hangi şehirdesin canım maalesef öyle bir problem var bu aralar o kadar stresin içinde birde ilaç bulma stresi yaşıyoruz allah kolaylık versinMerhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Maalesef dünden beri gözüme uyku girmedi. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı. Vitamin falan kullandım. Kendimi ikinciye hazırladım ama şimdi de ilaç sıkıntısı çıktı. Her şey de bir hayır vardır.hangi şehirdesin canım maalesef öyle bir problem var bu aralar o kadar stresin içinde birde ilaç bulma stresi yaşıyoruz allah kolaylık versin
bahçelievler taraflarında çok tüp bebek merkezi var oralardaki eczanelerde bulunabiliyor baktınız mı hiç memorial yakınlarındaÇok teşekkür ederim. İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum. Maalesef dünden beri gözüme uyku girmedi. İlk tedavimde yumurtalarım boş çıkmıştı. Vitamin falan kullandım. Kendimi ikinciye hazırladım ama şimdi de ilaç sıkıntısı çıktı. Her şey de bir hayır vardır.
Şimdi bir kaç yere daha sordum. Haber bekliyorum. Dediğiniz yerlere de sorayım teşekkür ederim.bahçelievler taraflarında çok tüp bebek merkezi var oralardaki eczanelerde bulunabiliyor baktınız mı hiç memorial yakınlarında
Amerikan hastanesi civarındaki eczanelerin bazılarında bulunuyor. Bir kere de Bahçelievler Medikana orda buldum. Fulya’da bulamadım.Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Dün Amerikan Hastanesin civarı bütün eczanelere sorduk hiçbirinde yoktu. Bahçelievler de Memorial yakınlarındaki eczaneleri aradım. Orada da yoktu. Şimdi sizin dediğiniz yerleri arayayım. Bir umut işteAmerikan hastanesi civarındaki eczanelerin bazılarında bulunuyor. Bir kere de Bahçelievler Medikana orda buldum. Fulya’da bulamadım.
baktım sinem eczanesiymiş canım benim aldığım yer bahçelievlerde her zaman ilaçlarımı bulabildim orada aklında bulunsun allah işini rast getirsin temin edersin inşallah kolaycaŞimdi bir kaç yere daha sordum. Haber bekliyorum. Dediğiniz yerlere de sorayım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canım orayı da aradım maalesef yokmuş.baktım sinem eczanesiymiş canım benim aldığım yer bahçelievlerde her zaman ilaçlarımı bulabildim orada aklında bulunsun allah işini rast getirsin temin edersin inşallah kolayca
Fulya’da kalmıyor. Şişlide tek tük eczanede. Ben o kadar gezmeye alıştım ki inanamazsınız.Evet gercekten cok skintili bi doneme denk geldik ya, tedavi gordugum yer uskudar bahceci, bilmiyodum zor bulundugunu. Bagcilardan alirim dedim 20 eczane gezdim yokk. En sonunda bitane buldumda, biri daha once siparis etmis gelmemis almaya oylelikle sansima yani yoksa depolarda yok
Ama tup bebek merkezlerin oralarda biraz daha kolay bulunuyor stokladiklari icin daha onceden dolaplarinda oluyor genelde. Diger sefer uskudardan aldim artik, bahceci tup bebek merkezi civarindaki eczanelerden
Bir çok yeri aradım. Bahçeci fulya, Acıbadem, Memorial, Medicana yakınlarındaki bütün eczaneleri aradım. Şuan elimizde hiç biri yok. Cuma günü ilaç zamları açıklanacakmış. Önümüzdeki hafta gelebilir dediler.Evet gercekten cok skintili bi doneme denk geldik ya, tedavi gordugum yer uskudar bahceci, bilmiyodum zor bulundugunu. Bagcilardan alirim dedim 20 eczane gezdim yokk. En sonunda bitane buldumda, biri daha once siparis etmis gelmemis almaya oylelikle sansima yani yoksa depolarda yok
Ama tup bebek merkezlerin oralarda biraz daha kolay bulunuyor stokladiklari icin daha onceden dolaplarinda oluyor genelde. Diger sefer uskudardan aldim artik, bahceci tup bebek merkezi civarindaki eczanelerden
Bir öncekinden sondaki numara çıkmamışCanım merhaba ben de tüp bebek uygulaması aşamasından geçtim ve bu süreçte ağladığım üzüldüğün tek konuydu doktor elime reçeteyi verdi akşam 7 de vurunmaya başla dedi ancak eczaneler stokta tok diyince başıma yıkılmıştı biz fulya taraflarında bulduk eşimden bu zamana kadar ilaç aldığı eczanelerin listesini istedim hep hazırsa tutuyorz.inşallah zamanında bulursun
Ama ben de raporlu olduğum halde raporlu değil raporsuz almıştım maalesefBir öncekinden sondaki numara çıkmamış
Bir öncekinden sondaki numara çıkmamış
Ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim canımCanım merhaba ben de tüp bebek uygulaması aşamasından geçtim ve bu süreçte ağladığım üzüldüğün tek konuydu doktor elime reçeteyi verdi akşam 7 de vurunmaya başla dedi ancak eczaneler stokta tok diyince başıma yıkılmıştı biz fulya taraflarında bulduk eşimden bu zamana kadar ilaç aldığı eczanelerin listesini istedim hep hazırsa tutuyorz.inşallah zamanında bulursun
Arkadaşları tavsiyelerine ek oarak:Merhaba arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. Birkaç gün sonra regl zamanım. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Amh düşük olduğu için tüp bebek raporum da var ama ben tüp bebek ilaçlarını temin edemiyorum. Çünkü piyasada ilaç kalmamış. İlaçlara zam geleceği için depoda bekletiyorlarmış. Kimi eczane ilaçların gelmesi nisan ayını bulur dedi. İlaçları bulamazsam bu ayı pas geçmek zorunda kalacağım. Zaten amh çok düşük iyice düşecek diye korkuyorum. Yakın zamanda ilaç alan arkadaşlar hangi eczanelerden temin ettiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederimArkadaşları tavsiyelerine ek oarak:
Müge Eczanesi Telefon: +90 212 445 83 20 (Mega Medipo yakını)
Ayşe Eczanesi Telefon: +90 212 445 24 35 (Mega Medipo yakını)
Megapol Eczanesi +90 212 445 05 10 (Mega Medipo yakını)
bir de eczaneyi aradığınızda mutlaka reçetenizdeki doz miktarı ve kutu sayısını teyit ederek sorun. fiyat - eczane kota durumu gibi detayları da sormanızda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?