Oh canım çok iyi yapmışsın dilen tabii. Gelince araştırırız. Ben de şu hormon testlerimi yapayım sonra merkezlerle görüşmeye başlayacağım. İlk muayene ücreti almasınlar. Karar vermek için görüşme randevusu isteriz. Zaten bunu bile vermiyorlarsa onlar paragöz demek orayla işimiz olmaz. İnşallah bu defa doğru merkezi bulacağız.
Aa ben bir an ankarada sandım seni canım ya :) Acıbadem'i hiç düşündün mü? Adana'da
tüp bebek merkezi var diye biliyorum.
Canım düşükler %90 embriyo ile ilgilidir. Rahim ile ilgili olmadığından emin olmak için bence bu transferden önce histereskopi iste. Zaten 3dk sürüyor bir şey yoksa. Çok hafif bir anestezi alıyorsun. 1-2 saate çıkarsın. Hiç bir şey hissetmezsin. Doktorlar çok deneme yanılma yapıyor. Bence sen yapma ve önce histereskopi ol. Ben de donmuşlardan önce histereskopi oldum. Bir şey çıkmadı. Ama yinede tutmadı. Demek ki embriyolarla ilgiliymiş dedik bizde. En azından sorun ile ilgili fikrin olur. Öteki türlü tüh yine tutmadı neden tutmadı dersin. Korkma. Her şey olacağına varıyor. Klişe belki ama öyle. Eğer tutmazsa bir daha deneyeceksin. Bence tutacak ama. Düşse bile tutunacak kadar büyümüş embriyoların. Bu defa inşallah sıkıca tutunurlar.
hangi şehirdesin?