selam kizlar 10 haftalik hamileyim 3 gundur bel agrim var sizlerdede oldumu normalmi
kızlar bişi sorcam sizinde göbeğinizde tüylenme oldumu?? benim göbeğim çıktı artık ama tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum görünce ve gecede aşırı terlemelerim başladı resmen sabah saçlarımın dipleri ıslak kalkıyorum.
kızlar bişi sorcam sizinde göbeğinizde tüylenme oldumu?? benim göbeğim çıktı artık ama tüylenme oldu çok rahatsız oluyorum görünce ve gecede aşırı terlemelerim başladı resmen sabah saçlarımın dipleri ıslak kalkıyorum.
ninya seninkide ikizdi değilmi nasılsın 19.haftada kaç kilo aldın?bir rahatsızlığın varmı
evet canım ikiz benimde. maşallahım var fil gibi oldum şimdiden. bu ay 5 kilo almışım 1 kiloda öncesinden. elim ayağım şimdiden şişiyo, ani kilo aldığım için oluyomuş. bi rahatsızlığım yok çok şükür. ama bu hafta artık hamile olduğumu anladım. dün, çorap giymeye çalışırken çok zorlandım ve sinir olmak yerine kahkahayla güldüm kendime. insan çorabını giyemiyo diye sevinirmi hiç! eğer yıllar sonra hamile kalmayı başardıysan sevinirsin işte. midem bulanıyor, kusuyorum diye bile seviniyordum benhamileliğin tadını çıkarmak bu olsa gerek. evin içinde sürekli gülerek dolaşıyorum, eşimle aramız süper, mutluluk yumağı oldum çıktım resmen. 'görmemişin çocuğu olmuş' modundayım resmen Allahım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
selam kizlar 10 haftalik hamileyim 3 gundur bel agrim var sizlerdede oldumu normalmi
kızlar merhaba bi sorum olacak sizlere ben hamileliğimin 5. haftası içerisindeyim. Bu haftalarda vücutta ne gibi değişiklikler oluyor. Mesela benim göğüslerimde ağrım pek kalmadı desem yeri şiş gibilerde midem de ağrım var hafif bel ağrım oluyor bide hafif kasık ağrım. Benim kafama takılan gögüs ağrım olmaması sizce normal mi sizde de böyle mi olmuştu bu haftalarda bide gazınız çok olmuşmuydu ne olur yardımcı olun içim içimi yiyor haftaya kalp atışı dinlemeye gideceğiz kısmetse ama kafam hiç rahat değil
evet canım ikiz benimde. maşallahım var fil gibi oldum şimdiden. bu ay 5 kilo almışım 1 kiloda öncesinden. elim ayağım şimdiden şişiyo, ani kilo aldığım için oluyomuş. bi rahatsızlığım yok çok şükür. ama bu hafta artık hamile olduğumu anladım. dün, çorap giymeye çalışırken çok zorlandım ve sinir olmak yerine kahkahayla güldüm kendime. insan çorabını giyemiyo diye sevinirmi hiç! eğer yıllar sonra hamile kalmayı başardıysan sevinirsin işte. midem bulanıyor, kusuyorum diye bile seviniyordum benhamileliğin tadını çıkarmak bu olsa gerek. evin içinde sürekli gülerek dolaşıyorum, eşimle aramız süper, mutluluk yumağı oldum çıktım resmen. 'görmemişin çocuğu olmuş' modundayım resmen Allahım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
kızlar bi şey sorucam moralim çok bozuk gece gece uyuyamadım daha önce gelen kahverengi leke 3 gün sürmüştü hatta jelle birlikte geliyordu sonra geçmişti 4 gündür bi şey yoktu şimdi yine küçük bi pempe leke gördüm ne oluyo bana acaba bebeğim için çok korkuyorum tranferin 19.günündeyim ve bugün kasıklarımda belli bi şekilde ağrı vardı daha 2 hafta var doktora gitmeye
kızlar bi şey sorucam moralim çok bozuk gece gece uyuyamadım daha önce gelen kahverengi leke 3 gün sürmüştü hatta jelle birlikte geliyordu sonra geçmişti 4 gündür bi şey yoktu şimdi yine küçük bi pempe leke gördüm ne oluyo bana acaba bebeğim için çok korkuyorum tranferin 19.günündeyim ve bugün kasıklarımda belli bi şekilde ağrı vardı daha 2 hafta var doktora gitmeye
korkma canım bu tarz şeyler hepimize oldu aramızda kanamaları olanlarda var sen içini rahat tut lekelenmeler yerleşme kanaması diye geçiyor ağrılarında olabilir çünkü rahim bebeğe alışıyor ve bundan sonra hızla genişlicek genişleme sırasında damarlardan sızıntı olabiliyor oda kahve yada pembe leke olarak görülüyor rabbim sağ salim kucağına aldırsın bebğini ...
canım korkma. kendini yorma hep yat doktora gidene kadar.
ama akıntın artarsa rengi çoğalırsa hemen git doktoruna 2 hafta bekleme
selam kızlar..ben dün tetanoz aşısı oldum aile sağlığı merkezinde..doğumdan sonra da devam etmek üzere 5 doz yapılıyormuş19-20. haftalarda ilk dozu...aşı kartı da veriyorlar..siz gebeliğinizi aile hekiminize bildirdiniz mi?kolu ağrıtıyor bu aşı epey
teşekkürler canlarımdoktorum durumu bugün öğrendi bugün proluton iğne yapmamı istedi daha önce kullanan var mı bu iğneyi
asis;
ikili testini yaptırdın mı?
Kızlar istanbulda ikili testinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?