Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımm baska doktora gıt oda baksın bekle kese bos dıye yorma kendını bozulmadıysa sancın ne bılım kanaman fln yoksa bekle hanı gec olur dedıgı bıgı doktorunnnn

ya ne bileyim oluyo bazen dedi ama.ağrım, kanamam,akıntım falan yok aslında ama bilmiyorum yaa...

Canım arkadaşlarıma GÜNAYDIIINNNNNNN...
Ben her zamanki gibi kan verdim geldim:1:
Hulusiciğimde çok güzel bir sohbetimiz oldu...
Değerin 300 lere düşse rahatlayacaz dedi...
En sonunda da değer sıfırlanırsa ki inşallah o zamanda
Rahim filmi çekecek yolunu şaşıran bebiş içerde tüplere zarar vermişmi
yapışıklığa neden olmuşmu ona bakacak tabii önceliğimiz bugünki bhcg değerim...

canım herkese duamız değerin yüksek çıkar insallah diye.. sana ise dualarımız değerin düşük çıkar yönünde.. insallah operasyonsuz geçecek.. ama biraz bekletecek seni galiba...

sabır sabır sabıırr
Cumartesi transfer oldu ve beklemedeyim her an test yaptırabilirim sadece ağlama krizine tutulmamak için yaptırmıyorum yarabbim bana sabır ver berat kandili (doğacaklar ölecekler bu gece deftere yazılırmış) benim bebekleriminde yazıldığı gün olsun yarabbim bana da hayırlı evlat nasip et
o kadar ikilemdeyim ki her an gidip yaptırayım istiyorum testi içim kıpır kıpır yaptırmama nedenim sadece ağlamak istemiyorum göğsüm sıkışıyor dayanamıyorum ve boşalıyorum o zaman çevremdeki eşim annem kızkardeşlerim gelinimiz herkes çok üzülüyor ama ben kimseyi üzmek istemiyorum ki nasıl insan kendini hiç bir şeye yaramaz hissi uyanırya o kadar boş oluyorum ki herşeyi terketmek istiyorum o anda
Yarabbim bana hayırlısından evlat ver (isteyen herkese yarabbim) yok hayırlısı senin evladın olmaması diyorsan bu gönlüme sabr öğret ağlamasın sızlanmasın yarabbim ben sana açtım ellerimi bu üç ayların yüzü gözü hürmetine o kadar zenginsinki beni de sevindir yarabbim (tüm evlat isteyenleri de yarabbim)

amin... canım.. Rabbim herkese emanetlerini yollasın canım... olanlarada sağlıcakla gelmelerini sağlasın...

geç oluşma ihtimali varmış ama 5. gün embriyosu bugün transferin 23. günü.doktor bekleyelim dedi ama benim hiç umudum kalmadı.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.bu kadar umutlanmışken çok zor.

canım.. boş demesi ne bileyim ben.. benim ki sadece keseler oluşmuş dedi..biri bir hafta geriden geliyor dedi.. içi hakkında bir şey söylemedi..kalp atışını bekleyeceğiz dedi ve tarih verdi.. ne yolk kesesi.. nede başka bir şey söyledi.. kalp atışlarında belli olmaz mı bebişin orda olup olmadığı? senin için kalp atışlarıda daha erken.. bak benim daha 3 günüm var kalp atışı kontrolü için.. bence bekle canım.. ama başka bir dr. a gitmek istiyorsan git lütfen.. aklında kalmasın.. ah be güzelim... Rabbim insallah bebişini sana bağışlar... bende kanama olmadıktan sonra bebişin orda olmadığına inanmıyorum.. hep bir umut var..

ya ne bileyim oluyo bazen dedi ama.ağrım, kanamam,akıntım falan yok aslında ama bilmiyorum yaa...

eşim hemen gidelim başka doktora dedi ama ben istemedim.gitmeli miyim sence?peki değer bu kadar yüksekken nasıl oluyo anlamıyorum.internetten araştırdım biraz normal gebelikten hiçbir farkı yokmuş.yolk kesesine bakılmalıymış daha net bir tanı için ama ben kesenin yanında başka bir kese de görmedim ki..

canım kalk gıt baska doktora hadı esın haklı benceeeeeeeeeeeeee
yolk kesesınıde sorarsın hadı kuzum kalkkkkkk gıt hemencıkkkkkkk

ayrıntılı ultrasonla bakılmasında fayda var diyo araştırdığım yerlerde.ayrıntılı ultrasonu nerde bulabilirim bilmiyorum ki.araştırmam lazım.

öyleydi ama küçük olan kese yok diğerinde de embriyo yok işte.

canım ya.. bana sanki bunu söylemek için çok erkenmiş gibi geliyor.. bak benim 3 gün embriyosu.. ve 36. gün bakılacak kalp atışlarına.. sana bir şey söylemek için çok erken gibime geliyor..:44:

Canım arkadaşlarıma GÜNAYDIIINNNNNNN...
Ben her zamanki gibi kan verdim geldim:1:
Hulusiciğimde çok güzel bir sohbetimiz oldu...
Değerin 300 lere düşse rahatlayacaz dedi...
En sonunda da değer sıfırlanırsa ki inşallah o zamanda
Rahim filmi çekecek yolunu şaşıran bebiş içerde tüplere zarar vermişmi
yapışıklığa neden olmuşmu ona bakacak tabii önceliğimiz bugünki bhcg değerim...
inş. değerin düşmüştür canım
eşim hemen gidelim başka doktora dedi ama ben istemedim.gitmeli miyim sence?peki değer bu kadar yüksekken nasıl oluyo anlamıyorum.internetten araştırdım biraz normal gebelikten hiçbir farkı yokmuş.yolk kesesine bakılmalıymış daha net bir tanı için ama ben kesenin yanında başka bir kese de görmedim ki..

2-3 gün bekle başka bir doktora daha görün

bizim bebişler aynı tarihte doğacak gözüküyor.. sen bebişinin kalp atışlarını duydun mu canım?

Bugun gittim birinin kalbi belirgin digerinin az belirgin keseleri duzgun haftaya

Carsamba tekrar gidicem allah herkeze yasatsin cok guzel :nazar::nazar:

Bi mucize allah kucagima almayi ve hepimizin yavrularini kucaginiza almayi

Nasip etsin masallah:54:

Günaydın canım arkadaşlarımm :)

Lotus :) 13 temmuz mu :) saat belli mi cnm .. hangi hastaneydi bide :) artık not alıp masama yapıştırıp zamanı bekleme vakti :)

Forumumuzun ilk bebişi geliyoooorrrr :66:

hastaneyi aradım yarın sabah transfer için çağırdılar beni daha dün opu oldum ben 2.gün transferi olurmu yaa napıyo bunlar çok moralim bozuldu :2:

günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.

canım ya... çok üzüldüm bak şimdi okuyunca... bende aynı şeyi yaşadım ve benim gibi olanları okudukça üzülüyorum tekrar tekrar.. ama bir umut olsun yine içinde.. doktor tam anlamıyla kese boş dış gebelik diyene kadar... Allah hakkonda hayırlısını versin cnm...

Günaydın canım arkadaşlarımm :)

Lotus :) 13 temmuz mu :) saat belli mi cnm .. hangi hastaneydi bide :) artık not alıp masama yapıştırıp zamanı bekleme vakti :)

Forumumuzun ilk bebişi geliyoooorrrr :66:

evet 13 temmuz aksi birşey olmazsa
ilk bebişimiz Sare kızımız olacak nasipse turginurun kızı benımki ikinci olacak kısmetse :nazar:

yerinde olsam başka bi doktora giderdim ama hemen değil en az 2 gün geçsin öyle bi baktır bence...
kötü bişey düşünmek istemiyorum şimdiden...
Allah yardımcın olsun canım sevincin yarıda kalmasın inşallah...
bunun ne demek olduğunu biliyorum...

Canim sen bizden sonra keseleri gordun arada bayagi bir farkimiz var bu olayda
Birgun bile fark ediyor allah buyuktur canini sikma ben daha kesenin icini yeni
Gordum sabirla tevekkulle bekle dualarimiz seninle :nazar::nazar:

Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...

Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...

bu ne saçma birşey yaa!!!! olur mu öyle şey... ne ayıp.. canım mahkemeye versen ne olacak ki???? kanunları çıkaranda onlar... uğraştığınla kalırsın...

böyle saçmalıkları çekmek zorunda kaldığımız için utanıyorum resmen :20:

bu arada honeymooner cnm nasılsın diyemedim bende sinirimden...

iyisinizdir inşallah bebişinle... sen canını sıkma böyle şeylere .. bebeğini düşün.. onuda strese sokma...

15. haftanıza girdiğinizi gördüm ve çok mutlu oldum :49: maşallah :nazar:

bu ne saçma birşey yaa!!!! olur mu öyle şey... ne ayıp.. canım mahkemeye versen ne olacak ki???? kanunları çıkaranda onlar... uğraştığınla kalırsın...

böyle saçmalıkları çekmek zorunda kaldığımız için utanıyorum resmen :20:

Senelerce yurt dışında yaşadım ve sağlık sektöründe çalıştım böyle rezalet görmedim. Nerede hasta hakları? nerede Dr-hasta mahremiyeti? Hipokrat yemini ve insan hakları, özel hayata saygı vs vs diye devam eder bu.
Utanç verici...
Yemin ederim aile faciaları ve cinayetler çıkar bu işin altından. Belki kadın doğurmayacak, belki evli değil, belki ailesinden gizliyor kime ne yaaaaa????????????

Back
X