim annemler de yazlikta abimler ablamlarda oraya gitti:))bende bayram biyunca mal gibi evde oturucam biz sohbet ederiz kiz merak etme:)))opuyorum ucunuzu iyi bayramlarrrne güzel herkes biyerlere gidiyor annemle babam bu bayram gelmiyor yazlıktalar ablamlar ve abimler yanlarına gitti ben gidemedim doktorum izin vermiyor versede kendime güvenemiyorum bayram boyunca burdayım
cnm cok gecmis olsun uzuldum ama haktan hayirlisi malesef bu sinuctan sinra dicek bi soz kalmiyorGenart pgt yaptıdım bugün hcg verdim sonuç negatif
aminnnn canim ins sanada ii bayramlar..Kızlar hepinizin bayramını kutluyor,sevdikleriniz ve seveceklerinizle( yumuk yumuk elleri koklamak nasip olsun hepimize) nice bayramlar diliyorum.bayram sonrası görüşmek üzere
aminnnnnn bende seni opuyorum canimm kizlara selamm:))3unuze de iyi bayramlarrrr:))Günaydın kızlar hepinizin bayramını kutluyor ve öpüyorumAllah kucaklarımızda bebelerimizle tekrarını nasip etsin inşallah. .
ben de niyetliyim ehmen tutmaya ama bayram sonu doktor randevum var sonuçlarımı göstercem ayrıca smear testi de alır bu sefer..inşallah aalarda tutarım bakalım başladık zorlu bir üsrece hayırlısyla alayım raporumu da tedavime çabucak başlayayım..eylülün başında da zaten tatile gideceğiz aldık sonunda fethiye gidyoruz hayırlısıyla inşaallahsaol canim senun de bayramin mubarek olsun dun son sahuru yaparken cok uzuldum ramazanin bitmesine zor da olsa guzeldi.insallah sevval orucunu tutucam bayramdan hemen sonra ..optummm seni dualarina sa kocaman bi Aminnnnn duyorum:)
sekerimmmmm sana da iyi bayramlarrrrr ..aminnnn canimmmm insallah kucagimizda olmadi karnimizda girelim bari yaaaa(
anammmm benim yazacagim yaziyi sen yazmussin kizzz benim annemler de yazlikta abimler ablamlarda oraya gitti:))bende bayram biyunca mal gibi evde oturucam biz sohbet ederiz kiz merak etme:)))opuyorum ucunuzu iyi bayramlarrr
burdayim bebisim ne zaman geldiniz ayol takiliodum bende tek basima kimse yokken msj yapmuruna tuttum topigi:)))Bebişimmm ordmısınn
peygamberimiz pazartesi persembe tutarmis sende ole yaparsin eger hastane isine denk gelmezse.smear testi ne icin cnm!?fethiye super cnm sevindim adina.kizim millet hep tatilde gidicek yedrde yok bi kac yere gideriz sinra evde brlikte takiliriz valla:))ben de niyetliyim ehmen tutmaya ama bayram sonu doktor randevum var sonuçlarımı göstercem ayrıca smear testi de alır bu sefer..inşallah aalarda tutarım bakalım başladık zorlu bir üsrece hayırlısyla alayım raporumu da tedavime çabucak başlayayım..eylülün başında da zaten tatile gideceğiz aldık sonunda fethiye gidyoruz hayırlısıyla inşaallah
he yaa aynen evde oturacaz..tabi kociş hadi gezelim deyip tuttuurmasaa sohbet ederiz napalımm biz dee
ben de niyetliyim ehmen tutmaya ama bayram sonu doktor randevum var sonuçlarımı göstercem ayrıca smear testi de alır bu sefer..inşallah aalarda tutarım bakalım başladık zorlu bir üsrece hayırlısyla alayım raporumu da tedavime çabucak başlayayım..eylülün başında da zaten tatile gideceğiz aldık sonunda fethiye gidyoruz hayırlısıyla inşaallah
he yaa aynen evde oturacaz..tabi kociş hadi gezelim deyip tuttuurmasaa sohbet ederiz napalımm biz dee
peygamberimiz pazartesi persembe tutarmis sende ole yaparsin eger hastane isine denk gelmezse.smear testi ne icin cnm!?fethiye super cnm sevindim adina.kizim millet hep tatilde gidicek yedrde yok bi kac yere gideriz sinra evde brlikte takiliriz valla:))
himm gittininz mi cnm allah kabul etsin insallahh millete soz kalmadi ii olmus.Canım benimde bu byrmım çok sakin geçicek gibi gözüküyor anam babam memleketde bacılar evlerindeneyse görümcekler ve eltim gelirler en büyük biz oldugumuz içinn ellerimizi öpmeye bende bugün eşimle bebegimin mezarına gittik temizlettik sualdık duamızı ettik sonra babaannemin,kayınbederimin mezarlıgına gittik akşam 6 ya geliyordu eve gelmim dolma sardım,soguk çorb yptım,sabah erken kalkıp tatlı yaoıcam inns canım tatili almana çok sevindimm fethiye neresi hnagi otel ttlım ben geçen sene noa otel ölüdenizdeydik çokk güzel oralarr
himm gittininz mi cnm allah kabul etsin insallahh millete soz kalmadi ii olmus.
napim cnm yemekte miafirim vardi sonra uste caydi filan derken gecti vakit yatakrayim simdi telden girdum herif yat artik deyip duruyor:)bi girim bakim dediydim yatcm az sonra.Napıyon canımmm ne var yok özledim senii yaawww
yok cnm hic bi hazirlik yapnadim buize kise gelmez gelse gelse komsunun cocuklari gelir onlara da kapiyi acmayabilurim zira verecek sekerim bile yok hahahaEvet cnım çok şükür gittikk birz agldım duyguladım ne bilim yaa çok tuhafdı canımm sen ne yaptın bayram için bi hzırlık falan yaptınmı?
napim cnm yemekte miafirim vardi sonra uste caydi filan derken gecti vakit yatakrayim simdi telden girdum herif yat artik deyip duruyor:)bi girim bakim dediydim yatcm az sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?