Canım inan şuanda uyku yok daima sola yatmak zorundasın bebişe oksijen daha çok gitsin diye oda zor oluyo sıkılıyosun uykun kaçıyo işte.
güldenim linki atar mısın, ben şimdi bilmediğim topiklerde kaybolurum :)
kızlar ben bayramda çantamı çaldırdım ya. hem de kocaman sırt çantasıydı, bebişi büyütürken kullanırım diye almıştım. Tuna'mın çantasını çaldılar çok üzüldümiçinde değerli bir şey yoktu ama şimdi nüfus cüzdanı, pasaport ve kartlar için uğraşıyorum. fotoğraf makinemde de henüz bilgisayara atmadığım fotolar vardı işin daha trajik tarafı yeni aldığım makyaj setim falan gitti, fotoğraf çekilmek için kuaföre gitmem gerekiyordu. sonra baktım yüzüm gözüm çok şiş. her tarafta bu dönemde çekilmiş fotolarımın olmasına dayanamam dün okula uğrayıp arşivden eski fotolarımı aldım, bugün de çoğalttım ama bakalım nüfus müdürlüğü kabul edecek mi? of yaaaa tam zamanıydı zaten
tatlım tatlım hatunn histereskopi yazmış ama sorduğu işlem laporoskopi oluyor..ve laporoskopi de o kjadar uyguna olmuyor maaleseff..inşaallah uygun fiyata bütçeniiz zorlamadan sağlıkla halledersiniz...sağol canım ama bugün daha iyi ve bu konuda müthiş bi ilaç buldum az sonra yazacam
sağol canım bugün daha iyiyim hatta iyileşti bile diyebilirim :26::26::26::26::26:
histreskopinin fiyatı hastaneden hastaneye değişebilir ama ben 450 liraya yaptırdım özel bi hastanede bilgine canım
başkentte uyguna yapılır sanırım hulusi hocanım uuzn süreli hastasısın sonuçtaa...fiyat konusu cidden farklılıklar gösteriyor bakalım ben başkentte ne kadar ödeyecem ama bir çok yere göre uygundur fiyatı
vayy vayy vayy havuç suyunun faydalarında birini daha öğrendik...saol kuzum benim kocanın habire ağzı dili yara olur hemen uygularımm inş..dilimin yara olduğunu ve canımın çok yandığını yazmıştım hatta dün konuşmakta bile zorlanmaya başlayınca korkmaya da başladım netten biraz araştırınca havuç suyunun bu tür yaralara çok iyi geldiğini okudum ve çokta inanmayarak annemi hemen aradım bi tane havucun kabuklarını soyup ince ince dilimlemesini ve pişirmesini söyledim suyu dildeki yaraya iyiymiş dedim canım bitanem kurban olduğum annem hemen havucu pişirmiş soğutmuş akşam eve gittim yemekten sonra dişlerimi fırçaladım ve inanın o sırada kanamaya başladı dahada korktum sonra üç dört kaşık havuç suyu içtim biraz ağzımda tutarak içtim sabah kalktım yara neredeysen tamamen iyileşmiş çok az bi sızı oluyo ki bu o ağrıların yanında devede kulak kalır kahvaltıdan sonra dişlerimi fırçalar fırçalamaz yine bi kaç kaşık havuç suyu içtim çok rahatladım dilerim böyle bi sorun yaşamazsınız ama yaşarsanız havuç suyu mucize gibi etki ediyo haberiniz olsun
annesi uzakta olanlar kervanındasın demek...benimkiler de uzaktaaa dostlarım da olmasa .çekilmez bu gurbet...hımmm olsun canm yine gelir inş
çok özeniyorum annesiyle birlikte aynı yerde olanlara
bi sıkıntın olduğu zaman gidcek kimse bile yok
çok şükür çok ii dostlrm var ama anne bi başka özledimmmmmmm
dil yarası deyince güldümmCanım geçmiş olsunn gerçekten dil yarsı çokk zor neyseki çözümünü bulman sevindim tatlım Allha şif versin ahhh bu annelerimizden Allah razı olsun gerçekten evlatları için çırpınır dururlr bende çokk özledim anacıgımı ordu'da fındıktalr canım babam zaten tam ordulu oldusenenin 10 ay,ı orduda annem ara ara gider gelir biz senede 2,3 kez gideriz böyle işte canımm Rabbim onlra can sglıgı versin İNŞALLAH acil şifalar tatlım
çantanı mı çaldırdınkızlar ben bayramda çantamı çaldırdım ya. hem de kocaman sırt çantasıydı, bebişi büyütürken kullanırım diye almıştım. Tuna'mın çantasını çaldılar çok üzüldümiçinde değerli bir şey yoktu ama şimdi nüfus cüzdanı, pasaport ve kartlar için uğraşıyorum. fotoğraf makinemde de henüz bilgisayara atmadığım fotolar vardı işin daha trajik tarafı yeni aldığım makyaj setim falan gitti, fotoğraf çekilmek için kuaföre gitmem gerekiyordu. sonra baktım yüzüm gözüm çok şiş. her tarafta bu dönemde çekilmiş fotolarımın olmasına dayanamam dün okula uğrayıp arşivden eski fotolarımı aldım, bugün de çoğalttım ama bakalım nüfus müdürlüğü kabul edecek mi? of yaaaa tam zamanıydı zaten
bugünler de ne uyusan kardır Papatyacımm..sıpa doğunca uykusuz bırakacak nasılsaa..inşaallah deliksiz uyursunn da dinlenebilirisnşööyle bir deliksiz uyusam offf offf
şimdi gördüm canım mesajını :)
arkadaşların çantalarına göre benim fazla kaybım yok o yüzden öyle dedim. Onların çantalarda kıymetli bir sürü şey gitti ama en önemlisi 6 aylık kızlarının bir sürü fotosu ve ilk bayramında topladığı paralar vardı. haram olsun diyorum ama sonra madem gitti kuzularımızın sadakası olsun diyorum. şimdi hazırlanayım da nüfusa gideyim bakalım eski fotoları kabul edecekler mi:) konsolosluğa falan uğramam lazım, onlar da muhtemelen karakol tutanağını Türkçe kabul etmeyecek. Allahım her işte vardır bir hayır, bu sıcakta işimi kolaylaştırır inşallah :18:
Slm kızlar nasılsınız bugün sabahtan sağlık ocağına gidip aşımı oldum 1 ay sonra 3.sünü olcam şimdilik ağrım yok ama inşallah olmaz
annesi uzakta olanlar kervanındasın demek...benimkiler de uzaktaaa dostlarım da olmasa .çekilmez bu gurbet...
dil yarası deyince güldümmbiizm ki fındıkçı bu aralar köyde fındıklaırn olgunlaşmasını bekliyorlar.daha 1 aydan fazla kalacaklar sanırsamm
çantanı mı çaldırdınyuh yaa bu insanlar iyice yoldan çıkmış içinde para olmayan çantayı çaldın bari diğer eşyalarını bırak kimlik çıkar.Allah yardımcın olsun canım inş sorunsuz halledersin işlerini
bugünler de ne uyusan kardır Papatyacımm..sıpa doğunca uykusuz bırakacak nasılsaa..inşaallah deliksiz uyursunn da dinlenebilirisn
tatlım tatlım hatunn histereskopi yazmış ama sorduğu işlem laporoskopi oluyor..ve laporoskopi de o kjadar uyguna olmuyor maaleseff..inşaallah uygun fiyata bütçeniiz zorlamadan sağlıkla halledersiniz...
başkentte uyguna yapılır sanırım hulusi hocanım uuzn süreli hastasısın sonuçtaa...
vayy vayy vayy havuç suyunun faydalarında birini daha öğrendik...saol kuzum benim kocanın habire ağzı dili yara olur hemen uygularımm inş..
semuş hoşgeldin..... bende yalnız yalnıuz takılıyodum... geçmişe göz atmaya çalışıyodum
bugün vakit geçriirz demiştim ama dün çok yorulmuşum hem hastane hem pazar..bugün de öğleyin kalkabildim kızkardeşim aradı akşama çaya bekliyorum demişti dünden ... bayram da yoğun çalıştığı için şimdi izinliymiş 2 gün erken gel azcık dolanalımm gezelim diyor..eşim de istersen git ben direk oraya geliyim deyincee..mutfağımı topladım makinaya da çamaşır atıp çıkıcam....öpüldünüz...
Tatlım yaa canın sagolsunn gerçekten üzüldüm pis hırsızlar zehir zıkkım olsunn gerçekten ilginç olan hepinizin çantası nereden çalındıki öyle yaaa inş tez zamanda işlerinde yolunda gider hepsini çıkarırsın cnımm
egunall mrbbb ben baskent hast.diyeyorum istemistim konu acmistim..ordan.nicini hatirladim..nasilsin son durum nedir.ben ayin 22gibi adet olunca gidicemm skintili bi surecteyimm anlayacaginnBayram sonrası tatile çıkmış hatun izin almış önümüzdeki pazartesi aramızda olcak herkeslere selamı var...
egunall mrbbb ben baskent hast.diyeyorum istemistim konu acmistim..ordan.nicini hatirladim..nasilsin son durum nedir.ben ayin 22gibi adet olunca gidicemm skintili bi surecteyimm anlayacaginn
Nasılsın kuzum görüşemedik
Canım inan şuanda uyku yok daima sola yatmak zorundasın bebişe oksijen daha çok gitsin diye oda zor oluyo sıkılıyosun uykun kaçıyo işte.
selam kızlar nasılsınız ay ben birtek ben uyuyamıyorum zannediyordum meğer kimse uyuyamıyormuşgülden yemeklerini çok güzel görünüyordu oyumuda verdim
canoş ben geldim sen gitmişsin ıpad den girsene.Nasılsın kuzum görüşemedik
canoş ben geldim sen gitmişsin ıpad den girsene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?