Tüp Bebek İle Hamile Kalanlar Buraya 2013

• Konu Sahibi Konu Sahibi asis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişi sorcam sizinde göbeğinizde tüylenme oldumu?? benim göbeğim çıktı artık ama tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum görünce ve gecede aşırı terlemelerim başladı resmen sabah saçlarımın dipleri ıslak kalkıyorum.

bendede oldu cnm

bende de tüylerin yoğunluğunda genel bir artış oldu ama merak etmeyin geçici bir durummuş :) terleme yok da geceleri ayaklarımı yorganın altına sokamıyorum ateş gibi yanıyorlar çünkü...

ninya seninkide ikizdi değilmi nasılsın 19.haftada kaç kilo aldın?bir rahatsızlığın varmı

evet canım ikiz benimde. maşallahım var fil gibi oldum şimdiden. bu ay 5 kilo almışım 1 kiloda öncesinden. elim ayağım şimdiden şişiyo, ani kilo aldığım için oluyomuş. bi rahatsızlığım yok çok şükür. ama bu hafta artık hamile olduğumu anladım. dün, çorap giymeye çalışırken çok zorlandım ve sinir olmak yerine kahkahayla güldüm kendime. insan çorabını giyemiyo diye sevinirmi hiç! eğer yıllar sonra hamile kalmayı başardıysan sevinirsin işte. midem bulanıyor, kusuyorum diye bile seviniyordum ben hamileliğin tadını çıkarmak bu olsa gerek. evin içinde sürekli gülerek dolaşıyorum, eşimle aramız süper, mutluluk yumağı oldum çıktım resmen. 'görmemişin çocuğu olmuş' modundayım resmen Allahım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

bendede oldu üstelik lazer epilasyon yaptırmama rağmen ((

kızlar bana cvp yazan herkese tşk ederim. yavaş yavaş geçecek inşallah bu öksürük

aminnn canımmmmm aminnn

dediğin gibi bu bizi rahatsız eden belirtiler hep hamilelikten şükürler olsun

kızlar bi şey sorucam moralim çok bozuk gece gece uyuyamadım daha önce gelen kahverengi leke 3 gün sürmüştü hatta jelle birlikte geliyordu sonra geçmişti 4 gündür bi şey yoktu şimdi yine küçük bi pempe leke gördüm ne oluyo bana acaba bebeğim için çok korkuyorum tranferin 19.günündeyim ve bugün kasıklarımda belli bi şekilde ağrı vardı daha 2 hafta var doktora gitmeye

sizinle aynı haftalık yaklaşık hamileliğimiz inşallah herşey yolundadır bende çok fazla gaz problemi olmadı ama ilk zamanlar kabızlık oldu ozaman olmuştu oda düezeldi yok şimdilerde bence içini rahat olsun doktora gidince cevap yazarsan sevinirm sizinki tek mi ikizmi

inş.canım benim de 2 gündr bel ağrım var sende de oldu mu? 2li testte çok şükür iyi çıktı...senin bebeklerin durumu nasıl buyu posu?

korkma canım bu tarz şeyler hepimize oldu aramızda kanamaları olanlarda var sen içini rahat tut lekelenmeler yerleşme kanaması diye geçiyor ağrılarında olabilir çünkü rahim bebeğe alışıyor ve bundan sonra hızla genişlicek genişleme sırasında damarlardan sızıntı olabiliyor oda kahve yada pembe leke olarak görülüyor rabbim sağ salim kucağına aldırsın bebğini ...

canım korkma. kendini yorma hep yat doktora gidene kadar.
ama akıntın artarsa rengi çoğalırsa hemen git doktoruna 2 hafta bekleme

selam kızlar..ben dün tetanoz aşısı oldum aile sağlığı merkezinde..doğumdan sonra da devam etmek üzere 5 doz yapılıyormuş19-20. haftalarda ilk dozu...aşı kartı da veriyorlar..siz gebeliğinizi aile hekiminize bildirdiniz mi?kolu ağrıtıyor bu aşı epey

canım korkma. kendini yorma hep yat doktora gidene kadar.
ama akıntın artarsa rengi çoğalırsa hemen git doktoruna 2 hafta bekleme

teşekkürler canlarım doktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi

Ben de duydum bu aşının çok ağrıttığını, mecbur olmak zorundayız galiba.

Gebelik takibi için ilk doktora gittiğinizde onlar giriş yapıyorlarmış internet üzerinden bir programa. Sistemden aile hekiminiz kimse ona uyarı gidiyormuş. Benim öyle olmuştu, kese görmeye gittik, ertesi gün aile hekimimin hemşiresi aradı gebelik kaydınız yapılmış hayırlı olsun diye şaşırmıştım, sonra görüşmeye gittiğimde sormuştum bu şekilde açıkladılar.

teşekkürler canlarım doktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi

Ben kullanmadım, çok şükür ihtiyaç olmadı ama çok okudum bu forumda, kanaması olanlara hemen bu iğneyi veriyor birçok doktor. Bol bol dinlen yat. Güzel hamilelikler, sağlıklı bebişler :)

asis;

ikili testini yaptırdın mı?

Kızlar istanbulda ikili testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız?

asis;

ikili testini yaptırdın mı?

Kızlar istanbulda ikili testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız?

canım ben kendi hastanemde 200 e yaptırdım. yarın bir hafta olacak, sonuçlarım için doktorumun aramasını bekliyorum. fakat bu hafta konferansta olacaktı, pazartesiye kadar nasıl bekliycem bilmiyorum.

arkadaslar cok kotu grip oldum yatiyorum doktorumu aramadim bi ilacta almadim bebege zarari olurmu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…