Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne güzel kalabalık bayramları çok seviyorum helede yeğenler varsa keyfime diyecek olmaz çok sevindim adına ne güzel enerji depolamışsındır onlarla doyamıyorki insan ve ayrılırken çok zorlanıyorum ben

iyi akşamlar kızlar herkese
bende gelecek ay tüp bebek tedavisine başlıcam ikinci kez çok stresliyim
sol tüpte az miktarda sıvı birikimi varmış doktorum histeroskopiye çokta gerek yok demişti birinci denemede yapmamıştı şimdi ben çok kararsızım acaba histeroskopi olsammı diye offf offf RABBİM hayırlısını versin inş

anladım canım sağol bilgilendirdiğin için.. ozaman hakkımızda hayırlısı nasılsa o olsun ne diyeyim benim bursada bi arkadaşımın arkadaşı 4. de tutmuş.. inşallah senin ki de tutar.. peki tüp lerinde yumurtalarında döllenme oldu da tutunma mı olmadı? pıhtılaşma içinde tedbir alınmıştır heralde dimi :26: benim arkadaşımın ilk tüpünde yumoşları boş çıkmıştı ikincide tutunma olmadı.. sonra dondurulmuşla tuttu.. dondurulmuşun varmı hiç..

canım ama stresi yenmen lazım rahat olduğunda başla tedaviye...
sıvı birikimi için aslında laparoskopi yapılıyor diye biliyorum ben bunun üzerine git derim embriyonun tutunmasını engelleyen bir durum o sıvı...gerçi doktorun gerek yok diyorsa bende illa bak bir çaresine diye ısrar etmem tuhaf kaçar yinede sor canım sen bir daha...histeroskopi olabilirsin ama ben olcam mesela

inşallah canım bu kez anne olabilirim sende ilk denemende tutturursun
yumilerde sorun görünmüyor döllenme oluyor döllenmeden sonraki 3.gün transferi yapılıyor aslında 5.gün transferi daha iyidir tutunma şansı daha fazla embriyoların...5.güne kadar embriyoların kalitesi bozuluyor ve dondurulacak embriyom kalmıyor hatta transfer edilebilecek...kan pıhtılaşması için testler yapıldı çok az pıhtı durumum varmış gebeliğe engel değil pıhtı durumu gebelik oluşursa düşmesine sebep oluyor bende düşük doz iğne kullandım her ihtimale karşı..

merhaba kızlar

güldenim hoşgelmişsin yeğenin iyileşmesine sevindim

benim bayramım güzel geçti ama iki gündür dilimin yanında uçuk gibi bişey çıktı çok acıyo yemek yemek işkence konuşurken bile acıyo

canım haklısın laporoskopi ben karıştırdım doktor çok önemsenecek kadar bişey yok dedi gerek görmedi işlem yapılırsa daha iyi olur demişti şans yükselmiş olur demişti ben kabul etmemiştim
ama bu sefer karar verdim canım maliyeti ne kadar bi fikrin varmı
sen ne zaman olacaksın canım RABBİM sonumuzu hayır etsin inş
her yönden yıpratıcı bide korkuyoru laparoskopiden açıkçası

güzel fkirmişş iş yaparken topiğe bakmak artık yarın öle yaparımm...bugün çapa dyadım raporum için giidp gelmeye başladım bakalımm....bu doktorla her muayenem komedi ayol..saat 10 daydı randevum ben erkenden gittim kan testi sonuçlarımı aldımm..sıramı beklemeye başladımm...saat 9.30 da hastalr bitti kimi okusa yok benden başka bekleyen kalmmış ..adımı söyledi girdimm... önünde dosyam ne vardı sizn dedi dedim hsg filmimi istemiştiniz onu getirdimm...Allah Allah dedi niye istedim acaba sizden ben filmi ee dedim ben de yapışıklık var asherman sendromu var ne zaman çekindin dedi..dedim laporoskopi ve histlerden sonraki son durumu görmek için 2012 nisan da çekindim son ameliyatımdan sonra...kadın ne amelyatı naptırdınız...haydii çıkardımm epikriz raporlarını ...doktor bir durdu siz s ...... hanım olduğunuza emin misniz yok benim soyadım bu deyince hemşire intern doktor hepimiz koptuk..meğer benden önce gelmeyen hastalardan biirnin adı ile aynı olunca ismim başka bekleyen de yok...doktor diyor kii her soruda şok geçiriyorum dosyada olmayan bir sürü şey anlattıkça noluyor dedim ..smear testi için kültür aldılar patolojiye biraktım..eve de geldimm kardeşim aradı pazara gidelim diyee akşam oldu eve dönmem yemekti kocam geldi..bu saat oldu burdayım genee ama çok yorgunum namazı kılıp yatcam
nasılsınız kızlar bayramınız nasıl geçti
bayram boştu ama dönüşüm bayaa yoğun oluyor inşaallah sık sık uğrayabilirimm....
sakendaalllllll bugünü yazdım ahanda buraya hepinizi ayırt etmeksizin kınıyorum nerdesiniz ayol ben yokken başke topik kurup ordamı toplaştınız en derin teessüflerimi bildiriyorum
he yaaa yemek yarışması topiklerinde fink atıyoruz herbirimiz burda değilsek
canımm laporoskopiyle tüplerdeki sıvı temzilenebiliyor tıkanıklık yoksa ol derim ben..ben de de ileri dercede sıvı birkimi ve sonucunda tıkanmış tı laporoskopiyle alındı her iki tüpümde.. açmaya çalışmış tüpleri ama bakmış kii olacak giib değil artık şişmiş kızarmış işlevini yiitirmiş.. tekrar sıvı birkip embriyoyu zehirlemesi diye aldı..inşaallah sııv birkimi haiftir ve temziletip şifa bulursn...

geçmiş olsun bebkimm....dildeki yara yı iyi bilirim konuşmakta bile zorlar insanı Rabbim şifa versinn en acilinden inşaallah..bir süredir benim de ya dilimde ya da çenemde dudak kenarlarımda yara bere içinde birkaç gündür toparladımm..yoksa foto falan çekinmiyorudmm.hep başkaalını çektm durdmm kaç haftadır....
madem bebişiin tutunamadı engel olmuş olabilir sıvı birkimii.. benim daktır da aynı şekilde tuutnma şansını yükseltmek için işlem yapmıştı..inşaallah hayırlısı ile bulucaksın şifayı canımmkorkacak birşey yok kesikmler oluyor ama dikkat eder ve dinlenirien izi bile klmadan iyileşiyor benim sadece en büyük kesiğim 2 dikişti ve şimdi ufak bir leke giib duruyor karnımın sol yanında

Son düzenleme:
laporoskopinin maliyetine gelince merkezine ve doktoruna göre değişiyor her doktor kendincee işlem ücretini belirliyor...konuş güzelce eğer çok ünlü bir doktor değilse ve çok pahalı lüks bir hastanede değilsen uygun fiyatlı olabilirisn ben 2011 yılında 1500 TL Ödemiştimm..küçük bir merkezdi ..doktorum da indirm yaptırmıştı hastaneye...

ne güzel kalabalık bayramları çok seviyorum helede yeğenler varsa keyfime diyecek olmaz çok sevindim adına ne güzel enerji depolamışsındır onlarla doyamıyorki insan ve ayrılırken çok zorlanıyorum ben

biz normalde yeğenlerle her gün gürüşürüz ama 1 aydır köye geldim annemlere görüşemiyoruz kız kardeşlerimin bir kısmıda tatile gittiler bayramı iple çektim :18:helede minik yeğenim (3 aylık daha ) çok özlemişim arfeden düne kadar kaldılar çok güzeldi cilve yapmayı öğrenmiş cimcime ama dün gittiler baskı yaapıyorum etekili olursa haftaya yeniden gelecekler

Güüüünnnaayyyddıınnnnnn
Günlerden salı...
Salı sallanır derler Yarında çarşamba
Çarşambayıda sel alırmış biz kesin ondan gebe kalamıyoruz hergün başka bir olaya gebe

hoşbuldum canım...
çok geçmiş olsun bugün nasılsın acaba:26:

histeroskopi yapılsın bence şansı artıran bir işlem histeroskopi sonrası gebe kalan çok var ben o yüzden yaptırcam canım...
maliyeti hakkında bilgim yok ama tecrübesizim bu konuda...
bu adetimle muayene olmaya gidecem büyük ihtimal sonra karar verilir sanırım ne yapılacaksa..

türk filmi edasında bir doktor macerası olmuş nerdeyse sonuçlar karışır ve yanlış teşhis konur
neyseki kendini bilen bir hasta var ortada..şaka gibi gerçekten...

ne mutlu sana keşke bende sık sık görebilsem ayrılıklarınız kısa yetercim üzülme lütfen

Kahvaltı yapayım bari siz yine ortalıkta olmayın aman bi yerlerinize bişi olur pabucumun tüpçüleri

cnm heryer baska bi fiyat soyluyo kim nasil yutturursa anlicagin.benim merkez 1500 istedi ama baskent yaptigi isleme gore fiyat aliyoruz o da max. 500 oluyor dedi.

Kahvaltı yapayım bari siz yine ortalıkta olmayın aman bi yerlerinize bişi olur pabucumun tüpçüleri
eheeeehehe

canım sonkez doktorumla konuşup karar vercem hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
umut tüp bebek merkezi varya orda yaptırcam cnm nasipse bakalım hayırlısı senin kaçıncı denemen cnm inş RABBİM hepimize nasipm eder

canım bende öyle düşünüyorum doktorumla konuşup netleştrcm inş
senin sorun ne canım tüplerdemi sıkıntı var
valla RABBİM ne verirse hayırlısını versin ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…