Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizdeki problem sebebsiz infertilite,böyle olup tüpü tutan var mı

canım bu teşhisi koyarlarken hangi tahlillere bakıldı peki bende de sebepsiz diye başlandı henüz 3 denememde de bebeğime kavuşamadım..
tabiki sebepsiz olup bebek sahibi olanlarımız var...

canlarr şimdi iki şey var aklıma takılannnn...
şimdi ben yarın kalp atışları için gicem yaaaa korkuyorum ve rahatlatın beni dert ortaklarımmmm noluurrr:43:
şimdi ilk derdim sorum su
1)yarın dr kalp atışlarını duyamazsa nolacak tekrar kontrole çagıracakmı yoksa herşey bitecekmi???
2)eger şimdilik olumsuz bişey olsa yani kese büyümese kalp atışları olmasa bende kanam lekelenme vs görülürmüydü bulantım devam edermiydi???:26:

canlarr şimdi iki şey var aklıma takılannnn...
şimdi ben yarın kalp atışları için gicem yaaaa korkuyorum ve rahatlatın beni dert ortaklarımmmm noluurrr:43:
şimdi ilk derdim sorum su
1)yarın dr kalp atışlarını duyamazsa nolacak tekrar kontrole çagıracakmı yoksa herşey bitecekmi???
2)eger şimdilik olumsuz bişey olsa yani kese büyümese kalp atışları olmasa bende kanam lekelenme vs görülürmüydü bulantım devam edermiydi???:26:

bence sen şuan rahatlamıyor kafanı karıştırıyorsun şekerim..
bak gör yarın duyacaksın pıt pıtları Allahın izniyleeeeeee:54:

daha uğramadım hürremin mekanına gülüm..:50:
memoriala da arada kaçak hat cekiyom..:27:
malum bebişler oradan gelecek:34:

kaçak hatları çekenlerle sağlam bi küsmeyi planlıyom liste yapcam o liste eksikti kim nerde hangi topike gitti ifşa edecem :9::9::9:

Son düzenleme:
eyvah yakalandık...
ama kuzum daktırım yarın ve cuma yokmuş..
bak onu öğrendim o topikten..
benim kırmızılar yarın gelirse kendi daktırımla görüşemiycem..
cuma yada c.tesi gelirse problem yokmuş..
daktırım orda yani..
onu öğrenmiş oldum yani...

hee ajans gibi topik
yaz whatsapp tan yada mail
hemen dönüyor nur hocammm:34:

kaçak hatları çekenlerle sağlam bi küsmeyi planlıyom liste yapcam o liste eksikti kim nerde hangi topike gitti ifşa edecem :9::9::9:
offf yapma ama yaaaa arada bende girerim o listenin içine 2013 ekim annelerine gidiyom çünkü arada :52::52:

canım bu teşhisi koyarlarken hangi tahlillere bakıldı peki bende de sebepsiz diye başlandı henüz 3 denememde de bebeğime kavuşamadım..

egunalım ben sebepsiz konusuna katılmıyorum..
muhakkak var herşeyin bir sebebi..degil mi?

tüm hormon testleri,rahim filmi,spermiyogram hepsi temiz çıktı,adetlerim çok düzenli
ama olmuyor işte,tüp tutmaz diye korkuyorum,1 aşılama negatif tekrar aşılama yapmak istemiyorum
inş seninde kendiliğinden olur canım

egunalım ben sebepsiz konusuna katılmıyorum..
muhakkak var herşeyin bir sebebi..degil mi?
aynen bende senin gibi düşünüyorum canm bugün nerde bilmiyorum bi topikte okudum kadının sebepsiz inf. denilmiş sonra tüpe geçmişler 3-4 kez denenmiş ve tutup düşüyomuş sürekli sebepsiz diyoarmış genetik testler filan bakılmış sebep yokmuş temizmiş onca dr gitmişler hiç bi sebep bulamamışlar ve baska yerlere yönlendirmişler en sonunda kadında pıhtılaşma problemi çıkmış sebepsiz düşük demişler ama sebebi varmışşş:50::50:

hatuunn ne sosu kızzzz cipsin yanına sosmu yapıyon yapıyosan nasıl yapıyon cabucak bana tarif verrr:1::1:

cicim doritos(taco yani ysil paket olanına yapıom)
sos taa yoğur azıcık tuz kuru nane ve pul biberle...
sıcacık cay yanına cipsini batır sosuna yee afiyetleee

ama sen hamişsin cipsi fazla tüketme ben haftada 1 yapıom her carşambaaa

Son düzenleme:
Back
X