biliyomusun ben açlık kan şekeri vs..için bahçelievlerdeki ana binaya gidecekmişim...korktuğum başıma gelmez inşallahhhh
kimyasal mı yaniii...neyse kuzumm...canın sağolsun...
bende pko lu bir hatunum artık...doğum kontrol hapı kullanacam bu ay ve bi dahaki adetimle başlayacam...
okudum canım yazmışsın Allah razı olsun dua etmişsin...çok memnun kaldım yeni doktorumdan o nerde o olacak çok güven verdi bana...bu ay bazı ilaçlar kullanıp ultrason kontrolleri yapacak nisan adetiylede başlayacam...
ne biliyim kuzum öle dedi...valla bende anlamadım...senin gibi biliyodum bende ama bugün de bunu öğrendim..
o kadar çok şey konuştukki daktırla hangi birini söyleyeceğimi bilememişim demek...evet 2 kuzu koyacakmış...4 tane tutarsa nereme sığdırır taşırım ben aman deyimmm yerim dar...
Evet cnm evdeki ve çalışırken iste ki lakabım benim sipidi Gonzalez ti
Ee sen anlat bakalım annecik nerelere gittin kocanda gezmeye ah istanbulum ah keske orda olsam da kahve icsem bebekte
Ha ha haaaa çok komikdimi kızları orgutluyorum çünkü canım sıkılıyor birazcık heyecan olsun topicte halay çekelim hoplayalim ziplayalim. Coşalım
öyle kuzuumm canım sağolsun napıym bunda da bir hayır vardır elbette.
okudum canısı az önce senin yazını görüşmen güzel geçmiş hadi inşallah sonuda güzel olcakkkk.
Hayır, ilk önce sen suanda hamilesin, ve degerlerin 2ye katlanmıyor, ama yükseliyor, ve aslında öyle durumlarda ilaçlara devam ederek 3 sefer bhg testi tekrarlıyorlar. Evet degerin düşebilir o zaman biokimyasal gebelik geçirdin, ama degerler yükselebilir de, bunu kimse bilemez
biz ona zibidi gonzales diyoz bi kereeee
kızlarıda kendine benzetiyorsun...test gününü ne kadar zor beklediğini ve ne pazarlıklar yaptığımızı hatırlıyorumda bu durum normal yaniii...geçmişinde sabıkalısın sen...
valla amacım umut vermek değil ama değer düşmüyokiiiii...
evet güne göre az bi artış var...ama bu gebelik yok demek değilkiiii...
cancım üzülme sakınAllah sağlıklı, hayırlı versin en kısa sürede tüp bebişe bile gerek kalmadan. çok geçmiş olsuunn
walla bugün alışweriş merkezlerinde takıldık ama dün bakırköye falan gittik oralarıda çok güzeldi...aaahhh kahve sigaraEvet cnm evdeki ve çalışırken iste ki lakabım benim sipidi Gonzalez ti
Ee sen anlat bakalım annecik nerelere gittin kocanda gezmeye ah istanbulum ah keske orda olsam da kahve icsem bebekte
saol canımm...hadi bakalım sana kolay gelsin mutfaktayaw yine ne çok kaynatmışsınızz. valla aralardan atlayarak okudum hepsını okuyamadım.guldencım cok sevındım senın adına inşallah tedavın boyunca hersey boyle yolunda gıder pozıtıf olur hersey ınsallah.. ekınınde 5.gun transferı olcekmiş.hadi hayırlısı bakalım..Allahım isteyen herkese biran önce nasip etsiiinnn..........
opuyorum hepınızı. yemek hazırlıcammm............
canım hayırlısı bölemişş işşallah başka bi sefere mucizen sana gelirr...yok canısı hamile değilim malesef değer düşüyo tutunamamış yani...değerler sıfırlanıncada adet olcam...
ne biliyim kuzum öle dedi...valla bende anlamadım...senin gibi biliyodum bende ama bugün de bunu öğrendim..
o kadar çok şey konuştukki daktırla hangi birini söyleyeceğimi bilememişim demek...evet 2 kuzu koyacakmış...4 tane tutarsa nereme sığdırır taşırım ben aman deyimmm yerim dar...
offff yaaa bi annem bi kocam biliodu boş boğaz annem babama söylemiş hadi babam neyse cadı bacısına da yetiştirmiş ayyy ne çenesi düşük olmuş yaaaa çok sinirlendimmmmteyzemde edepsiz kızına yetiştirir ve tam olur duymayan kalmaz puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
sağol canımmmmm.inan bu defa az üzüldüm valla.bakalım dr la görüşcez tekrar çarş sonra belki tekrar tüpe başlarızz.
walla bugün alışweriş merkezlerinde takıldık ama dün bakırköye falan gittik oralarıda çok güzeldi...aaahhh kahve sigaraama hayall olduu walla..napalımm bebiş içinn yeşilaycıyız bi süre
saol canımm...hadi bakalım sana kolay gelsin mutfakta
canım hayırlısı bölemişş işşallah başka bi sefere mucizen sana gelirr...
sen becerikli hatunsunn sıkıştırırsınn onlarıda taşırsınn
ayyyy canım benim ne güzel yazmışsın sen öyleeee...ama kuzum 28 gün esasına göre yarın adet günüm olmamam doğal aslında...bi kaç gündür yokluyo randevudan önce olmasın diye panik oldum da ondan yazdım dı....
geçmiş olsun canım...misafirlerle ilgileneyem derken kendine dikkat etmedin hasta oldun dimiiii...
oyyyy kimleri görüyorum sonunda dek geldik şekerimmm nassınnnn iyisinnn dipçik gibisinnnn
Sağol bitanemmm..Uzun zamandır yoktunnn..İnş herşey yolundadırr..
nazarlara geldin senn kesinnn...Dur enerji yolluyorum sanaaa iyi gelecekk bakkk..
umarım gerek bile kalmasııın. bi çeken bilir derler ya hakkaten öle..
neyi söylemiş canımmmm.
tüp bebek tedavisi olduğumu..
offff yaaa bi annem bi kocam biliodu boş boğaz annem babama söylemiş hadi babam neyse cadı bacısına da yetiştirmiş ayyy ne çenesi düşük olmuş yaaaa çok sinirlendimmmmteyzemde edepsiz kızına yetiştirir ve tam olur duymayan kalmaz puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şeker hastalığından mı şüphelendiniz? neden?
kızlar nasılsız
bebişi tutunmuş da da sığar mı diye korkarmış...Canımsın yaaa böyle pozitif olursan korkarım Üçüz beşiz olacak senin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?