Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşaallah canımm biizm bebişimiz de yeni evimizde gelir 4 gözle bekliyoruz kendilerini
ben de akşama kadar kuafördeydim..öğleden sonra bir gittim saçımı kestreyim dedimm aklımda röfle yaptırmak vardı uzun zamandır hem kestirdim kızıl siyah röfle yaptırdımm
kizlar yemek yarismasinin oylamasi basladi bilginize...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html

guldeninin masasi en altin bi ustunde...

yarışma başlasınn süper oldu bu sefer ki yarışma masalarıı..oy vermeyen kalmasınn kızlaarr...

evetttt kızlarr geziydi parktı olaydı bitti , ramazandı oruçtu bitti, bayramdı gezmeydi bitti , aha yemek yarışması da bitiyor bundan sonra burayı ihmal edenin poposuna poposuna iki gün de öyle mühlet veriyorum size bayram dönüşü temizlik için.sonra ne bilim bura fıkır fıkır olsunn tüp yaptırın ne bilim hamile filan kalın hareket gelsin ayolll
tamam mı kızlarrrr
sonra yok ben duymadım yok ben görmedim demeyin:44::44::44:

hahah çok güldüm alemsin kıızm yaa
gelmeye çalışacam am söz vermiim....malum tedavi için rapor çıkarıyorum pazartesi sabah randevum var...ev bakıyoruz taşınacağız bulur bulmaz bu işler de kolay değil tabii beğenip tutmaya karar verir vermez de yoğun bir şekilde toparlanmaya başlıcaz sanırım....inşaalah gönlümüzce bir ev buluruz. taşınırız ve ben de çabucak raporumu çıkarıp tatil e salim kafayla gidebilirimm

OYY bu saat oldu hala ayaktayım sabahın köründe randevum var halbukim ben kaçar kızlar yarın öğlden sonra görüşürüz

Slm kızlar nasılsınız benim bugün aşım var of yine 2 gün kolum ağrıcak napalım mecbur yaptırcaz tabi eşim erken gelebilirse sağlık ocağı bana biraz uzak yürüyemem o kadar yolu bugün hastane çantasınıda hazırlamayı düşünüyorum bakalım biberonunu emziğini bulaşık makinasında yıkadım ama yetmiyomuş galiba sterilasyon makinaları varmış şimdi onlara bakcam eksik bitmiyo valla

Güüüünnaaayyyddıınnnnnn
Evet pazartesi oldu ve herkesler toplaşsın artık muhabbet edelim hasret giderelim
Yol yorgunuyum sabahın 6 sında eve girdik uyumadım o saatte kadar her an sızabilirim ama sizinle takılmak istiyorum

OYY bu saat oldu hala ayaktayım sabahın köründe randevum var halbukim ben kaçar kızlar yarın öğlden sonra görüşürüz

naptın acaba merak ediyorum

Günaydın kızlar herkese musmutlu bir hafta diliyorum..

inşallahhhh canım musmutlu haftalarımız olsun..

Günaydın canlar herkese güzel bir hafta diliyorum, artık tatil matil yok bitti haftasonlarıyla idare etcez naapalımm:)

evet tatil bitti herkes topiğe

günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar

sanada iyi haftalar canım

selam derincim...
aşı gününüz demek az kaldı sık dişini görkem paşayı kollarına alınca herşey çok güzel olacak tüm çektiklerine değecek
benimde bildiğim sterilizasyon makineleri ile temizlemek lazımmış gerçi ben bilir kişi değilim kulaktan dolma yazıyorum sana

eve dönüş yolunda canlı bağlantıya geçtim topikle sabahın körü yine öyle şimdide aynı şekilde hani nerdesin gelsene şekerim...pazartesi buluşuyoruz kızlar dedim arefe günü bekliyorum ben sözümde durdum işteee

arkadaşlar merhaba,avustralyadan yazıyorm mayıs 2013 de antalya tüp bebekte bir başarısız denemem oldu. 2 aydır sydney deyim. şimdi tüp bebeğe burada 2 kez denemey başlıyorum. yaşım 42 .. epey endişeliyim. bu konuda desteklerinize ihtiyacım var.

hoşgeldin
çok uzaklardan yazıyorsun demek...
her daim yanındayız tatlım...
tam olarak sorun neydi tüp bebek denemesi yapmak için

Güldencim hoşgeldin canım bizde herşeyi yaşayarak öğreniyoruz bende bilmiyodum böyle bi alet olduğunu araştırıyorum şimdi eksik hiç bitmiyo canım bendede takıntı herşey tam olsun istiyorum doğumdan sonraya bişey kalmasın diyorum ama bakalım kalcak galiba

hoşbulduk canımcım..
aslına bakarsan bir çok bebek büyüten hatunu gördüm genelde kaynar suda bekletme yöntemini kullanıyorlardı illada o alet şartmı bilemiyorum

hoşbulduk canımcım..
aslına bakarsan bir çok bebek büyüten hatunu gördüm genelde kaynar suda bekletme yöntemini kullanıyorlardı illada o alet şartmı bilemiyorum

Ne bileyim canım bende kararsız kaldım mikrodalga için olanları var onların fiyatı daha uygun ondan alayım bari çok pahalı bişeyde almak istemiyorum zaten yeterince masraf yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…