inşaallah canımm biizm bebişimiz de yeni evimizde gelir 4 gözle bekliyoruz kendileriniCanımmm seni çok iyi anlıyorm bende 5 sene altlı üstlü oturduk ara ara sorunlar yaşıyorduk vee en sonunda avrup yakasına tşındık çokkk şükür Rabbime evliligimin tadına burada vardım İNŞALLAH hayırlısıyla gönlüne göre bir ev bulur çıkrsın tatlım emin ol daha huzurlu mutlu olursun ve siz gidince taşınınca çok kıymete biniceksiniz semoşum inş yeni ev sana hayırlısıyla bebekte getirir tatlımm
kizlar yemek yarismasinin oylamasi basladi bilginize...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
guldeninin masasi en altin bi ustunde...
evetttt kızlarr geziydi parktı olaydı bitti , ramazandı oruçtu bitti, bayramdı gezmeydi bitti , aha yemek yarışması da bitiyor bundan sonra burayı ihmal edenin poposuna poposunaiki gün de öyle mühlet veriyorum size bayram dönüşü temizlik için.sonra ne bilim bura fıkır fıkır olsunn tüp yaptırın ne bilim hamile filan kalın hareket gelsin ayolll
tamam mı kızlarrrr
sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin:44::44::44:
kizlar yemek yarismasinin oylamasi basladi bilginize...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
guldeninin masasi en altin bi ustunde...
OYY bu saat oldu hala ayaktayım sabahın köründe randevum var halbukim ben kaçar kızlar yarın öğlden sonra görüşürüz
Günaydın kızlar herkese musmutlu bir hafta diliyorum..
Günaydın canlar herkese güzel bir hafta diliyorum, artık tatil matil yok bitti haftasonlarıyla idare etcez naapalımm:)
günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar
Slm kızlar nasılsınız benim bugün aşım var of yine 2 gün kolum ağrıcak napalım mecbur yaptırcaz tabi eşim erken gelebilirse sağlık ocağı bana biraz uzak yürüyemem o kadar yolu bugün hastane çantasınıda hazırlamayı düşünüyorum bakalım biberonunu emziğini bulaşık makinasında yıkadım ama yetmiyomuş galiba sterilasyon makinaları varmış şimdi onlara bakcam eksik bitmiyo valla
evetttt kızlarr geziydi parktı olaydı bitti , ramazandı oruçtu bitti, bayramdı gezmeydi bitti , aha yemek yarışması da bitiyor bundan sonra burayı ihmal edenin poposuna poposunaiki gün de öyle mühlet veriyorum size bayram dönüşü temizlik için.sonra ne bilim bura fıkır fıkır olsunn tüp yaptırın ne bilim hamile filan kalın hareket gelsin ayolll
tamam mı kızlarrrr
sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin:44::44::44:
arkadaşlar merhaba,avustralyadan yazıyorm mayıs 2013 de antalya tüp bebekte bir başarısız denemem oldu. 2 aydır sydney deyim. şimdi tüp bebeğe burada 2 kez denemey başlıyorum. yaşım 42 .. epey endişeliyim. bu konuda desteklerinize ihtiyacım var.
Güldencim hoşgeldin canım bizde herşeyi yaşayarak öğreniyoruz bende bilmiyodum böyle bi alet olduğunu araştırıyorum şimdi eksik hiç bitmiyo canım bendede takıntı herşey tam olsun istiyorum doğumdan sonraya bişey kalmasın diyorum ama bakalım kalcak galiba
hoşbulduk canımcım..
aslına bakarsan bir çok bebek büyüten hatunu gördüm genelde kaynar suda bekletme yöntemini kullanıyorlardı illada o alet şartmı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?