canım ya hanidir denk gelmiyoruz seninle ayyy çok mutlu oldum canım kızın olacağına inş çoook tatlı güzel bi kızın olur bi tehlike yoktur inş ne kadar lık oldunuz şimdi:26:
amiiiiiiin arkadaşım inş kucağına almayı nasip eder rabbim.......şimdilik görünen tehlike yok içerde kanama alanıda yok ben kendimi yorduğumda çok ayakta kaldığımda kanamam oluyor bundan sonra hep evde dinlenicem şimdiye kadar rahattım şimdi korkmaya başladım evet teyzesi minik kızım akşam çok hareketliydi hıçkırık tutmuş gibi zıplıyordu elleri ayakları hep hareketli rabbim kucağımdada gösterir inş.
hayy maşşallah onlara çok sevindim biri kz biri erkek çok güzel allah ikisinide sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. kız usludur erkek zıpırdır kesin :))) ikizlerde tarama testleri yapılmıyor sanıyordum ben demekki yapılabiliyormuş.
kızlar ben izmir deyim bir prof un özeline gidiyorum dr um çok iyi güveniyorum yani çok da sakin bir yapısı var. izmir de olan varsa özelden ismini de veririm
canım öncelikle allah sağlıkla devam ettirsin ve sağlıkla kucakla.
ben de senin yaptığın hatayı yaptım malesef şimdi çok pişmanın çünkü korkunç stres oluşturdum bünyede bebeğe de yansıdı doğal olarak ve stresin bebek için zararlarını netten bi açıp okursan ne kadar yanlış bişey yaptığını anlarsın ben öğrendiğimde çok zaman geçmişti şimdi kendimi bebek için kasmamaya çalışıyorum.yani o belirtiler hergün o kadar farklı oluyor ki hormonlardan dolayı zaten insan kafayı yiyiyor bigün herşey yolunda diye uyanıyorsun bir gün bebek yok mu bişey mi oldu diye uyanıyorsun. hiç bişeye takılma ne gaz ne meme ne başka bişey onlara kalsaydım benim bebek şimdi karnımda değildi :))))) bigün hiç belirti olmuyo bir gün oluyo. memeler genelde şiş de olsa bi süre sonra biraz yumuşuyor bu da kişiden kişiye değişiyor kimi 7. haftada kimi 5. de kimi 12. de... tavsiyem rahat ol ki bebeğe zarar gelmesin. zaten inan elinden gelen hiç bişey yok emin ol. benim dr um biraz da bilimsel ve gerçekçi konuşur 8. haftada bana gebeliklerin %40 ı 12. haftadan önce yok olur dedi. yani 12 ye kadar kendini çok kaptırma demeye getirdi aslında iyi bi uyarı ve ekledi beklemekten başka yapacağın hiç bişey yok kaliteli hayat yaşa dedi. yani stres yok demek istedi ben yapamadım umarım sen yaparsın....sevgiler
Kızlaarrrrr
Transferim dün yapıldıı. Bende 2 gündür yatıyorum.
Yarın da yatmayıp hafif ev işlerini yapmayı planlıyorum
Siz neler tavsiye edersiniz???
Tecrübelerinize dayanarak önerileriniz olur mu bu acemi çaylağaa:18:
Hayırlı olsun transferin canım ama iş için erken hatta ben tahlile kadar iş güç yapma derim yani dikkat et surekli yat demiyorum ama vc yemek yeme fslan için dolaş arada uzan hassas bı donem allah emeklerını zai etmesin inş son pişmanlık fayda etmez
son 2 haftadır benimde diş etlerim kanamaya başladı.Bebek vucuttaki kalsiyumun cogunu emiyor buda dis eti kanamalarinave disin minesinin asinmasina sebep oluyor ayrica kullandgimuz demir ilaci biyerden sonra disleri sarartiyor bunu engellemek icin.tamamiyle doktor tavsiyesi hicbir sakincasi yok.. Ben bir sabah birde aksam aliyorum
canım cinsiyetinin belli olmasına çok sevindim. hayırlısıyla sağlıcakla bir kızın olacak inşallah.merhaba hamişler pazartesi az pembe lekem gelmişti ve dün akşam yine pembe akıntım oldu hemen ultrasona girdim ve çok şükür herşey yolunda veeee doktor %80 kız dedi dutum kızmış artık kızım diye seviyorum bebeğimi :)
Kızlaarrrrr
bu kadar çabuk kilo alınırmı yawbir ayda 5 kilo almışım. dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür ama 5 kilo almışım, fil gibi oldum şimdiden. bebişlerimde 250 gram olmuşlar. 500 gr için 5 kilo almışım, 9. aydaki halimi düşünemiyorum bile. aman kızlar dikkat edin, bulantılar geçince insanın iştahı bir açılıyorki!!!!! ekmek ve hamurişi yeme dedi doktor onun dışında herşey ye dedi, tatlıda kontrollü olucak tabi çok fazla değil. bundan sonra çok dikkat edicem yememe içmeme
Kızlaarrrrr
bu kadar çabuk kilo alınırmı yawbir ayda 5 kilo almışım. dün doktora gittim herşey yolunda çok şükür ama 5 kilo almışım, fil gibi oldum şimdiden. bebişlerimde 250 gram olmuşlar. 500 gr için 5 kilo almışım, 9. aydaki halimi düşünemiyorum bile. aman kızlar dikkat edin, bulantılar geçince insanın iştahı bir açılıyorki!!!!! ekmek ve hamurişi yeme dedi doktor onun dışında herşey ye dedi, tatlıda kontrollü olucak tabi çok fazla değil. bundan sonra çok dikkat edicem yememe içmeme
Haklısın canım yat yat nereye kadar.son 2 haftadır benimde diş etlerim kanamaya başladı.
aynı dişe 2 kere kanal tedavisi yaptırmıştım sorunlu bir dişim var. arada srada o yine zonklamaya başladı nerede sorun var doktorlar bulamıyor offf
canım cinsiyetinin belli olmasına çok sevindim. hayırlısıyla sağlıcakla bir kızın olacak inşallah.
benim bir sonraki kontrolüm 15 nisan sanırım cinsiyeti o zaman öğrenirim
bence ev işi falan yapma. ama süreklide yatma. evin içinde gezin. yatağını topla, sofra kur kaldır, ama kesinlikle fazla eğilip kalkarak kendi yoracak işler yapma
Çok sağol canım. Evet şimdi ananas yiyodum. Kivi ve kabak çekirdeğim yok ama aldırayım onları da.hayırlı uğurlu olsun canım
inşallah güzel haberi bize vermek nasip olur
çok fazla yatmak doğru değilmiş kan dolaşımını azaltıyor zaten ama iş güç henüz yapma 5. günden sonra biraz biraz başla istersen. bende 3. günden sonra sıkılıp biraz bişeyler yapmıştım ama ayakta kalıp çok fazla eğilip kalkmamaya dikkat et. bol bol su iç ananas kabak çekirdeği kivi ye tutunmayı kolyalaştırıyormuş ben yaptım belki faydası olmuştur bol bol gül eğlen komik şeyler izle kendini rahatlat
boş şans diliyorum
kızlar boğazım yanıyor ve hafif öksürük başladı. ne önerirsiniz(((((((((
2tatlı kaşığı bal, azıcık zencefil, birkaç damlada limon. kesinlikle öksürüğe çok iyi geliyor. ben hep yaparım. zencefil yoksa karabiberde olabilir. bence denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?