Tüp Bebek Günlüğümüz !

heee anladım bebikim üşenmezsem kalktığımda bi bakarım ama çalsa duyardım sanırsam hem ne rahatsız etcen delüüüüü:16::16::16:

nefes alıp veriyorum yemek yiyorum arada iş güç insan ilişkileri yaşayıp gidiyorum bölee:9::9::9:
senden naber kiiiii..

en önemlisi kişisel bakımmış:12::12::12::9:
istenmeyen tüylerden isteyerek kurtulmanın zamanı gelmiş kırmızılar nanik yapmadan:33::33::33: halletmek lazım:9::9::9:

ha ha çok güzel bende iğnecimi bekliyorum kevgire döndüm be yav

evet canım haftaya çarbamba 3lü test var tatlım:18::18::18::18::18::18::18:
sen nasılsın kuzum?
iyiyim cnm komşular vardı kahvede onları gönderdim geldim yanınıza..3. lü testte neye bakıolar cnm*
heee anladım bebikim üşenmezsem kalktığımda bi bakarım ama çalsa duyardım sanırsam hem ne rahatsız etcen delüüüüü:16::16::16:

nefes alıp veriyorum yemek yiyorum arada iş güç insan ilişkileri yaşayıp gidiyorum bölee:9::9::9:
senden naber kiiiii..

en önemlisi kişisel bakımmış:12::12::12::9:
istenmeyen tüylerden isteyerek kurtulmanın zamanı gelmiş kırmızılar nanik yapmadan:33::33::33: halletmek lazım:9::9::9:
eee olsun cnm şimdi sen evde değilsin paşalarının yanındasın ya ama eve geldiğinde ararım seni konusuruz..güldennn eşin isyan bayraklarını çekmedi mi daha:9:

haydı kızlar kocaqman öptüm sizi ben şu kalan işlerimide halladeyeim..akşama burda buluşalım olar mı??
olar cnm öptümmm

popodan mı cnm iğnen?

haydı kızlar kocaqman öptüm sizi ben şu kalan işlerimide halladeyeim..akşama burda buluşalım olar mı??

ben çok söz veremiyom ama akşama burda olmaya çalışırım canımcım..

olsun olsun açılan her delik bebeğin için deldir bişi olmaz :9::9::9:

iyiyim cnm komşular vardı kahvede onları gönderdim geldim yanınıza..3. lü testte neye bakıolar cnm*
eee olsun cnm şimdi sen evde değilsin paşalarının yanındasın ya ama eve geldiğinde ararım seni konusuruz..güldennn eşin isyan bayraklarını çekmedi mi daha:9:

olar cnm öptümmm

popodan mı cnm iğnen?

eşime ayda dan isyan parçasını hediye ediyorum son günlerde tel da trip attı bana gel uleennn diyene kadar bekliyom:9::9::9:

olar cnm öptümmm

popodan mı cnm iğnen?

evet canım popodan nerdeyse 1 ay olucak ama napalım sağlıklı olsunda ben rağzıyım iğneye sen neyapıyosun

Oh canım çok iyi yapmışsın dilen tabii. Gelince araştırırız. Ben de şu hormon testlerimi yapayım sonra merkezlerle görüşmeye başlayacağım. İlk muayene ücreti almasınlar. Karar vermek için görüşme randevusu isteriz. Zaten bunu bile vermiyorlarsa onlar paragöz demek orayla işimiz olmaz. İnşallah bu defa doğru merkezi bulacağız.

Aa ben bir an ankarada sandım seni canım ya :) Acıbadem'i hiç düşündün mü? Adana'da tüp bebek merkezi var diye biliyorum.

Canım düşükler %90 embriyo ile ilgilidir. Rahim ile ilgili olmadığından emin olmak için bence bu transferden önce histereskopi iste. Zaten 3dk sürüyor bir şey yoksa. Çok hafif bir anestezi alıyorsun. 1-2 saate çıkarsın. Hiç bir şey hissetmezsin. Doktorlar çok deneme yanılma yapıyor. Bence sen yapma ve önce histereskopi ol. Ben de donmuşlardan önce histereskopi oldum. Bir şey çıkmadı. Ama yinede tutmadı. Demek ki embriyolarla ilgiliymiş dedik bizde. En azından sorun ile ilgili fikrin olur. Öteki türlü tüh yine tutmadı neden tutmadı dersin. Korkma. Her şey olacağına varıyor. Klişe belki ama öyle. Eğer tutmazsa bir daha deneyeceksin. Bence tutacak ama. Düşse bile tutunacak kadar büyümüş embriyoların. Bu defa inşallah sıkıca tutunurlar.

hangi şehirdesin?

kocaeli gebze cnm ama ıstanbul uygun bence

ara ara bişi oluyo toplu yokoluyolar:9::9::9:

benden almamıştı sana İstanbul tarifesi yapmış ben muayene olmamıştım öle hatılrıyorum muayene olursan alıyorlardır bebekim..

ne zaman ayol cep tel dan haberim yok bir yerlerde şarjda kendileri:9::9::9:

Evet yaa bana istanbul tarifesi olmustu :))

:16::16::16::16::16:canlar nabersiniz:34::34::34:

Biz iyiyiz tatlimm sen nasilsin?

meyabaaaaaa...:3::3:
geldim ama çabuk gidicem..
işlerim var bisürüüüüüüü....
evime bi süpürge açıciiiiimm.. günlerdir süpürülmüyo..
sonra da kendime açıcam o süpürgeyi..
kişisel bakım yapmam lazım..malum az kaldı bu gün yarın gelir kırmızılar..

Ohhh kolay gelsin tertemiz ol..

karnındaki bebeği senden fazla düşünen emin ol yoktur..
onlar laf söylemek için söylemişler o kadar..
muhalefet olacaklar ya sonucta el kızıyız ayıp ettin:34:
takma cnm sen bebeğine odaklannn
aynen canm nasıl korkuyorum bişey olur diye anlatamam...dediğin gibi laf sölemek için konuştular ama konuşulmayacak bi durumdu hem misafirlerin yanında hemde kızkardeşim baya hasta laf yapmamaları gerekiyordu ama yaptılar..zaten onların laf yapılmıcak seye laf yaptıklarına alıştım ama yinede sinir oluyom

tüp olduğunu biliolar mı cnm komşuların?

öptümm cnm iyi gecelerr:16:
canm bilip bilmediklerini bilmiyorum ama önemlide değil zaten çünkü bana sormaya çekinirler zaten komşunun biri her annenin bebeği kendine kıymetlidir düşünüyodur o dedi.. yani benm orda kötü bişey dememem seviyemi düşürmemem ii oldu..fakat yanlızken bi sorsun bak bakalım o zaman böyle susarmıyım..

Canim yaa bende kurtulabilecek miyim aceppp:(
valla canm bunca çile çekiyoruz ondanda önemli değil yaakurtulacaksın tabi..
gerçi dr lar izin veriyolarmış herhalde 3 tane içmeye ama sen yinede içme sadece kendini kötü hissettiğinde 1-2fırt cek canm ama zorda kalmadıkça onuda yapma

aynen canm nasıl korkuyorum bişey olur diye anlatamam...dediğin gibi laf sölemek için konuştular ama konuşulmayacak bi durumdu hem misafirlerin yanında hemde kızkardeşim baya hasta laf yapmamaları gerekiyordu ama yaptılar..zaten onların laf yapılmıcak seye laf yaptıklarına alıştım ama yinede sinir oluyom

canm bilip bilmediklerini bilmiyorum ama önemlide değil zaten çünkü bana sormaya çekinirler zaten komşunun biri her annenin bebeği kendine kıymetlidir düşünüyodur o dedi.. yani benm orda kötü bişey dememem seviyemi düşürmemem ii oldu..fakat yanlızken bi sorsun bak bakalım o zaman böyle susarmıyım..

valla canm bunca çile çekiyoruz ondanda önemli değil yaakurtulacaksın tabi..
gerçi dr lar izin veriyolarmış herhalde 3 tane içmeye ama sen yinede içme sadece kendini kötü hissettiğinde 1-2fırt cek canm ama zorda kalmadıkça onuda yapma

cnmmmmm senn ikizz değil deme :)

slm kızlar bugün sağlık ocağına gittik kayıt yaptırmaya tansiyonumu falan ölçtüler yüksek çıktı acaba içtiğim ilaçlardan olabilirmi diye sordum ilaçları söyledim niye içiyonki bunları dedi hemşireler bende anlattım tüp bebek merkezinden verdiler kullanmam gerekiyomuş diye pek beni hamile gibi görmediler kaydımı yaptılar ama daha çok yenisin doktor seni niye gönderdiki bize dedi yarın sabah aç karnına gel kan sayımı yapalım dediler bende doktora çıktım söyledim kan sayımı yapcaklarmış ben cuma günüde merkeze gitcem kan için bişey olurmu dedim olmaz dedi kızlar 2 gün üst üste kan verdiğimde değerim düşük çıkmaz deme aklıma takıldı

slmss kızlar güzel haber varmı
geçmişi okuyamıyorumda:27:

ben son yasmin korunma hapıma başladım 4 martta gidicem hapta bitmiş olcak hep söylüyorum hatırlatmak için unutmayın he benim doktor günümü:37::1::1::1:

ay cok heycanlıyım inşallah tutar ne zor ya bu süreç hele o transfer yapıldıktan sonraki 10günü düşünemiyorum beni bitkisel hayata alıp uyutsalar pek makbule geçer benim sitresten heryerim yara olur ben kendimi biliyorum:18::18:

kocaeli gebze cnm ama ıstanbul uygun bence

İstanbul'u bilmiyorum malesef. Ama istanbulda olan arkadaşlar var. Biraz durumundan bahseder misin? Ben de aşılama bile yapmadan tüp bebeğe geçtim ama daha geöen gün 3-4 tüp bebekte başarısız olup başa dönüp aşılama yaptıran birinin hamile kaldığını okudum. Belki de acele etmemek gerekiyor.

ben son yasmin korunma hapıma başladım 4 martta gidicem hapta bitmiş olcak hep söylüyorum hatırlatmak için unutmayın he benim doktor günümü:37::1::1::1:

ay cok heycanlıyım inşallah tutar ne zor ya bu süreç hele o transfer yapıldıktan sonraki 10günü düşünemiyorum beni bitkisel hayata alıp uyutsalar pek makbule geçer benim sitresten heryerim yara olur ben kendimi biliyorum:18::18:

4 mart takvimime kaydettim :D

slm kızlar bugün sağlık ocağına gittik kayıt yaptırmaya tansiyonumu falan ölçtüler yüksek çıktı acaba içtiğim ilaçlardan olabilirmi diye sordum ilaçları söyledim niye içiyonki bunları dedi hemşireler bende anlattım tüp bebek merkezinden verdiler kullanmam gerekiyomuş diye pek beni hamile gibi görmediler kaydımı yaptılar ama daha çok yenisin doktor seni niye gönderdiki bize dedi yarın sabah aç karnına gel kan sayımı yapalım dediler bende doktora çıktım söyledim kan sayımı yapcaklarmış ben cuma günüde merkeze gitcem kan için bişey olurmu dedim olmaz dedi kızlar 2 gün üst üste kan verdiğimde değerim düşük çıkmaz deme aklıma takıldı

onlar alışmış mahalledeki üst üste yapan kadınlara öyle davranmaya bizim ne zorluklarla o bebekleri bekledigimizi ulaşmaya çalıştıgımızı anlamıyolar tabi:41: takma sen onları kocaman göbüşünle gidip gözlerine sokarsın bikaç ay sonra:1: benim bi bilgim yok canım bilen arkadaşlar cevaplasınlar ama o ilaçları doktor kullan diyosa kullan madem kendi doktorun yapıcak o testi boşu boşuna saglık ocagında yaptırma bence canım prosüdür diye yapıyolar işte :19:

kızlar hala karar veremedim. Önce lap sonra mı tüp bebek yoksa doğrudan tüp bebek mi? Ç.kistlerim geri geldi ya doktor onun için 2. bir lap önerdi. Ama tüp bebek yüzünden geri geliyor. Ben bir tüp bir lap bir tüp bir lap bir tüp bir lap yaparsam içerisi savaş alanına döner. Tüp yap o zaman ama eğer tüplerinde sıvı birikmesi varsa tüp de tutmaz dedi. O nedenle en azından tüp lere bakalım dedi. Eğer sıvı birikmesi varsa tüpü alacak :( Ben yeniden ameliyat olmak da istemiyorum. İşimden de izin almaya yüzüm kalmadı zaten. Ama bu sefer tutmazsa da neden olmadım diyebilirim. Kızlar ben ne yapacağım nolur bir akıl verin :53::53::53:

kızlar hala karar veremedim. Önce lap sonra mı tüp bebek yoksa doğrudan tüp bebek mi? Ç.kistlerim geri geldi ya doktor onun için 2. bir lap önerdi. Ama tüp bebek yüzünden geri geliyor. Ben bir tüp bir lap bir tüp bir lap bir tüp bir lap yaparsam içerisi savaş alanına döner. Tüp yap o zaman ama eğer tüplerinde sıvı birikmesi varsa tüp de tutmaz dedi. O nedenle en azından tüp lere bakalım dedi. Eğer sıvı birikmesi varsa tüpü alacak :( Ben yeniden ameliyat olmak da istemiyorum. İşimden de izin almaya yüzüm kalmadı zaten. Ama bu sefer tutmazsa da neden olmadım diyebilirim. Kızlar ben ne yapacağım nolur bir akıl verin :53::53::53:

allah kolaylık versin cnaım lap ne bilmiyorum ama doktor ne diyosa o tüplerde sıvı birikmesimi acaba o tüpleri alınıpta hamile kalan cok kişi duydum ben hangisi hakkında hayırlısıysa o olsun canım :50:keşke o denemende tutsaydı bende senle üzüldüm ama toparlamanada sevindim yeniden başlıcaksın dmek tedaviye inşallah olur bu sefer:38:

ben çok söz veremiyom ama akşama burda olmaya çalışırım canımcım..

olsun olsun açılan her delik bebeğin için deldir bişi olmaz :9::9::9:

eşime ayda dan isyan parçasını hediye ediyorum son günlerde tel da trip attı bana gel uleennn diyene kadar bekliyom:9::9::9:
ben geldim gittim ne okuyabildim ne de cevap yazabildim bugün kardeşimin getridiği lahanaları falan haşladımm içini hazırlıyorumm buzluktan da yaprak çıkardım kendimize lahana kocam üzüm yaprağı saracam ..gene gidevcem yani bakayım dedimm..kimler var güldenim gelmişş ohh miss

yaa onlar da hemşireyiz diye geçiniyorlar..sen boşver bebişini riske atmaaa devam ilaçlara biizm bebişler kendileri çıkmadı yola biz ısrar kıyamet getirtiyoruzz.. o yüzden nazlı misafir giib iyi bakmamız lazımm..kan değerine de bakacaklarsa abaksınlarr bişey olmaz..kan verdikçee kan deveranı olur tazelenir kanınn...

ne zor bir süreç ...olsa da keşkee hemen öğrensek bbeişimiz bzimleymiş deyip rahat rahat totdan göbüşten iğneleri yesek dimii
canım ne desem bilemedim 3 ay da üsütüste 3 kere gisterskopi olmuşluğum var 6 ay öncesinde de lap olmuştumm..ama çook zor yaa laporoskopii dikişler zor oluyor be canımm..eşinlee güzelce konuşun ama sen ne istediğini iyi düşünn ara vermeni tavsiye ederim ben..
onlar alışmış mahalledeki üst üste yapan kadınlara öyle davranmaya bizim ne zorluklarla o bebekleri bekledigimizi ulaşmaya çalıştıgımızı anlamıyolar tabi:41: takma sen onları kocaman göbüşünle gidip gözlerine sokarsın bikaç ay sonra:1: benim bi bilgim yok canım bilen arkadaşlar cevaplasınlar ama o ilaçları doktor kullan diyosa kullan madem kendi doktorun yapıcak o testi boşu boşuna saglık ocagında yaptırma bence canım prosüdür diye yapıyolar işte :19:

allah kolaylık versin cnaım lap ne bilmiyorum ama doktor ne diyosa o tüplerde sıvı birikmesimi acaba o tüpleri alınıpta hamile kalan cok kişi duydum ben hangisi hakkında hayırlısıysa o olsun canım :50:keşke o denemende tutsaydı bende senle üzüldüm ama toparlamanada sevindim yeniden başlıcaksın dmek tedaviye inşallah olur bu sefer:38:
canım tüpleri alınan birnin doğal gebeliği mücize ötesi olur...tüpler alındıktan sponra ancak tüp bbekle hamile kalabilrisin ama hidrasalpenks varsa...r-tadvide başarı şansın yükselir...tüpleri alınmış birisi olarak söylüyorumm ekşınlar hep boşaa gidiyor..kendiliğinden gelen adete şükrediyorum yumurtladığıma sevinerekk..:16::16::16:

çok sağol canım cevabın. laparoskopi 3 tane birer cmlik delikten kapalı ameliyat oluyor. 2 haftada kendine gelebiliyorsun. doktorlar sanki çok kolay bir şeymiş gibi anlatıyor ama benim için pek kolay olmamıştı. inşallah olur. Dualara namazlara devam :)

Acaba ameliyat olmadan tüplerde sıvı olup olmadığını anlamanın başka yolu yok mu? Rahim filminde belli olmuyor mu?

canm öncelikle o sorunu yaşayan tek sen değilsin bende gittiğimde ebe şaşırmıştı ama hak severinde dediği gibi onlar ne zorluklarla bebelerimize kavustugumuzu bilmiyolar kafana takma..
kan değerinde düşmez canm çünkü o verdiğin kanla alakalı değil canm:34:

canım ne desem bilemedim 3 ay da üsütüste 3 kere gisterskopi olmuşluğum var 6 ay öncesinde de lap olmuştumm..ama çook zor yaa laporoskopii dikişler zor oluyor be canımm..eşinlee güzelce konuşun ama sen ne istediğini iyi düşünn ara vermeni tavsiye ederim ben..

canım tüpleri alınan birnin doğal gebeliği mücize ötesi olur...tüpler alındıktan sponra ancak tüp bbekle hamile kalabilrisin ama hidrasalpenks varsa...r-tadvide başarı şansın yükselir...tüpleri alınmış birisi olarak söylüyorumm ekşınlar hep boşaa gidiyor..kendiliğinden gelen adete şükrediyorum yumurtladığıma sevinerekk..:16::16::16:

Selam ikramaya :16::16::16: Canım senin tüplerin ikisi de mi alındı? Sen bilirsin hidrasalpenksi anlamanın başka yolu yok mu? Boşu boşuna yine kesmeseler oramı buramı :50::50: Daha göbeğimdeki izin rengi yeni açıldı. diğer iki iz hala kopkoyu.

Back
X