Korkudan hiç bişey yapıyorum öle bekliyorum korkuyorum ben yaaacanımmmmm ne yaptın? test yaptın mı?
Çok kolay hiç kasma hiç bişey hissetmedim allah yardımcın olsun çok güzel geçicek inşallahYarın transfer oluyorum dualarınızı bekliyorum inşallah
Haklısın valla ınsan heyecan korku karısık bır his içnde olur ..Korkudan hiç bişey yapıyorum öle bekliyorum korkuyorum ben yaaa
Sağ ol arkadaşım inşallah dualarım hepimizleÇok kolay hiç kasma hiç bişey hissetmedim allah yardımcın olsun çok güzel geçicek inşallah
Emineah canımm, adın neydii?
Rabbim yardımcın olsun ınsallah yavrun sımsıkı tutunsun sana,
13 ocak transfer oldu 23 ocak beta bak dedi dr bugün ilk günü saymazsak 6. GünHaklısın valla ınsan heyecan korku karısık bır his içnde olur ..
kacıncı gun bugun?
Banada dua edin ismim şebnemEmineinsaallah saglıkla kolaylıkla hayırlısını versin rabbım Dualarımız hep birlikte
Aminnnn canım ..dualarım seninle..Emineinsaallah saglıkla kolaylıkla hayırlısını versin rabbım Dualarımız hep birlikte
Anladım kuzum.. hadi inşallah hayırlısı ile pozitif olsun13 ocak transfer oldu 23 ocak beta bak dedi dr bugün ilk günü saymazsak 6. Gün
Ederiz canım benimBanada dua edin ismim şebnem
canımmm nasılsın, nasıl gectı trasnferınYarın transfer oluyorum dualarınızı bekliyorum inşallah
Banada dua edin ismim şeb
Anladım kuzum.. hadi inşallah hayırlısı ile pozitif olsun
Şimdi geldim eve geç aldılar biraz .Çok şükür ıyı gectı sadece tuvalete sıkışık olduğum için aşırı deeecede kötü oldum tutmakta zorlandım ama yıne de direndimcanımmm nasılsın, nasıl gectı trasnferın
Pztsı çağırdı kan vermek için niye çağırdı anlamadımŞimdi geldim eve geç aldılar biraz .Çok şükür ıyı gectı sadece tuvalete sıkışık olduğum için aşırı deeecede kötü oldum tutmakta zorlandım ama yıne de direndim
cok sukurrr atlattın canım, hadı saglıkla tutunsun canım ..Şimdi geldim eve geç aldılar biraz .Çok şükür ıyı gectı sadece tuvalete sıkışık olduğum için aşırı deeecede kötü oldum tutmakta zorlandım ama yıne de direndim
Evet geç aldıkları ıcın tutamadım bana 9 dede saat 1 aldı halıyle su içe içe şişti mesane İşlem bitti miniğimi gösterdiler yarım saat orda yattım sonra odaya geçtim yarım saat de orda uzandım toplamda 1 saat dınledım bencok sukurrr atlattın canım, hadı saglıkla tutunsun canım ..
kaç lt ıçrin? geç adılar dıye mı duramadın acaba?
ne kdar sonra cıktın hastaneden?
ne kanı?Pztsı çağırdı kan vermek için niye çağırdı anlamadım
sabah 9da deyıp ,1 demı aldılar ??Evet geç aldıkları ıcın tutamadım bana 9 dede saat 1 aldı halıyle su içe içe şişti mesane İşlem bitti miniğimi gösterdiler yarım saat orda yattım sonra odaya geçtim yarım saat de orda uzandım toplamda 1 saat dınledım ben
Bilmiyorum 3.günü hormonlara bakıyorlarmışne kanı?
hayırlısı canım vardır bır bıldıgıBilmiyorum 3.günü hormonlara bakıyorlarmış
Darısı sana canım inşallahhayırlısı canım vardır bır bıldıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?