Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sebepsiz inferttile, 3 aşımama ve 1. tüp bebekte tutu, Perşembe keseyi görmeye gidicem ama aşırı korkuyorum

Hayırlı olsun, keseyi görür kalp atışını da duyarsın, sonra 3 ayın geçmesini, sonra da kucağına alacağın günleri sayarsın inşallah.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba kızlar nasılsınız?

Bugün kontrolüm vardı gidemedim. Çarşamba günü sabah 10.30 a yeni randevu aldım Bakalım minik kızım nasıl olmuş

teşekkür ederim :) bayram iyi kötü geçti işte ama eklem ve parmak ağrılarım iyice arttı. yarın kontrolüm var, bakalım ne diyecek doktorum.

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Size de maşallah klaram, bu bıdıklar annelerine hiç acımıyor dimi gece yarısı oynamak istemiş minnoşun canı ya benim el ve ayaklarım çok şişti, ne yapabilirim acaba :18:

Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin. benim en yakın arkadaşım çok uzun süre kanama yaşadı, çok şükür sağlıklı doğum yaptı ama diğer hamişlere göre daha dikkatli olman lazım. doktorunun sözünden çıkma ve stres yapma, emin ol bebişin sağlıkla gelecek :)

Sebepsiz inferttile, 3 aşımama ve 1. tüp bebekte tutu, Perşembe keseyi görmeye gidicem ama aşırı korkuyorum
Çok sevindim, güzel haberleri vermeye devam et :)

Bugün kontrolüm vardı gidemedim. Çarşamba günü sabah 10.30 a yeni randevu aldım Bakalım minik kızım nasıl olmuş

Nasıl olsun iyiyiz çok şükür, seni geriden takip ediyorum işte :)
Ayaklarda şişmeler başladı bende de, 10 gün önceki kontrolde doktora söylediğimde o zaman sadece sağ ayağımdaydı, tek ayakta olması daha iyi, çok bişey yok demişti. Bugün sabahtan beri ikisi de şiş :)
Çarşamba sen kızını gör, 10 gün sonra da ben görücem oğluşumu inşallah. Ben sıcaklardan pek birşey yiyemiyorum, sizler de öyle misiniz?

Size de maşallah klaram, bu bıdıklar annelerine hiç acımıyor dimi gece yarısı oynamak istemiş minnoşun canı ya benim el ve ayaklarım çok şişti, ne yapabilirim acaba :18:

Sorma ya :)) bu haftalar en hareketli dönemleriymiş, bizimki hakkını sonuna kadar kullanıyor, sonra malum yer daralacak. Neredeyse hiç uyumuyor sürekli biryerleri dürtüyor :)
Şimdi internetten azaltmak için ne yapılabilir onu inceliyordum, ayakta durmayın, sıcaklarda daha da artar, bol su için, tuza dikkat gibi şeyler yazıyor. Ha bir de egsersiz yapın yazıyor. Akşamları 15 dk kadar yükseğe dikiyorum ayaklarımı. Bir de sende ağrı vardı dimi, yarın doktorun ne diyecek bakalım bunun için, bize de yazarsın.
Bu arada kızlar alyansları çıkarmayı unutmayın, parmaklarım çok şişmedi ama ben her ihtimale karşı çıkardım.

kızlar merhaba.uzun zamandır giremiyordum çünkü evimi taşıdım ve çok şükür yerleştik.bu arada doktor kontrolunu de aradan çıkardım.tosunum 3 kilo olmuş.doktor normal doğum yapabileceğimi söledi ama ben açıkcası biraz endişeliyim.coraspirin clexan gibi kan sulandırıcı ilaçlar kullananlarda sıkıntı yaratabiliyormuş.yinede korktuğumu anladığı için sezaryen için gün verdi.2 eylül dedi nasipse.ama bakalım çünkü zaten benim o zaman normal doğum için tarihim 8 eylül.yani ozamana kadar doğururum belki ayın 17 bi daha çağırdı kontroleri sıklaştırdı.her gidişimde nst çekiliyor.bakalım artık hakkımızda hayırlısı hepimiz için

Hayırlı olsun, keseyi görür kalp atışını da duyarsın, sonra 3 ayın geçmesini, sonra da kucağına alacağın günleri sayarsın inşallah.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Âmin inşallah, biraz fazla pimpiriklenmeye başladım çok korkuyorum, transferden 9 gün sonra idrar testi negatif çıktı, bende sinirlendim ilaçlarımı kullanmayı bıraktım, 2 gün sonra regli günümdü regli oldum, ertesi gün doktor aradı kan testi yaptır dedi, gerek yok dedim regliyim dedim saçmalara hemen testi yaptırıyorsun dedi, kanama normal dedi, hiç inanmadım gittim verdim kan akşam doktor aradı hayırlı olsun dedi hcg 123 tü, ben şok oldum. İki gün sonra tekrar kan verdim 340 olmuştu, onada inanamadım eczaneden test aldım çift çizgiyi gördüm, hala inanamıyorum keseyi, kalp atışını ve 3 ayın geçmesini istiyorum bi an evvelllll :44:

teyzelerii bebeğimi görmeye gittiğim bu sabah. 2li taramamız vardı. herşey çok güzel gidiyor çok şükür oğluşum olacakmış. sizlerin bebişlerinin cinsiyetleri neler :) doktor teyzemiz gelişiminin 1 hafta önce olduğunu iri bir bebek olacağımızı söyledi. çok güzel konumlandığını söyledi. bebeğin çok sağlıklı kaybetmezsin bebeğini hiç korkma dedi. allahım tamamına erdirir hepimizi inşallah

Maşşalahhhh ikinizede, saglıkla kucağına almak nasip olsun... bu günleri bizlerde görürüz inşallahhhhh:44:

minişin çok iyidir eminim, yarın haberdar edersin bizi :) ben de az önce kontrolden geldim. oğluşum fazla kilo almamış bu defa. 2.150gr olmuşuz. haftada 150 gr alıyorlarmış normalde ama bizimki 2 haftada 200 almış. valla normal doğum şansım yüzünden hiç üzülmedim bu duruma

canım bizim bugün kontrolümüz vardı, ilk iş şişlikler ve ağrıları sordum. senin de dediğin gibi sıcaklar çok etkiliyor. ayrıca yeterli protein tüketmemek de neden oluyormuş. protein tüketmezsen doğumdan sonra bile şişlikler kalabilir dedi doktor ağrılar için de magnezyum yazdı, tahlil falan istemedi. içim pek rahat değil ama bakalım geçecek mi. bu dönemde şişliklerin tam çözümü de yokmuş.
ben alyansı çıkaralı 1 ay oldu. zaten unutsaydım şu anda çıkaramazdım

güle güle oturun evinizde inşallah. maşallah tosununa, kilosu çok iyi. doğuma da çok az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bir oğluş daha geliyor topiğe. asisin minişi dışında kız duymadım, o da topiğin nazar boncuğu Nazar artık isim düşünme zamanı :) Bizimki Tuna olarak kesinleşti :)

Akşam aklımdaydın msj yazarken, sonra çıktım forumdan sabah girince yazarım dedim, yerleşmişsin hayırlı olsun güle güle otur. Doğum şekli hangisi hakkında hayırlısıysa o olsun. Ne güzel ya zamanın yaklaşmış senin yerine ben heyecan yaptım, doğumdan sonra da kısaca yazarsın durumunuzu. Maşallah oğluşuna, hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.

Ben de kan testi sonrası idrar testi yaptırmıştım :)
Kanama olmamıştı, 12.gün kan testi yaptırdığımda 997 çıkmıştı, inanamayıp eczaneden idrar testi almıştık (sanki idrar testleri çok güvenilir ya kana güvenmeyip) hemen eve gelip yaptım, üstüne de tarih attım saklıyorum şimdi.
Görürsün inşallah sen içini ferah tut.

Maşallah, oğluşun da hayırlı olsun. Benim de oğlum olacak nasipse. Son kontrole kadar bizimki de hep 1 hafta önden gidiyordu son kontrolde tam haftasında günü gününe çıktı ölçüm sonuçlarına göre. Yani her kontrolde değişebiliyor, 1 hafta öne geçip 1 hafta geriden gelebiliyorlar, çok da önemli değil bu sağlıklı olsunlar da. İkilinin de güzel sonuçlarını alırsın inşallah.

Ya aslında ben de çok etçil değilimdir, sebzeyi daha çok severim. Mecburen yemeye çalışıyorum et, yumurta. Sütü 2 haftadır günde yarım litreye çıkardım, sonrasında bir daha süt içebilecek miyim bilmiyorum :))
Mağnezyum 18.haftadan beri alıyorum kramplarım başlamıştı onun için vermişti.
İdrar tahlili yaptırdın mı yakın zamanda, idrarda protein kaçakları çok önemliymiş, sağlık ocağındaki hemşire söylemişti, gebelikte en az 3 kere bakılması gerekiyormuş. Benden de doktor tekrarını istememişti ama ben yaptırmıştım 22.haftada en son. Yeni doktorum da henüz bir test istemedi, 9 gün sonra kontrolüm var.

Senin de medikal park tı değil mi avrupa yakasında, ben de göztepe medikaldeki bir doktoru seçtim, hem 5 dk kadar yakın hem de doktorumdan çok memnunum şimdilik.

Sağlıklı olsun da oğlun, kilonun çok önemi yok, inşallah istediğin gibi olur doğumun.

bir oğluş daha geliyor topiğe. asisin minişi dışında kız duymadım, o da topiğin nazar boncuğu Nazar artık isim düşünme zamanı :) Bizimki Tuna olarak kesinleşti :)

eşimin babasının adını koymak gibi bir isteği var ama 2 adı olucak. kayınpederimin adı ali. alinin yanında uyumlu olucak bir isim arıyorum. ada ismini çok beyenmiştim ama herkez kız ismi dedi. bence kıza da olur erkeğede. kafam karıştı. her türlü öneriye açığım

çok iri bir bebek olursa normal doğum yapamam muhtemelen. normal gitmesi daha iyi olur benim için. son anda fikrimi değiştirmezsem korkup da normal doğum istiyorum :) sağlıklı olsun da bana yeter :)

güle güle oturun evinizde inşallah. maşallah tosununa, kilosu çok iyi. doğuma da çok az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

saol canım.rabbim olmayanlara da nasip etsin.

o heyecan bende çok var hayırlısıyla bi doğurayım detayları size yazarım tabi.

bende sıcaklardan pek yemek yiyemiyorum. toplamda tam 9 kilo aldım bu -3 haftadır hiç kilo almadım. Bebişim kilo aldımı merak ediyorum. Ben kilo almayınca bebişte kilo almamış gibi hissediyorum ister istemez. Neyseki yarın kontrolüm var öğrenecğeim bakalım minik kızım kaç gram olmuş sağlığı nasılmış :)

.
Canım evini taşımışsın büyük yükünü atlatmışsın. umarım minik tosuncuğun yeni evinize size hayırlı uğurlu gelir. Kilosu gayet iyi

hayırlı doğumlar şimdiden. Bende normal doğumu çok istiyorum, yeni doktorum sezeryancıymış bakalım nasıl olacak. normal diyerek direticem artık yapacak başka şey yok.

Amin canım senin bebişinide Allah tamamına erdirir inşallah. Bizi gelişmelerden haberdar etmeye dvm et cnm

20 gün önce benimkide 2200 gramdı doktorum bir dahaki gelmende en az 2500 gram olmalı öyle bekliyorum dedi. Bende normal doğumu çok istiyorum her şeyin hayırlısı bakalım ne şekilde gelişecek doğumlarımız

kırmızı eti çok severim ama az yiyordum. çok yemeye başlayınca bebişte güzel kilolar almaya başladı. Tek derdim balık yiyemiyorum. Cevizde omega var diye aldım ama onu yemekte aklıma gelmiyor ((((((((
sabah akşam süt içen ben 10 gündür sadece akşamları süt içiyorum. her öğlen yoğurt yerdim 1 aydır yoğurduda azalttım. hiç iyi şeyler yapmıyorum biliyorum (((((

bende medical parktan ayrıldım pendik bölge hastanesine gitmeye başladım. Medical parkta hangi doktora gidiyorsun ve normal, sezeryan doğum fiyatlarını öğrendinmi nedir ?????**

Ali ismini severim Ada banada kız ismi gibi geliyor. Kız ismi olarak çok duydum erkek ismi olarak inan bir kere bile duymadım.
Allah nasip eder sağsalim kızımı doğurursam kızımın adı ÖYKÜ SU olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…