Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bayramın birinci günü kimseler uğramamış uğrayanlara not bırakayım istedimm
Hepiniiz çok seviyorumm

herkese iyi bayramlar

bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah

Slm kızlar herkese iyi bayramlar bu bebişimle geçirdiğim ilk bayram sabah ağladım hala bazen inanamıyorum içimde olduğuna rüya gibi geliyo kurban bayramınıda birlikte geçirirmiyiz bilmiyorum normalde kurbandan sonraki hafta doğum ama bebişim hızlı davranırsa bayrama kucağımdada girebilirim

Canımm sanada iyi bayramlrr tatlım çok şükür Rabbim hmile kalmanı nasip etti bebişinede saglıkla stli kavusmanı nasip etsin balımmm bu arada senin sorunun rezerve miydi geçen kfama takıldı?

ayy o kadar az kaldı demek hadi bakalım inşaalah kuraban bayramında çifte bayram yaparsınız çifte olur mutluluğunuz...mucizenin seninle olduğunu bilmek ve bunu hissetmek çok güzel bir duygu olmalı Rabbim bize de yaşatır inşaallah canım

Canım napıyosun neler yaptın bugünün nasıl geçti? tekrardan bayramın mübarek olsunn

Canımm sanada iyi bayramlrr tatlım çok şükür Rabbim hmile kalmanı nasip etti bebişinede saglıkla stli kavusmanı nasip etsin balımmm bu arada senin sorunun rezerve miydi geçen kfama takıldı?

Evet canım rezev azlığı eşimdede hareket problemi vardı kısa protokol uygulandı 2 tanecik yumurtam oldu biri küçüktü döllenmedi 1 tanecikle çok şükür hamileyim allah sizede en kısa zamanda nasip etsin canım

İnşallah canım allah sizede bu mutluluğu tatdırsın en kısa zamanda

herkese iyi bayramlar... :)
iyi bayramlar tatlımm
Canım napıyosun neler yaptın bugünün nasıl geçti? tekrardan bayramın mübarek olsunn
canım yaa ne olsun biryere gitmeyecem dedim ama kociş de tatilde oluncaa beraber vakit geçirelim istyor...yemek faslı da çıktı tabi kalk kahvaltı hazırla öğleden sonra gene açıkacağız diyee yemek yap..okduğum tesbihleirm falan da oluncaa vakit geçiyor...dün kızkardeşimle eşi geldiler bayramlaşmaya biraz yakındaki Avm ye gittik dolaştık muffin kalııbı ve yuvarlak fıırn tepsisi aldım indirmdeydi...bugün de geç kalktık cumaya gönderdim eşimi akşam yemeği yapıyorumm....biryandan da ..yarın uğrarım sanırım havuza gidecek kociş...
canim arkidislerim nasil geciyor bayraminizzz?
napiim bacım yukarda yazdım işte bayram dediğimiz 3 öğün yemek yapmaya geçiş oldu sanki ailem akrabalrım da olmayınca telefonda hasret gideriyoruz sağolsun dün bütün gün sırayla aradı herkes bayramlaşmak için...
Herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
Hyaırlı cumalar canımm

ayy canım aynen bugün kahvaltı hazırlamk bana çok koydu:))of ya herkesler biyerde 3 günde bi sayfa ilerlio topik:)))))bugünn yemek yaparken parmağımı kestim tırnağımın yarısından beri nasıl ağrıyo..

napim canim 2-3 yere gittik bitti iste.sen napiosun misafir gelmedi mi ?

gunaydinnnn bebisimmm sana da hayirli cumalar....

Canımmm nsılsn biraz önce geldim eve bugün sabah agbimler ordudn geldiler khvltıy gittim sonra görümceler aradı onlr geldiler,biraz akrb ziyrteine gittik hep birlikte daha sonr onlrı gönderdikten sonr arkdşımla birz alışveriş yaptık shile yemege gittik sonra eşim geldi aldı bizi öyle yni şeker bugün güzel eçti özledim sizlerii

Derincigim bendede yumurta 2,3 en fazla 4 oluyor gelişimi çok zor gelişiyor 4 kez tüp denedik olmdı tatlımmm önemli olan 1 tane olsun klşteli olsun balım inşş bu defaki tedavimde bende hamiş kalırım balımmm

Canım yaaa ne güzel benim eşim çlışıyor maleseff bu bayrmımız biraz ayrı geçiriyoruz İNŞŞ tatilde bol bol hasret gideririzgörümcelerim geldiler onlarl büyükleri ziyrete flan gittik sonra rkdaşıml beşiktaşa yemege alışverişe gittik geç vkitte eşim geldi ldı güzel bir gündü ynii ohh ne güzel sende tadının çıkamaya bak canımm gez dolaş keyfine bakk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…