Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya hanidir denk gelmiyoruz seninle ayyy çok mutlu oldum canım kızın olacağına inş çoook tatlı güzel bi kızın olur bi tehlike yoktur inş ne kadar lık oldunuz şimdi:26:

şimdilik görünen tehlike yok içerde kanama alanıda yok ben kendimi yorduğumda çok ayakta kaldığımda kanamam oluyor bundan sonra hep evde dinlenicem şimdiye kadar rahattım şimdi korkmaya başladım evet teyzesi minik kızım akşam çok hareketliydi hıçkırık tutmuş gibi zıplıyordu elleri ayakları hep hareketli rabbim kucağımdada gösterir inş.

amiiiiiiin arkadaşım inş kucağına almayı nasip eder rabbim.......
sende yorma kendini evden çıkma bence çok fazla bebişin nazlı olacağı şimdiden belli bak

canım çok teşekkür ederim Alah razı olsun senden Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride göstersin stres yapmamak lazım haklısın canım hepimiz aynı yoldan geçiyoruz zaten inşallah bundan sonra stressiz oluruz :)

çoğumuzun bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş sanırım.benimde oğluşum olucak inşallah .kanamaların az az devam ediyor ama olsun bebeğim iyi olsun ben 9 ay kanama olmasına razıyım

Kızlaarrrrr
Transferim dün yapıldıı. Bende 2 gündür yatıyorum.
Yarın da yatmayıp hafif ev işlerini yapmayı planlıyorum
Siz neler tavsiye edersiniz???
Tecrübelerinize dayanarak önerileriniz olur mu bu acemi çaylağaa:18:

Hayırlı olsun transferin canım ama iş için erken hatta ben tahlile kadar iş güç yapma derim yani dikkat et surekli yat demiyorum ama vc yemek yeme fslan için dolaş arada uzan hassas bı donem allah emeklerını zai etmesin inş son pişmanlık fayda etmez

Cevabın için teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
Sürekli yatmak sıkıyor beni. Ama dediğinde haklısın. Okadar emek verdik. Bugün mesela bulaşık makinesini boşaltmya başladım, bardakların bir kısmını dizdim, şimdi dinleniyorum :)
Uzanmam gereken tabakları eşime bırakıcam.
Yine dinlene dinlene vitrinimi dizeyim diyorum:44:

son 2 haftadır benimde diş etlerim kanamaya başladı.
aynı dişe 2 kere kanal tedavisi yaptırmıştım sorunlu bir dişim var. arada srada o yine zonklamaya başladı nerede sorun var doktorlar bulamıyor offf

canım cinsiyetinin belli olmasına çok sevindim. hayırlısıyla sağlıcakla bir kızın olacak inşallah.
benim bir sonraki kontrolüm 15 nisan sanırım cinsiyeti o zaman öğrenirim

bence ev işi falan yapma. ama süreklide yatma. evin içinde gezin. yatağını topla, sofra kur kaldır, ama kesinlikle fazla eğilip kalkarak kendi yoracak işler yapma

bu kadar çabuk kilo alınırmı yaw bir ayda 5 kilo almışım. dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür ama 5 kilo almışım, fil gibi oldum şimdiden. bebişlerimde 250 gram olmuşlar. 500 gr için 5 kilo almışım, 9. aydaki halimi düşünemiyorum bile. aman kızlar dikkat edin, bulantılar geçince insanın iştahı bir açılıyorki!!!!! ekmek ve hamurişi yeme dedi doktor onun dışında herşey ye dedi, tatlıda kontrollü olucak tabi çok fazla değil. bundan sonra çok dikkat edicem yememe içmeme

Bende suan 14 haftaligim ve 6kilo almis vaziyetteyim..ama umrum diil zaten zayif baslamistim hamilelik heran basimiza gelen bisey olmadgi icinde koyverdim hicte onu yicem bunu yicem die strese girmiorum...ama sole bisistem gelistrdim uc ogun ymk yiyosam gunde iki ogunu super saglikli yapiorum sevbze sut meyve sonra istedgim herhangi biogundede canimin cektgini yiyorum ..ozelliklede oglen vaktine getirirsen aksmda hafif sebze corba fln icip yatarsan hm rahat uyursun hemde kilo abartmadan saglikli alirsin..buaralar mesela semizotu fln var koy yogurdu ustune bol gece yatmadan ye hm cocuga cok yararli hmde acaip tok tutan bisey..mesela gece yatmadan canin tatli mi cekti bitane portakal ye..hm kalsiyum zengini hmde posasi senin su tutmani onler odemi atar vucuttan.. Kiloyuda hic takma anne olmak anne adayi bile olmak insana bambaska biguzellik veriovbiz bu gunlere gelebilmk icin cok ugrastik cok hormon aldik bu kadar kilo aldhimiza sukretsinler:))

hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah güzel haberi bize vermek nasip olur
çok fazla yatmak doğru değilmiş kan dolaşımını azaltıyor zaten ama iş güç henüz yapma 5. günden sonra biraz biraz başla istersen. bende 3. günden sonra sıkılıp biraz bişeyler yapmıştım ama ayakta kalıp çok fazla eğilip kalkmamaya dikkat et. bol bol su iç ananas kabak çekirdeği kivi ye tutunmayı kolyalaştırıyormuş ben yaptım belki faydası olmuştur bol bol gül eğlen komik şeyler izle kendini rahatlat

boş şans diliyorum

bende 3 kilo verdim tam 50 kilo oldum. 1 haftadır bulantılarım azaldı yemeye başladım. inşallah çok kilo almam :))

kızlar boğazım yanıyor ve hafif öksürük başladı. ne önerirsiniz (((((((((

Haklısın canım yat yat nereye kadar.
2 gün full yattım ama şimdi ayakta sayılırım, kendimi yormadan hafif işler yapıyorum

Çok sağol canım. Evet şimdi ananas yiyodum. Kivi ve kabak çekirdeğim yok ama aldırayım onları da.
Bende "big bang theory" dizisine başladım acayip komik. Gülünce alttan bebişim kaçacak diye korkuyom yaa
Mutlaka izleyin süper

2tatlı kaşığı bal, azıcık zencefil, birkaç damlada limon. kesinlikle öksürüğe çok iyi geliyor. ben hep yaparım. zencefil yoksa karabiberde olabilir. bence denemelisin

Benim de iki hafta önce boğazım acımaya başlamıştı, bir çay bardağının içine yarım limona yakın sıkıp içine sıcak su ve bal koyup günde birkaç kez içtim. İki günde geçmişti, bir dene istersen. Ihlamur içebilirsen o da iyidir, bir de kuşburnu çayı içmiştim yine içine bal koyarak. İnşallah çabucak geçer.

geçmiş olsun canım...ben eczacı olarak minoset veya parol tablet dışında bir şey alma derim,tabi allerjin yoksa bunlara...boğaz ağrını azaltır hiç değilse...bol bol ılık su iç..günde 3 litre kadar...et-tavuk suyuna çorba,bol taze meyve de hızlı iyileştirir...dikkat et...yine de kötü hissedersen doktoruna danış mutlaka...

2tatlı kaşığı bal, azıcık zencefil, birkaç damlada limon. kesinlikle öksürüğe çok iyi geliyor. ben hep yaparım. zencefil yoksa karabiberde olabilir. bence denemelisin

ninya seninkide ikizdi değilmi nasılsın 19.haftada kaç kilo aldın?bir rahatsızlığın varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…