Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bu sefer olcak canım hiç moralini bozma allahın izniyle bi başla tedaviye bak gerisi nasıl gelcek

he yaa ben de evdeyim güyaaa amaa uğrayamıyorum nedensee burayaa ev de koca oluncaa iş güç de bitmiyor..üstüne kıtlıktan çıkan adam bana da yemek muamelesi yapmaya kalkıiii 3 öğün de aynı yemek ısıtılıp ısıtılıp yenmezkii:78::78:
ne güzel gezmişsiniz sizde amann gez gez gene dönüp dolaşıp eve geliyosun:97::97::100::100:
Geliyorum gidiyorm kimsecikler yokkk bu nee yaaaa herkesmi biryerlerdee özledim sizleri canlarımmm bol boll gezin barii

ben de çok sıkılıyorum gezme dediğin evle 3 sokak aşağısı maalesef..neyse bayram bitişi çapaya giidp gelecem o da gezme sayılır..birkaç yerle görüştük ev bakıcaz karşıya gidip gelicez....asıl ekşın gezme tozma bayram sonu olacağı için dinleneyim bariiiii:44::44:

İnşşşş canım arkdaşımmm dualarımız kabul olur hepimizin canımcıgım sen nerede oturuyordun yaa izmir diyesim var ama istanbulda olabilir gibime geliyorrr

İzmirdeyim canım benimde sıcaklarla aram kötü biran önce hava serinlese diye bakıyorum ben ömrümde bu kadar terlemedim oturduğum yerde daralıyorum

Canım ya hadi hyırlısı inş raporunuda tez zamnd çıkrırsın nerede denemeyi düşünüyorsun canım bu arada ev kendinizindi diye hatırlıyorum tatlım hayırdır neden tşınmyı düşünüyorsunuzz

İzmirdeyim canım benimde sıcaklarla aram kötü biran önce hava serinlese diye bakıyorum ben ömrümde bu kadar terlemedim oturduğum yerde daralıyorum

Hakılısn daralmakta tatlım yaaa Rabbim yrdımcın olsun burlrd çokk sıcakk bugün kimi aradıysam bayrmlaşmk için hepsi denize gitmişş kuduruyorum valla bende bi hırsla mutfaga giriştim dolaplar camlar falan yeni bitti işim eşim bu bayram çalıştıgı için çok sıkılıyorum gerçekten annemler memlekette kardeşlerim uzak off offf sevdiklerimden uzak oldugum son bayram olur inşş

uzun hikaye tatlım eşimin ailesi yıllardır sorun özellikle de ANNESİ...Ayrıca eşimin işyeri karşıda ve git gel çok zor oluyor..ben de tedaviye taşınmadan başlamak istemiyorumm..ne evimi ne de sokağımı sevmiyorumm...uzaklaşmak ve mümkünse bayramdan bayrama görüşmek istiyorumm ..bu şekilde ne huzurum var ne de özel hayatımız...
heyyyy kizlarrrr toplasin da iki sohbet edekkk:)))

ahh benim koca denize gitti bu gün yorulmuşş yattı uyuyor ama yalnız uyumaktan da nefret ediyr bütün ramazan boyunca sabahladım adamceğiz yalnız yattı kalktı işe gitti.. namazı kılıp gelicem dedimm takıldım kaldım pc başında...size iyi sohbetler şekerimm

Selam kizlar nasilsiniz hepinizin bayrami guzel gecmistir insallah bende guya evdeyim ama birturlu giremedim arefe gunu bir rahatsizlandim bayramin 1 gunu aksaminz kadar dunde esimle temizlik yaptik koltuklari yikadi tuller vitrin derken aksam oldu bugunde bugunde bayram ziyareti yaptik okadar

Geçmiş bayramınız kutlu olsaymış geçti sonuçta
Ankara hayalet şehir gibiydi bu bayram işimize geldi rahat rahat gezdik bizde sürekli aynı yerlere gitsek tee
bayramın 2. günü bi aksiyon yaşadık gece eve dönerken ben tutturdum değişik bişey hissediyorum tekme yada hareket değil acile gidelim diye
herkesi de boşuna telaşlandırdım bişey yokmuş tabiki...
rahim yolunda sanki baloncuklar patlıyomuş gibiydi :44: ben de anlamadım ne olduğunu tarif de edemiyorumki etsem doktor da anlıycak çözüm önercek.. karnımdan baktılar alttan da bakmamız gerekiyo dediler baktırmadım korktum onlar da kağıt imzalattılar soumluluk almayacaklarına dair.. yarın gidicem bakalım neymiş:44:

Canımmm seni çok iyi anlıyorm bende 5 sene altlı üstlü oturduk ara ara sorunlar yaşıyorduk vee en sonunda avrup yakasına tşındık çokkk şükür Rabbime evliligimin tadına burada vardım İNŞALLAH hayırlısıyla gönlüne göre bir ev bulur çıkrsın tatlım emin ol daha huzurlu mutlu olursun ve siz gidince taşınınca çok kıymete biniceksiniz semoşum inş yeni ev sana hayırlısıyla bebekte getirir tatlımm

Tatlım suan iyisin sanırım önemsiz bişeydir stres yapma canımm hadi hayırlısı olur İNŞALLAH

Selam ev kuşummmm ohhh koca yine yardımcı olmus MAŞALLAH eşine yaaa takdir ediyorum tatlımm misler gidi otur evinde inşş canım arefe rhtsızlanmıssın geçmii olsun iyisindir inşş bende dün bütün gün mutfkta temizlik yptım dolaplar cmlr falan derken çok yoruldum tm eşimle uzandık tv izlerken teyzemler aradı ve yatılı geldiler eniştemle sabah 6 da yattık bugünde 12 de kalktık kahvaltı falan derken akşama dogru onlar gitti ben tekrar temizlik falan evi toparldım birzdanda eşimle sahille gidicez inşş böyle yni balımmm yarın sabah erkenden eloşuma gidicem inşşş çok özledim kuzumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…