Tüp Bebek Günlüğümüz !

defneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi güzel haberleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer sevinelm kaç gündür moraller 0000000000000000000000000

defnelma bize umut ol canım inşallah...

birazdan evden çıkıcam sonra yarın akşam gelicem eve merak ediyorum çok...

inşallah bize güzel haber vermeni diliyorum...

dfenecım ınsallah cok guzel haber almıssındrı ... sabırsızlıkla beklıyoruz halay basını ...

2cm miyom ayrıca...:34:
olsun o sol tüple rahimbağlarmın üstüne konsada..
ben proyu düşüürüp sağ yumurtalıkla gebelik yakalırım ,inşaallah rabbimin izniyle....:16:

canım her prolaktın yukseklıgı hıpfız kaynaklı olmuyo kız kardesımde bunun tedavısını gordu cok yuksektı sukur emar da bısey cıkmadı .. ılacla kolay tedavısı
myomda 9 cm dı ondan senınkı 2 cm bısey degıl Allah ın ıznıyle en fazla gebelık olusura myomun bebekle buyume ıhtımalı var derler o zamanda dogum sezeryan olur ve bebekle bırlıkte myomunu da alırlar...
bunları hemen halledersın ve bebgıne en yakın zamanda kavusursun sende ınsallah

dfenecım ınsallah cok guzel haber almıssındrı ... sabırsızlıkla beklıyoruz halay basını ...

canım her prolaktın yukseklıgı hıpfız kaynaklı olmuyo kız kardesımde bunun tedavısını gordu cok yuksektı sukur emar da bısey cıkmadı .. ılacla kolay tedavısı
myomda 9 cm dı ondan senınkı 2 cm bısey degıl Allah ın ıznıyle en fazla gebelık olusura myomun bebekle buyume ıhtımalı var derler o zamanda dogum sezeryan olur ve bebekle bırlıkte myomunu da alırlar...
bunları hemen halledersın ve bebgıne en yakın zamanda kavusursun sende ınsallah

bakıcaz canım emarımı çektireyimde bendede çıkmaz inşaallah bişey genelde çıkmıyormuş..
evet bende çok duydum bebekle büyüyor..ama miyomun erime ihtimali yok galiba yaa.kist olsa eriyebiliyor yinede bakıcam bunada...
inşalaah canım gün geçtikçe bir soırunla karşılaşmamda bebekle miyomu birarda doğururum napıyımmm:27:

defne üüzlüyorum amaaaa...:14:yoksa kötümü yaaa korkutma biizi...
cnaın sağolsun neyse sonucunnn..hadiii süprizzz deeeee:52:

rabbım gonlumuzden gecenı göbişimize versın hayırlısıyla ınsl....:49::34:

dua saatımız acık olsun ınsallah
... $dua1up3.webp

Defne seni merak ettim canım
Sonucun çıkmamış

Benim 3. Gunüm daha evde dinlenmedeyim
Sıkıldım artık

SIKILMA CANIM...hayırlı olsun bekleyişin sonuda inşallah...
dua et bol bol..rabbimiz bize yeter..o ne güzel mevla ne güzel yardımcıdır......

Defne seni merak ettim canım
Sonucun çıkmamış

Benim 3. Gunüm daha evde dinlenmedeyim
Sıkıldım artık

SIKILMA CANIM...hayırlı olsun bekleyişin sonuda inşallah...
dua et bol bol..rabbimiz bize yeter..o ne güzel mevla ne güzel yardımcıdır......

Cenin´in Güncesi (1 Ay)

Ben çok küçük, minnacık bir damlayım, uzun bir yolculuğa çıkmam gerektiği söylendi; hem uzun hem de çok zorluymuş, bu yolculuğun her aşamasında büyüyüp hayal bile edemediğim kadar büyük olunca bilmediğim bir dünyaya geçecekmişim. Oysa ben ne kadar mutluydum burada, herkes beni çok seviyordu, hep o yaramaz spermlerin yüzünden, beni hiç çekemiyorlar, üzerime geliyorlar, saklanıyorum yine de olmuyor. Olamaz yine mi, aaaaaaah yine üstüme geliyorlar, offf kocaman bir x kromozomu ile çarpıştık, kayıyorum yardım edin bana aaaaaahhhhhh .

Burası da neresi böyle! Benden başka kimse yok, yolculuğumdan önce bana anlattıkları yer herhalde, biliyor musunuz bu yerin sahibinin adı “anne” imiş, bir de yardımcısı “baba” varmış, ben öteki dünyaya geçtiğimde beni onlar karşılayıp, benimle ilgileneceklermiş, yani rezervasyonum yapıldı, aslında bu yolculukla ilgili her şey bana anlatıldı, bir süre küçük ressamlar gelip pürüzsüz vücuduma organlarımı çizeceklermiş, bu ressamlar böyle bütün damlaları ziyaret eder, güzel bebekler çizerlermiş, sakin ve rahat olursam her şey yolunda gidermiş, ama çok heyecanlıyım. Buraya üç haftada düştüm ve artık yeni adım “embriyo”, bu ismi bir türlü hatırlayamıyorum zaten önemli de değil çünkü ben büyüdükçe ismimde değişecekmiş ne kadar tuhaf değil mi? Ama en güzeli öteki dünyaya geçtiğimde kız ya da erkek olarak doğuşuma göre anne ile baba bana yeni bir isim vereceklermiş, hani bu yolculuğa sebep olan o spermler bana hücum edince bir X kromozomu ile çarpışmıştım ya, bunun için ben anne gibi bir kızmışım, ya bana o kocaman Y kromozomu çarpsaydı işte o zamanda baba gibi erkek olacakmışım. Tam da embro, yine söyleyemedim emb-ri-yo olmaya alışmıştım ne kadar zevkli, bu sıvıda hem yüzebiliyor hem de besleniyorum.

Canım arkadaşlarım...
Bugünkü sonucumda çıktı...
Hastanedeki değerlerim...
1146
1157
1233 ve
1174
yani az da olsa ilk kez düşüş eğilimine girdiğinden
bi mudehale yapmamıza gerek olmadığı söyledi doktorum...
salı günü yani 3 gün sonra bi daha bhcg verecem...
kontrol altındayım ve kendiliğinden vücudumun atmasını bekliyoruz...

Back
X