Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım inan şuanda uyku yok daima sola yatmak zorundasın bebişe oksijen daha çok gitsin diye oda zor oluyo sıkılıyosun uykun kaçıyo işte.

al benden de o kadar hep sağa yatmak istiyorum eşim hemen uyandırıyor sola yatınca da alttaki kuzum vuruyor üstüne yatıyormuş gibi hissediyorum sabaha kadar dön dur

geçmiş olsun canım kayıp çok zordur Allah sabır versin

tatlım tatlım hatunn histereskopi yazmış ama sorduğu işlem laporoskopi oluyor..ve laporoskopi de o kjadar uyguna olmuyor maaleseff..inşaallah uygun fiyata bütçeniiz zorlamadan sağlıkla halledersiniz...
fiyat konusu cidden farklılıklar gösteriyor bakalım ben başkentte ne kadar ödeyecem ama bir çok yere göre uygundur fiyatı
başkentte uyguna yapılır sanırım hulusi hocanım uuzn süreli hastasısın sonuçtaa...
vayy vayy vayy havuç suyunun faydalarında birini daha öğrendik...saol kuzum benim kocanın habire ağzı dili yara olur hemen uygularımm inş..

Son düzenleme:
hımmm olsun canm yine gelir inş
çok özeniyorum annesiyle birlikte aynı yerde olanlara
bi sıkıntın olduğu zaman gidcek kimse bile yok
çok şükür çok ii dostlrm var ama anne bi başka özledimmmmmmm
annesi uzakta olanlar kervanındasın demek...benimkiler de uzaktaaa dostlarım da olmasa .çekilmez bu gurbet...
dil yarası deyince güldümm biizm ki fındıkçı bu aralar köyde fındıklaırn olgunlaşmasını bekliyorlar.daha 1 aydan fazla kalacaklar sanırsamm
çantanı mı çaldırdın yuh yaa bu insanlar iyice yoldan çıkmış içinde para olmayan çantayı çaldın bari diğer eşyalarını bırak kimlik çıkar.Allah yardımcın olsun canım inş sorunsuz halledersin işlerini
şööyle bir deliksiz uyusam offf offf
bugünler de ne uyusan kardır Papatyacımm..sıpa doğunca uykusuz bırakacak nasılsaa..inşaallah deliksiz uyursunn da dinlenebilirisn

Son düzenleme:
bugün vakit geçriirz demiştim ama dün çok yorulmuşum hem hastane hem pazar..bugün de öğleyin kalkabildim kızkardeşim aradı akşama çaya bekliyorum demişti dünden ... bayram da yoğun çalıştığı için şimdi izinliymiş 2 gün erken gel azcık dolanalımm gezelim diyor..eşim de istersen git ben direk oraya geliyim deyincee..mutfağımı topladım makinaya da çamaşır atıp çıkıcam....öpüldünüz...

Tatlım yaa canın sagolsunn gerçekten üzüldüm pis hırsızlar zehir zıkkım olsunn gerçekten ilginç olan hepinizin çantası nereden çalındıki öyle yaaa inş tez zamanda işlerinde yolunda gider hepsini çıkarırsın cnımm

Şekerim bizimki derken kyınvalidelermi fındıkçı anlamadım

evet canımcım bende uygundur diye düşünüyorum başkent..

semuş hoşgeldin..... bende yalnız yalnıuz takılıyodum... geçmişe göz atmaya çalışıyodum

oyyy kimler gelmişte görmemişim

maşallahhhh bu ara aldın yürüdün şekerim rapor çıkarma işleri ev taşıma işleri tatil planları ohhh misss bi de bebe gelirse üzerine

pis hırsız

Bayram sonrası tatile çıkmış hatun izin almış önümüzdeki pazartesi aramızda olcak herkeslere selamı var...

Bayram sonrası tatile çıkmış hatun izin almış önümüzdeki pazartesi aramızda olcak herkeslere selamı var...
egunall mrbbb ben baskent hast.diyeyorum istemistim konu acmistim..ordan.nicini hatirladim..nasilsin son durum nedir.ben ayin 22gibi adet olunca gidicemm skintili bi surecteyimm anlayacaginn

egunall mrbbb ben baskent hast.diyeyorum istemistim konu acmistim..ordan.nicini hatirladim..nasilsin son durum nedir.ben ayin 22gibi adet olunca gidicemm skintili bi surecteyimm anlayacaginn

canım biliyorum seni hiç unuturmuyum bugün baktım hatta topiğine...
bende tahminen 20 si gibi adet olurum en erken o zaman görüşmeye gidecem...

oyun kulübüne takıldım bir oyunda rekor kırdım geldim ohhh içimin yağları eridi

Canım inan şuanda uyku yok daima sola yatmak zorundasın bebişe oksijen daha çok gitsin diye oda zor oluyo sıkılıyosun uykun kaçıyo işte.

anladım canımcım bende uykusuz kalmak istiyorum artık

selam kızlar nasılsınız ay ben birtek ben uyuyamıyorum zannediyordum meğer kimse uyuyamıyormuş gülden yemeklerini çok güzel görünüyordu oyumuda verdim

ben hamişlerimizin uyuduğuna şahit olmadım
saol canım yemeklerimi beğenmene çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…