Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol bebeğimmmmm

inan insan çoğu şeyi yaşadıkça öğrenio ozaman hiç bişey dememiştim
nasip ama bu sefer herşeyi araştırcm valla daha yeni girdim 23 yaşıma hiç bişeyden zevk alamaz hale gelmekten korkuorum
o kadar emek harcıoruz karşılığını almak istiyoruz neticede
canım iyi farketmişin sen valla ben ilkte öyle bişey olsa hiç anlamazdım eminim
RABBİM hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar nasip etsin inş hepimize
çok teşekkür ederim canım benim inan rahatladım çok bunalmıştım bi kaç gündür
şimdi dışarı çıkıyorum ben zaman buldukça uğrar soru yağmuruna tutarım seni hoşçakall

rica ederim canımcım her daim beklerim daha gebe kalcan bizimle

Canım sende hoşşşşşgeldin bol bol doping almıssındır İNŞŞ gördüm paşacanlrı MAŞALLAH kuzulara sen nsılsın şekerr

paşaları görüpte kötü olmam mümkünmü canımcım bal kaymak onlar...
sende ela prensesle takılmışsın ohhh miisssss

paşaları görüpte kötü olmam mümkünmü canımcım bal kaymak onlar...
sende ela prensesle takılmışsın ohhh miisssss

Canım yaa teyzoşş olmak çokk güzel bir duygu gerçektenn dün böcegime doymdım yine en son banyosunu yptırdım uyuttum zor çıktım Valla mesafe uzak 60,70 km ama eloşun sevgisi,ballıgı herşeyi yaptırıryor insana eşim zaten acayipp seviyorr kendi yegenim bir yana eloş bir yana der durur tatlımm inşş bizlerde tezzzz zamanda bebişlerimize kavusuruzz zaten yakında burda tüp patlması yaşanıcak gibime geliyorr inşş gelsein bebişlerrrr mutlu hamişlerrrrrrr

tüpler patlasın bebeler gelsin artık bencedeeee
60-70km ye uzakmı diyon seennnnnn çok fenasın ya ben napayım uleeennnnn çok kıskandım kısa mesafenizi

tüpler patlasın bebeler gelsin artık bencedeeee
60-70km ye uzakmı diyon seennnnnn çok fenasın ya ben napayım uleeennnnn çok kıskandım kısa mesafenizi

Canım uzak yaaaa gerçekten çok şükür yine her fırsatta hftda 1 gidip geliyoruz doyamadannn böyle işte şekerrr bende bi mutfga geçim kahvaltı hazırlammy çokk öpttt oy kullandım bu arada yemeklrin şahane maşallh canımmm

haftada bir görmek hayali bile beni mutlu ediyor ahhh ah
bu saate kahvaltımı bıraktın sen bende öğle yemekime geçeyim bari

yemek yarışmasına bakıp geleyim bakalım oylama ne durumda

güldenim linki atar mısın, ben şimdi bilmediğim topiklerde kaybolurum :)

kızlar ben bayramda çantamı çaldırdım ya. hem de kocaman sırt çantasıydı, bebişi büyütürken kullanırım diye almıştım. Tuna'mın çantasını çaldılar çok üzüldüm içinde değerli bir şey yoktu ama şimdi nüfus cüzdanı, pasaport ve kartlar için uğraşıyorum. fotoğraf makinemde de henüz bilgisayara atmadığım fotolar vardı işin daha trajik tarafı yeni aldığım makyaj setim falan gitti, fotoğraf çekilmek için kuaföre gitmem gerekiyordu. sonra baktım yüzüm gözüm çok şiş. her tarafta bu dönemde çekilmiş fotolarımın olmasına dayanamam dün okula uğrayıp arşivden eski fotolarımı aldım, bugün de çoğalttım ama bakalım nüfus müdürlüğü kabul edecek mi? of yaaaa tam zamanıydı zaten

çantanımı çaldırdın inanmıyorum ya çok geçmiş olsun
gayet değerli şeylerini çaldırmışsın canımcım nüfus cüzdanı diğer malzemelerin herşeyden önce onlar için tekrar uğraşıp çıkarman zaman kaybı hamile halinle uğraşman yetmezmi...cidden çok geçmiş olsun...
özel mesaj kutuna git canımcım...

Slm kızlar nasılsınız bugün sabahtan sağlık ocağına gidip aşımı oldum 1 ay sonra 3.sünü olcam şimdilik ağrım yok ama inşallah olmaz

şimdi gördüm canım mesajını :)

arkadaşların çantalarına göre benim fazla kaybım yok o yüzden öyle dedim. Onların çantalarda kıymetli bir sürü şey gitti ama en önemlisi 6 aylık kızlarının bir sürü fotosu ve ilk bayramında topladığı paralar vardı. haram olsun diyorum ama sonra madem gitti kuzularımızın sadakası olsun diyorum. şimdi hazırlanayım da nüfusa gideyim bakalım eski fotoları kabul edecekler mi:) konsolosluğa falan uğramam lazım, onlar da muhtemelen karakol tutanağını Türkçe kabul etmeyecek. Allahım her işte vardır bir hayır, bu sıcakta işimi kolaylaştırır inşallah :18:

çookkk kolay gelsin sana dikkat et kendine...
en önemlisi resimler zaten o anlar bir daha yakalanmazki ne üzülür insan tahmin ederim yanlışlıkla çok önem verdiğim fotoları silmiştim bir zamanlar günlerce çıkmadı aklımda ahh ah

selam kızlar nasılsınız ay ben birtek ben uyuyamıyorum zannediyordum meğer kimse uyuyamıyormuş gülden yemeklerini çok güzel görünüyordu oyumuda verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…