TÜP BEBEK İLAÇLARINI PİYASADA BULAMIYORUM

Merhaba canım, ben bugün Şişli Memorial'ın oradaki İdil eczanesinden temin ettim canım. İstersen bir arayıp sor.

Tup bebek merkezlerine yakin olanlari tercih et , istanbuldayaan mesela zeynep kamilin oralardaki eczaneleri ara . Olabiliyor ellerinde ben oyle bulmusrum.

Olanlarda yok diyor sakliyor . Zam gelecek diye

Sisli Memorial civarindakilere baktiniz mi? Ateş ve İdil var hemen yakininda, bir de Okmeydani Deniz. İnsallah bulursunhz

Sisli Memorial civarindakilere baktiniz mi? Ateş ve İdil var hemen yakininda, bir de Okmeydani Deniz. İnsallah bulursunhz
Teşekkür ederim. Maalesef hiçbir yerde bulamadım. Bu aydan yana umudumu kestim. Maalesef martta tedaviye başlayacağım.

Durum o kadar fena mi ya Allah yardimciniz olsun, gelecek ay ortaya cikartirlar ilaclari insallah
Cuma günü ilaç zamları açıklanacakmış. Önümüzdeki hafta eczanelere ilaçlar gelecek dendi. Tabi benim o zamana kadar reglim başlıyor. Teşekkür ederim. Hayırlısı böyleymiş demek ki

Merhaba iyi günler bende iki tane cetrotide 250 mcg

Hangi ilaçları yazdı size

Merhaba bende aynı sorunu yaşamıştım. Bulunduğunuz ilin eczaneler odasını ararsanız sizi yönlendiriyorlar.

Merhaba bende aynı sorunu yaşamıştım. Bulunduğunuz ilin eczaneler odasını ararsanız sizi yönlendiriyorlar.
Merhaba dün ilaçlarımı aldım. Şimdi tedaviye başlamak için regl zamanımı bekliyorum Teşekkür ederim.

Tedaviye 2 gün önce başladım ilaç aramaktan ilk gün iğnelerimi olamadım çünkü 100 eczaneye sordum ilaç depoda yok diolar neredeyse tedaviyi iptal ediyodum. Raporu asla kabul etmiyolar kotamız dolu diyerek. Parayla aldım. Aldığım iğneler 5 günlük, umarım muayeneden sonra doktorun vereceği ilacı bulabilirim şimdiden onun stresi sardı

Ben ilaç bulamadığım için şubat ayını pas geçtim. Ben de tedaviye cumartesi günü başladım. Bugün 3. günüm olacak. Nerede oturuyorsunuz ?

Merhabalar aynı durumdayım ilaçlarınızı nerden buldunuz acaba?

Şimdiden tebrik ederim umarım rahat mutlu geçer süreciniz Fulya daki eczanelerde ve Maslak Acıbadem hastanesi yakınındaki eczanelerde %99 bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…