Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benm opum oldu çarşamba ama çok buyuk sorunlar atlattım anı ne oldu ne bıtttı hıç bılmedım dun akşam yazdım bak geçmişe :14::14::14::14:

hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumoş toplandı kaço döllendi inşallah trasnfer işleminde başarılı geçer ve bebeklerin sana gelir canım bacım

arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun

Cnm haklisin böyle düşünmekte ama sakin pes etmek yok bizde anne olucaz hepimiz defalarca negatif aldık aşılamalar ve tüp bebek denemesin de rabbi. İnan ki hepimize nasip edicek insallh geriye bakmak yok tam gaz yola devam tib degilki sana bebeğini vericek o sadece Dr lar aracı Rabbim ol dedimi is bitmiştir bizim inanıcagimiz ve siginacagimiz yer Rabbimn katı dua et bak cnm zahmetin olduğu yerde rahmet olurmuş bol bol dua et ve inan biz hepimiz anne olucaz

canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle

ya elıfcıgım basımdan neler gectı basda zaten rapor hazırdı 10 ıcınde almam gerektıgını bılmıyodum daha sonra heyete verdım yonetmelık degıstı 4 ay bekledım subatta geldı 5 gun ılac kullandım esımın degerı 0 oldu tedavı kesıldı smdıde bu cok sukur rabbıme bunun sonucunda 10 tane bebsım var...

ha bu arada cıldımde buyuk buyuk kahverengı lekelr cıkmaya basladı sırtımda gogus bolgemde karnımda bunun ıcnde sureklı dokt gıttım stres den oldugunu soyluyor ama daha onu arastıramadımn .......
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk.............

Suyum hoşgeldin Eki Görüntüle 439999

Canım aksilikler yaşamışın tekrar geçmiş olsun...

Yumoşlarına maşallah :nazar: Allah yüzünü güldürsün inşallah.:16:

Hiç stresten kahverengi lekeler oluştuğunu duymadım.:44:Güneşten olmasın...At kestanesi kremi,buğday sabunu iyi geliyormuş araştır istersen...

arkadaşlar maalasef sonuç negatiff diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bıktım usandım bu sonucu görmekten ve duymaktan 3 tüp bebek ve hepsi negatif artık vazgeçtim bidaha deneme yok kendi haline bırakıyorum elimden gelen bu kadar çok üzgünüm tıbba inanmıyorum benden bu kadar herkese sevgiler herşey gönlünüzce olsun

Rabbim sana ve eşine sabır ve sağlık versin. şuan acın çok yeni oyüzden öyle düşüyosun canım. benimde 3 negatifim var ama zamanla acın diniyo ve yoluna bakıyosun; çünkü nerde bi hamile görğnce ve senden sonra evlenenlerin çoçuklarını görünce dayanamayıp yoluna bakmak istiyorsun. inşlhh sende bi kaç güne toparlanırsın:((

canım benm opum oldu çarşamba ama çok buyuk sorunlar atlattım anı ne oldu ne bıtttı hıç bılmedım dun akşam yazdım bak geçmişe :14::14::14::14:

bebegım okudum bende sana sabah yazdım zaten
sımdı dollenme ne alemde onu sordum ben balımmm
cok gecmıs olsun tekrar

[ı] kızlar bu arada ben bugünadet oldum inanırmısınız buna bile sevindim çünkü ilaca faln gerek kalmadan adet olmakda iyi bişeydir

en azından bundan sonraki yol haritamı belirleyecem bi iki ay dinlenip buz bebeklerimle anneliği yaşayacam inşallah [/ı]

evet cnm ona bıle sevınıyoruz sukur sorun yok dıye
2 ay sonra al bebelerını kuzummm

kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten

Canım sabır diliyorum sana... Vakti zamanı değilmiş diye düşünmekten başka çaremiz yok ne yazık ki.. senin şu anki ruh halini çok çok iyi anlıyorum.. mümkün olduğunca kendini yıpratmamaya çalış lütfen...

kuru oksuruk ıcın ne yapsam gecer acaba ılacların surubun hıc etkısını gormedım ben ya gece hıc uyuyamadım oksurmekten

Bir tatlı kaşığı bala toz zencefili karıştırarak macun yap ye, boğaza ve öksürüğe çok iyi gelir.

Ihlamur çayı :Kronik öksürüğü keser.Şeker yerine bal ilave etmek gerek.

Bir fincan ılık suya bir çay kaşığı bal ve yarım limon sıkılır karıştırılır.Bal suyun içinde eriyince içilir.

Bende bitkilerle kafayı bozdum buara :ssz:

canım geçmiş olsun, taze ihlamur demle ve içine bir dilim limon ve karabiber atıp içebilirsin, yada içebilirsen ıhlamurun içine 1 çay kaşığı teray atıp iç çok iyi geliyo. ha bide şeker yerine bal at canım :ssz:

geçmiş olsun canım bende aynı dertten muzdariptim kaç gündür bal ye canım her öksürdüğünde bi kaşık bal ye çok iyi geliyo hemen boğazı yumuşatıp rahatlatıyo ben bal sayesinde bugün daha iyiyim

canım... Rabbim önce sabır.. sonrada doğal yolala eclatlar nasip etsin sana insallah... sözün bittiği yerdeyiz.. iyi niyetler dışında başka bir şay yazamıyoruz...

INSALLAH pozitif haberlerını alıcazzz canım gercı ben sımdı ıkı gun gıremıcem :( ufff

canım pazartesi görürsün sende... canım.. ne yapayım kader böyleymiş.. ama pazartesi bir daha test ister sanırsam dr.

Hayırlı,uğurlu sonu bebişli olsun inşallah...:16:

İnşallahhh hepize hayırlı bebekler gelsin...beinm aslında bu 5. denemem ama ilk ikisini saymıyor doktorum transfer falan olmadı diye...o kadar çok negatif gördüm ki tedaviye başladım ama içten içe hiç inancım da yok. o yüzden stresim de kalmadı...bu iyi bir şey mi kötü bi şey mi bilmiyorum:ssz:

Back
X