herkese iyi bayramlar
bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah
Slm kızlar herkese iyi bayramlar bu bebişimle geçirdiğim ilk bayram sabah ağladım hala bazen inanamıyorum içimde olduğuna rüya gibi geliyo kurban bayramınıda birlikte geçirirmiyiz bilmiyorum normalde kurbandan sonraki hafta doğum ama bebişim hızlı davranırsa bayrama kucağımdada girebilirim
Slm kızlar herkese iyi bayramlar bu bebişimle geçirdiğim ilk bayram sabah ağladım hala bazen inanamıyorum içimde olduğuna rüya gibi geliyo kurban bayramınıda birlikte geçirirmiyiz bilmiyorum normalde kurbandan sonraki hafta doğum ama bebişim hızlı davranırsa bayrama kucağımdada girebilirim
ayy o kadar az kaldı demek hadi bakalım inşaalah kuraban bayramında çifte bayram yaparsınız çifte olur mutluluğunuz...mucizenin seninle olduğunu bilmek ve bunu hissetmek çok güzel bir duygu olmalı Rabbim bize de yaşatır inşaallah canım
canim arkidislerim nasil geciyor bayraminizzz?
napim canim 2-3 yere gittik bitti iste.sen napiosun misafir gelmedi mi ?Canımmm napıyosun ben çok sıkılıyorum yaaaaa:2::2:sen neler yaptın bugün
gunaydinnnn bebisimmm sana da hayirli cumalar....Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
Canımm sanada iyi bayramlrr tatlım çok şükür Rabbim hmile kalmanı nasip etti bebişinede saglıkla stli kavusmanı nasip etsin balımmm bu arada senin sorunun rezerve miydi geçen kfama takıldı?
ayy o kadar az kaldı demek hadi bakalım inşaalah kuraban bayramında çifte bayram yaparsınız çifte olur mutluluğunuz...mucizenin seninle olduğunu bilmek ve bunu hissetmek çok güzel bir duygu olmalı Rabbim bize de yaşatır inşaallah canım
iyi bayramlar tatlımmherkese iyi bayramlar... :)
canım yaa ne olsun biryere gitmeyecem dedim ama kociş de tatilde oluncaa beraber vakit geçirelim istyor...yemek faslı da çıktı tabi kalk kahvaltı hazırla öğleden sonra gene açıkacağız diyee yemek yap..okduğum tesbihleirm falan da oluncaa vakit geçiyor...dün kızkardeşimle eşi geldiler bayramlaşmaya biraz yakındaki Avm ye gittik dolaştık muffin kalııbı ve yuvarlak fıırn tepsisi aldım indirmdeydi...bugün de geç kalktık cumaya gönderdim eşimi akşam yemeği yapıyorumm....biryandan daCanım napıyosun neler yaptın bugünün nasıl geçti?tekrardan bayramın mübarek olsunn
napiim bacım yukarda yazdım işte bayram dediğimiz 3 öğün yemek yapmaya geçiş oldu sanki ailem akrabalrım da olmayınca telefonda hasret gideriyoruz sağolsun dün bütün gün sırayla aradı herkes bayramlaşmak için...canim arkidislerim nasil geciyor bayraminizzz?
Hyaırlı cumalar canımmHerkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
ayy canım aynen bugün kahvaltı hazırlamk bana çok koydu:))of ya herkesler biyerde 3 günde bi sayfa ilerlio topik:)))))bugünn yemek yaparken parmağımı kestim tırnağımın yarısından beri nasıl ağrıyo..iyi bayramlar tatlımmcanım yaa ne olsun biryere gitmeyecem dedim ama kociş de tatilde oluncaa beraber vakit geçirelim istyor...yemek faslı da çıktı tabi kalk kahvaltı hazırla öğleden sonra gene açıkacağız diyee yemek yap..okduğum tesbihleirm falan da oluncaa vakit geçiyor...dün kızkardeşimle eşi geldiler bayramlaşmaya biraz yakındaki Avm ye gittik dolaştık muffin kalııbı ve yuvarlak fıırn tepsisi aldım indirmdeydi...bugün de geç kalktık cumaya gönderdim eşimi akşam yemeği yapıyorumm....biryandan da ..yarın uğrarım sanırım havuza gidecek kociş...napiim bacım yukarda yazdım işte bayram dediğimiz 3 öğün yemek yapmaya geçiş oldu sanki ailem akrabalrım da olmayınca telefonda hasret gideriyoruz sağolsun dün bütün gün sırayla aradı herkes bayramlaşmak için... Hyaırlı cumalar canımm
napim canim 2-3 yere gittik bitti iste.sen napiosun misafir gelmedi mi ?
gunaydinnnn bebisimmm sana da hayirli cumalar....
Evet canım rezev azlığı eşimdede hareket problemi vardı kısa protokol uygulandı 2 tanecik yumurtam oldu biri küçüktü döllenmedi 1 tanecikle çok şükür hamileyim allah sizede en kısa zamanda nasip etsin canım
İnşallah canım allah sizede bu mutluluğu tatdırsın en kısa zamanda
iyi bayramlar tatlımm
canım yaa ne olsun biryere gitmeyecem dedim ama kociş de tatilde oluncaa beraber vakit geçirelim istyor...yemek faslı da çıktı tabi kalk kahvaltı hazırla öğleden sonra gene açıkacağız diyee yemek yap..okduğum tesbihleirm falan da oluncaa vakit geçiyor...dün kızkardeşimle eşi geldiler bayramlaşmaya biraz yakındaki Avm ye gittik dolaştık muffin kalııbı ve yuvarlak fıırn tepsisi aldım indirmdeydi...bugün de geç kalktık cumaya gönderdim eşimi akşam yemeği yapıyorumm....biryandan da..yarın uğrarım sanırım havuza gidecek kociş...
napiim bacım yukarda yazdım işte bayram dediğimiz 3 öğün yemek yapmaya geçiş oldu sanki ailem akrabalrım da olmayınca telefonda hasret gideriyoruz sağolsun dün bütün gün sırayla aradı herkes bayramlaşmak için...
Hyaırlı cumalar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?