TÜP BEBEK İLAÇLARINI PİYASADA BULAMIYORUM

inşallah tatlım,
bır ıkı eczane ıle konuscaz oncesınde ınsallah yardımcı olurlarda, sıkıntı yasamayız..
hayırlııs ıle başlsaydım bende heyecanlı hısseıdyorum
Çok iyi yaparsınız öncesinde konuşun.bende çok heyecanlıyım koştura koştura eve geldik iğne için bide iğne fobim var yumurta toplamayı da düşünüyorum hem korku hem heyecan hepsi var.

Çok iyi yaparsınız öncesinde konuşun.bende çok heyecanlıyım koştura koştura eve geldik iğne için bide iğne fobim var yumurta toplamayı da düşünüyorum hem korku hem heyecan hepsi var.
Esin konuscak bakalım kuzum.eve yakın birde bakalım.
Oyy iğne bnde zor yaparım diyordum alıştım ya.
Sonucumu çok güzel inşallah
Evet hem korku hem heycan karışık duygular ya

Arkadaşlar merhaba ben bu süreçte yeniyim mazur görün sorularımı doktor yumurta gelişimi için iğne mi veriyor onu nerye nasıl vuracagız süreç nasıl oluyor acaba

Arkadaşlar merhaba ben bu süreçte yeniyim mazur görün sorularımı doktor yumurta gelişimi için iğne mi veriyor onu nerye nasıl vuracagız süreç nasıl oluyor acaba
Göbekten iğne vuruluyor canım yumurtaların büyüyene kadar bi cok kisi kendi vuruyor daha sonra opu yani yumurta toplama işlemi yapılıyor. Daha sonra embriyo transferine hazirlaniyorsun kolay yani islemler gözünde büyütme hic

Ben de yavastan hastane arastırmasına basladım canım hastaneyi bulmak en zor kısım galiba

Ben de yavastan hastane arastırmasına basladım canım hastaneyi bulmak en zor kısım galiba
Aşılama denemedin sanırım daha öncesinde igneyi hic vurmadigina göre aynen güvenilir bir hastane bulmak önemli aklında olsun 2 olumsuz iğneli aşılaman olunca devlet rapor cikartiyor daha uygun fiyatli oluyor devlette hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Hangi ilaçlar lazım bizim eczaneye sorayım

Elimde 2 kutu gonal f 900 var eczaneden uyguna vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…