Derincigim bendede yumurta 2,3 en fazla 4 oluyor gelişimi çok zor gelişiyor 4 kez tüp denedik olmdı tatlımmm önemli olan 1 tane olsun klşteli olsun balım inşş bu defaki tedavimde bende hamiş kalırım balımmm
Bu sefer olcak canım hiç moralini bozma allahın izniyle bi başla tedaviye bak gerisi nasıl gelcek
he yaa ben de evdeyim güyaaa amaa uğrayamıyorum nedensee burayaa ev de koca oluncaa iş güç de bitmiyor..üstüne kıtlıktan çıkan adam bana da yemek muamelesi yapmaya kalkıiiiayy canım aynen bugün kahvaltı hazırlamk bana çok koydu:))of ya herkesler biyerde 3 günde bi sayfa ilerlio topik:)))))bugünn yemek yaparken parmağımı kestim tırnağımın yarısından beri nasıl ağrıyo..
ne güzel gezmişsiniz sizde amann gez gez gene dönüp dolaşıp eve geliyosun:97::97::100::100:Canımmm nsılsn biraz önce geldim eve bugün sabah agbimler ordudn geldiler khvltıy gittim sonra görümceler aradı onlr geldiler,biraz akrb ziyrteine gittik hep birlikte daha sonr onlrı gönderdikten sonr arkdşımla birz alışveriş yaptık shile yemege gittik sonra eşim geldi aldı bizi öyle yni şeker bugün güzel eçti özledim sizlerii
Geliyorum gidiyorm kimsecikler yokkk bu nee yaaaa herkesmi biryerlerdeeözledim sizleri canlarımmm bol boll gezin barii
İnşşşş canım arkdaşımmm dualarımız kabul olur hepimizin canımcıgım sen nerede oturuyordun yaa izmir diyesim var ama istanbulda olabilir gibime geliyorrr
he yaa ben de evdeyim güyaaa amaa uğrayamıyorum nedensee burayaa ev de koca oluncaa iş güç de bitmiyor..üstüne kıtlıktan çıkan adam bana da yemek muamelesi yapmaya kalkıiii3 öğün de aynı yemek ısıtılıp ısıtılıp yenmezkii:78::78:
ne güzel gezmişsiniz sizde amann gez gez gene dönüp dolaşıp eve geliyosun:97::97::100::100:
ben de çok sıkılıyorumgezme dediğin evle 3 sokak aşağısı maalesef..neyse bayram bitişi çapaya giidp gelecem o da gezme sayılır..birkaç yerle görüştük ev bakıcaz karşıya gidip gelicez....asıl ekşın gezme tozma bayram sonu olacağı için dinleneyim bariiiii:44::44:
İzmirdeyim canım benimde sıcaklarla aram kötü biran önce hava serinlese diye bakıyorum ben ömrümde bu kadar terlemedim oturduğum yerde daralıyorum
taam sekrrim mzur gorduk sana da iyi barayamlarrrr:))Selam kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun biraz geç oldu ama 2 gündür giremedim nete mazur görün
uzun hikaye tatlım eşimin ailesi yıllardır sorun özellikle de ANNESİ...Ayrıca eşimin işyeri karşıda ve git gel çok zor oluyor..ben de tedaviye taşınmadan başlamak istemiyorumm..ne evimi ne de sokağımı sevmiyorumm...uzaklaşmak ve mümkünse bayramdan bayrama görüşmek istiyorumm ..bu şekilde ne huzurum var ne de özel hayatımız...Canım ya hadi hyırlısı inş raporunuda tez zamnd çıkrırsın nerede denemeyi düşünüyorsun canım bu arada ev kendinizindi diye hatırlıyorum tatlım hayırdır neden tşınmyı düşünüyorsunuzz
heyyyy kizlarrrr toplasin da iki sohbet edekkk:)))
uzun hikaye tatlım eşimin ailesi yıllardır sorun özellikle de ANNESİ...Ayrıca eşimin işyeri karşıda ve git gel çok zor oluyor..ben de tedaviye taşınmadan başlamak istemiyorumm..ne evimi ne de sokağımı sevmiyorumm...uzaklaşmak ve mümkünse bayramdan bayrama görüşmek istiyorumm ..bu şekilde ne huzurum var ne de özel hayatımız...
ahh benim koca denize gitti bu gün yorulmuşş yattı uyuyor ama yalnız uyumaktan da nefret ediyr bütün ramazan boyunca sabahladım adamceğiz yalnız yattı kalktı işe gitti.. namazı kılıp gelicem dedimm takıldım kaldım pc başında...size iyi sohbetler şekerimm
Geçmiş bayramınız kutlu olsaymışgeçti sonuçta
Ankara hayalet şehir gibiydi bu bayram işimize geldi rahat rahat gezdik bizde sürekli aynı yerlere gitsek tee
bayramın 2. günü bi aksiyon yaşadık gece eve dönerken ben tutturdum değişik bişey hissediyorum tekme yada hareket değil acile gidelim diye
herkesi de boşuna telaşlandırdım bişey yokmuş tabiki...
rahim yolunda sanki baloncuklar patlıyomuş gibiydi :44: ben de anlamadım ne olduğunu tarif de edemiyorumki etsem doktor da anlıycak çözüm önercek.. karnımdan baktılar alttan da bakmamız gerekiyo dediler baktırmadım korktum onlar da kağıt imzalattılar soumluluk almayacaklarına dair.. yarın gidicem bakalım neymiş:44:
Selam kizlar nasilsiniz hepinizin bayrami guzel gecmistir insallah bende guya evdeyim ama birturlu giremedim arefe gunu bir rahatsizlandim bayramin 1 gunu aksaminz kadar dunde esimle temizlik yaptik koltuklari yikadi tuller vitrin derken aksam oldu bugunde bugunde bayram ziyareti yaptik okadar
şimdi iyiyim cnm saol aman pimpirikliyim işte ondan oluyoTatlım suan iyisin sanırım önemsiz bişeydir stres yapma canımm hadi hayırlısı olur İNŞALLAH
hemen oy vereyimkizlar yemek yarismasinin oylamasi basladi bilginize...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
guldeninin masasi en altin bi ustunde...
şimdi iyiyim cnm saol aman pimpirikliyim işte ondan oluyo
hemen oy vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?