Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım ama bugün daha iyi ve bu konuda müthiş bi ilaç buldum az sonra yazacam

Kahvaltı yapayım bari siz yine ortalıkta olmayın aman bi yerlerinize bişi olur pabucumun tüpçüleri

sağol canım bugün daha iyiyim hatta iyileşti bile diyebilirim :26::26::26::26::26:

histreskopinin fiyatı hastaneden hastaneye değişebilir ama ben 450 liraya yaptırdım özel bi hastanede bilgine canım

cnm heryer baska bi fiyat soyluyo kim nasil yutturursa anlicagin.benim merkez 1500 istedi ama baskent yaptigi isleme gore fiyat aliyoruz o da max. 500 oluyor dedi.

eheeeehehe

fiyat konusu cidden farklılıklar gösteriyor bakalım ben başkentte ne kadar ödeyecem ama bir çok yere göre uygundur fiyatı

ilacı merak ettim ya huuuu
başkenttede sanırım 450 civarı bişeydir geçen yıl kdr hatun yaklaşık bu fiyata yaptırdı diye hatırlıyorum

canım bende öyle düşünüyorum doktorumla konuşup netleştrcm inş
senin sorun ne canım tüplerdemi sıkıntı var
valla RABBİM ne verirse hayırlısını versin ne deyim

canımcım bendeki sorun belli değil tek söylenen pco ya yatkınlık varmış...
tüplerde yıllar önce çektirdiğim rahim filmine göre bişey yoktu..
ben histeroskopiyi tanı amaçlı yaptırcam varsa bişey çıksın diye

hımm inş hiç bişey çıkmaz sende sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına alırsın
valla herşeyin hayırlısı
sağol cnm cevapların için
valla biraz sorunca anlatınca rahatlıyor insan

hımm inş hiç bişey çıkmaz sende sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına alırsın
valla herşeyin hayırlısı
sağol cnm cevapların için
valla biraz sorunca anlatınca rahatlıyor insan

8 yıldır bebek istiyoruz canım ve olmadıysa bir yerlerde sorun var demektir..
3 tüp yaptım ve ciddi bir araştırma hiç yapılmadı sorunumuza dair sizin çocuğunuz olur gözüyle bakıldı sonuç ortada 8 yıl ve çocuk yok...
yani araştırma yapılsa belki sorun ortaya çıkacak...
buralardayız canım aktif olarak katıl bize

canım çok haklısın benim ilk tüp başarısız olunca doktor tüm testleri istedi herşeyi araştırdı
kesinlikle araştırılıp sorunun kaynağını bulmak lazım ben o yüzden ikinci tüpe başlarken
aklımda soru işareti kalsın istemiyorum tabiki nasip herşey ama bende elimden geleni yapmak istiyorum
üstün körü ikinci tedaviye başlamak anlamsız olur
neticede maddi manevi ciddi sıkıntılar yaşıyoruz
canım kızma ama sen nasılki 3. tüpe kadar doğru düzgün bi araştırma yapılmadan başladın tedaviye
canım 4. tüpe başlamadan bence dedğin gibi güzelce herşey araştırılsın genetik test falan yapılmıştır heralde demi
ilgin için teşekkürler cnm anlaşılan ben daha çok uğrayıp şişircm sizin kafayı

dilimin yara olduğunu ve canımın çok yandığını yazmıştım hatta dün konuşmakta bile zorlanmaya başlayınca korkmaya da başladım netten biraz araştırınca havuç suyunun bu tür yaralara çok iyi geldiğini okudum ve çokta inanmayarak annemi hemen aradım bi tane havucun kabuklarını soyup ince ince dilimlemesini ve pişirmesini söyledim suyu dildeki yaraya iyiymiş dedim canım bitanem kurban olduğum annem hemen havucu pişirmiş soğutmuş akşam eve gittim yemekten sonra dişlerimi fırçaladım ve inanın o sırada kanamaya başladı dahada korktum sonra üç dört kaşık havuç suyu içtim biraz ağzımda tutarak içtim sabah kalktım yara neredeysen tamamen iyileşmiş çok az bi sızı oluyo ki bu o ağrıların yanında devede kulak kalır kahvaltıdan sonra dişlerimi fırçalar fırçalamaz yine bi kaç kaşık havuç suyu içtim çok rahatladım dilerim böyle bi sorun yaşamazsınız ama yaşarsanız havuç suyu mucize gibi etki ediyo haberiniz olsun

kuzucum niye kızayım benim gibi bilinçli bir hatun detaylı araştırmaya girmeliydi evet öncesinde...
ilk tüpte talihsizlikler yaşadım hastanelik oldum ohss denen yumurtalıkların aşırı uyarılması durumu fazla doz iğne verdiler bana 4 gün hastanede yatırıldım...yumiler döllendi herşey güzel gibiydi transfer oldum sonuç negatif...öncesinde rahim filmi ve hormon değerlerime bakılmıştı sorun görünmüyordu...2.tüpe geçtik doktor çok iyi ve bilgili çok güvendim ve bizim topikte ona gidenler hep hamile ya da doğuruyorlar sorgusuz sualsiz o ne derse ona uydum kan pıhtılaşması testlerini yaptırdı sadece ve geçmiş tüpteki durumumu gösteren belgeleride gösterince bebeğiniz olur araştırmaya gerek yok dedi gebe kaldım dediği gibi ama kimyasal gebelik oluştu...sonra yine aynı doktorda 3.tüpe başladım öncesinde bişeyler yapar diye bekledim ama kimyasal gebelik oluşuyorsa sen gebe kalabiliyorsun araştırmaya gerek yok direk tüpe başlayalım dedi ve sonuç negatif...aşılama ve tüp dönemlerimde bir çok doktorla muhatab oldum hepsinin ortak görüşü sizin çocuğunuz olur araştırmaya gerek yok...o kadar doktora karşıda çok bilmişlik yapmak istemedim...ama 4.tüpe geldi sıra bu kez mecbur bakılacak...

geçmiş olsun canım
bende o yaradan çok sık çıkıyo genelde b12 eksikliği olduğu zaman çok tekrarlıo
benim için çok faydalı bir bilgi oldu gerçekten sağol
arayıp havuç pişir dicek annemiz yanımızda olmasada napalım artık

anaaaa bildiğimiz havuç yani tavşangillerin ana besini olan havuç
valla süpper bir bilgi oldu bu çok saol saracım mutlaka başvuracağım bir doğal ilaç
çevremdekilerede diyeyim bari

benim annemde her zaman yanımda değil şimdi tatil diye yanımda ve hafta sonu gidiyo malesef

anaaaa bildiğimiz havuç yani tavşangillerin ana besini olan havuç
valla süpper bir bilgi oldu bu çok saol saracım mutlaka başvuracağım bir doğal ilaç
çevremdekilerede diyeyim bari

faydam dokunursa ne mutlu bana canım herkese gönül rahatlığıyla söyleyebilirsin tecrübeyle sabittir ve tamamen doğal bi ilaç hiç bir yan etkisi yok

canım benimde aklımı ne kurcalıo biliomusun doktorumada söylicem zaten
hani tedaviye başlayınca yumoşları uyarmak için iğne verilio ya senin dediğin gibi banada fazla doz uygulandığını düşünüyorum
benim transfer 1 ay sonraya ertelenmişti ohss riskinden dolayı
ilk başta 225 mg ile başlandı 3 gün sonra muayneye gittiğimde 100 mg düşürüldü çok yumoş oluştuğu için
benimde saflığıma geldi o zaman galiba hiç bişi demedim şimdi hepsini tek tek anlatcm susmak yok artık
herşeyden önemlisi hadi maddi yönüde geçtim psikolojim alt üst oluo yaaaa
bu arada bende bi çok doktora gittim çoğu normal yoldanda olur dedşi ama nerdeeeeee

hımmm olsun cnm yine gelir inş
çok özeniyorum annesiyle birlikte aynı yerde olanlara
bi sıkıntın olduğu zaman gidcek kimse bile yok
çok şükür çok ii dostlrm var ama anne bi başka özledimmmmmmm

hımmm olsun cnm yine gelir inş
çok özeniyorum annesiyle birlikte aynı yerde olanlara
bi sıkıntın olduğu zaman gidcek kimse bile yok
çok şükür çok ii dostlrm var ama anne bi başka özledimmmmmmm

bende annesiyle kardeşleriyle aynı şehirde olanlara özenirim hep ama sağlık olsun bunada şükür insan doğduğu yerde değil doyduğu yerde yaşarmış tek derdimiz gurbet olsun

Canım geçmiş olsunn gerçekten dil yarsı çokk zor neyseki çözümünü bulman sevindim tatlım Allha şif versin ahhh bu annelerimizden Allah razı olsun gerçekten evlatları için çırpınır dururlr bende çokk özledim anacıgımı ordu'da fındıktalr canım babam zaten tam ordulu oldu senenin 10 ay,ı orduda annem ara ara gider gelir biz senede 2,3 kez gideriz böyle işte canımm Rabbim onlra can sglıgı versin İNŞALLAH acil şifalar tatlım

faydan olmaz olurmu sara hatunum çok güzel bir bilgi bu en doğalından...

hayırlıyorum canım o dönem transferin ertelenmişti...
yumisi çok olana en fazla 150 doz uygulanmalı yinede doktorun tehlikeyi farkedip ertelemiş transferi bende öyle olmadı işte...kötü deneyümlerle tecrübeleniyoruz maalesef...
225 den 100 e düşürmesi nasıl yanlış doz uyguladığını gösteriyor
bende 250 doz kullanılmıştı ohss den haberim olduğu için gece acile gittim bende sorun var dedim eşime başlangıcındayken yakaladılar ya bilmeseydim bilmek zorunda da değilim...
sen şimdi herşeyin farkındasın dediğin gibi üzerine git ve soru işaretleri olmadan 2.tedavine başla canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…