- 22 Aralık 2010
- 9.000
- 421
- 363
ne ekerse onu biçer bu hareket onu evlatlarından edecek...
sülo bunu yanına bırakmaz delirdi gacı![]()
gitsin ablası sahıhubanın hakkından gelsinn
rahmetli kocasına platonik aşık yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ekerse onu biçer bu hareket onu evlatlarından edecek...
sülo bunu yanına bırakmaz delirdi gacı![]()
bizdeki problem sebebsiz infertilite,böyle olup tüpü tutan var mı
valla hürrem topiğinin günahını aldım meğerse hatun memorailde takılıyormuş
dönmüyom bende işte evime![]()
yettim egguuşşş
canlarr şimdi iki şey var aklıma takılannnn...
şimdi ben yarın kalp atışları için gicem yaaaa korkuyorum ve rahatlatın beni dert ortaklarımmmm noluurrr
şimdi ilk derdim sorum su
1)yarın dr kalp atışlarını duyamazsa nolacak tekrar kontrole çagıracakmı yoksa herşey bitecekmi???
2)eger şimdilik olumsuz bişey olsa yani kese büyümese kalp atışları olmasa bende kanam lekelenme vs görülürmüydü bulantım devam edermiydi???:26:
yetsende bi faydası yok ihanete uğradım ben
elalemin memorial topikleriyle kırıştır sonra yettim de yok öle![]()
hatuunn ne sosu kızzzz cipsin yanına sosmu yapıyon yapıyosan nasıl yapıyon cabucak bana tarif verrrçayımı cipsimi sosumu hazırladımm bekliyorum reyizimizin strateji savaşını sabırsızlıklaaa![]()
daha uğramadım hürremin mekanına gülüm..
memoriala da arada kaçak hat cekiyom..
malum bebişler oradan gelecek![]()
daha uğramadım hürremin mekanına gülüm..
memoriala da arada kaçak hat cekiyom..
malum bebişler oradan gelecek![]()
eyvah yakalandık...
ama kuzum daktırım yarın ve cuma yokmuş..
bak onu öğrendim o topikten..
benim kırmızılar yarın gelirse kendi daktırımla görüşemiycem..
cuma yada c.tesi gelirse problem yokmuş..
daktırım orda yani..
onu öğrenmiş oldum yani...
kaçak hatları çekenlerle sağlam bi küsmeyi planlıyom liste yapcam o liste eksikti kim nerde hangi topike gitti ifşa edecem![]()
offf yapma ama yaaaa arada bende girerim o listenin içine 2013 ekim annelerine gidiyom çünkü aradakaçak hatları çekenlerle sağlam bi küsmeyi planlıyom liste yapcam o liste eksikti kim nerde hangi topike gitti ifşa edecem![]()
hee ajans gibi topik
yaz whatsapp tan yada mail
hemen dönüyor nur hocammm![]()
canım bu teşhisi koyarlarken hangi tahlillere bakıldı peki bende de sebepsiz diye başlandı henüz 3 denememde de bebeğime kavuşamadım..
tabiki sebepsiz olup bebek sahibi olanlarımız var...
işte kafamda bunlar olunca rahatlamıyom canm beni rahatlatın dedimmm:44::44:bence sen şuan rahatlamıyor kafanı karıştırıyorsun şekerim..
bak gör yarın duyacaksın pıt pıtları Allahın izniyleeeeeee![]()
hee ajans gibi topik
yaz whatsapp tan yada mail
hemen dönüyor nur hocammm![]()
canım bu teşhisi koyarlarken hangi tahlillere bakıldı peki bende de sebepsiz diye başlandı henüz 3 denememde de bebeğime kavuşamadım..
tabiki sebepsiz olup bebek sahibi olanlarımız var...
aynen bende senin gibi düşünüyorum canm bugün nerde bilmiyorum bi topikte okudum kadının sebepsiz inf. denilmiş sonra tüpe geçmişler 3-4 kez denenmiş ve tutup düşüyomuş sürekli sebepsiz diyoarmış genetik testler filan bakılmış sebep yokmuş temizmiş onca dr gitmişler hiç bi sebep bulamamışlar ve baska yerlere yönlendirmişler en sonunda kadında pıhtılaşma problemi çıkmış sebepsiz düşük demişler ama sebebi varmışşşegunalım ben sebepsiz konusuna katılmıyorum..
muhakkak var herşeyin bir sebebi..degil mi?
hatuunn ne sosu kızzzz cipsin yanına sosmu yapıyon yapıyosan nasıl yapıyon cabucak bana tarif verrr![]()