- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
bnde temmuzda tüp bebk ile hamile kaldım ve 6 haftalık olmuştum düşük yaptım.2. denememi aralık ocak gb dşünüyorum kısmetse size sorum var sizler embriyolarınıza pgt yaptırdınız mı eğer yaptırdıysanız faydası tam olark nedir başarı sağlayan var mı
valla ben tedaviye başladığımızdan beri eve elimi sürmedim. eşim çok anlayışlı bu konuda bazen o yapıo ama kıyı köşe değil tabi ayda bir de kadın geliyo aslında ben kendim yapmak istiyorum ama okadar halsiz oluyorum ki işten dönünce inan kolumu kaldıramıyorum. bide bu ara mide bulantılarıma ek olarak tansiyonda peyda oldu. tansiyonum sürekli düşüyor. normal mi acaba?
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]AD[/td]
[td]YAŞI[/td]
[td]KİLO[/td]
[td]NEDENİ[/td]
[td]DENENME SAYISI[/td]
[td]MERKEZ[/td]
[td]TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ[/td]
[td]DURUM[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asis[/td]
[td]31[/td]
[td]53[/td]
[td]yumurta rezervi az[/td]
[td]1. Deneme[/td]
[td]Medical Park [/td]
[td]13.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] KIZ BEBEK :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rana_82[/td]
[td]30[/td]
[td]52[/td]
[td]tüplerde enfeksiyon[/td]
[td]3. deneme[/td]
[td]Gürgan Klinik[/td]
[td]21.09.2013[/td]
[td]İKİZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEKLER :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavielle[/td]
[td]34[/td]
[td]63[/td]
[td]bağışıklık sorunu[/td]
[td]8. deneme[/td]
[td]Bursa PembeMavi[/td]
[td]20.09.2013[/td]
[td]Tek Bebek[/td]
[td][/td]
[td] KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlemsce[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. tüp[/td]
[td][/td]
[td]15.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikizler5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ninya[/td]
[td]31[/td]
[td]52[/td]
[td][/td]
[td]3. tüp[/td]
[td][/td]
[td]11.09.2013[/td]
[td]ÜÇÜZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]redhairgirl[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2.tüp[/td]
[td][/td]
[td]09.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozbican7[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]08.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ERKEK BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]17.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yavrum34[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]05.04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ynz06[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]28.08.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sincap08[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]01.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zekk[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]16.08.2013[/td]
[td]üçüzlere hamile[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]telebek[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]02.09.2013[/td]
[td]İKİZLERE HAMİLE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tatlicocuk[/td]
[td]20[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]2. deneme[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]PCB[/td]
[td]37[/td]
[td]58[/td]
[td]Sebepsiz interfilite[/td]
[td]3, tüp denemesi[/td]
[td]Brüksel Tüp Merkezi[/td]
[td]12.09.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozim84[/td]
[td]28[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]Ankara Centrum[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]KIZ BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td]incirim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]ERKEK BEBEK[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
arkadaşlar bir çoğumuz hamile kaldığımızı yeni öğrendik. bundan sonraki aşamaları burdan konuşalım istedim.
aralık tüp bebek yaptıracaklar burayada henüz sonuçlarını öğrenemeyenler yada negatif sonuçları alanlar biizm konuşmalarımızdan etkilenmesin diye burda buluşmak istiyorum sizlerle.
belirtilerimiz varmı. doktorlarımız neler diyor. ilk kesesini gören varmı her şeyi burda paylaşalım istiyorum
kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum (2009) ama hiç yazı yazmadım. çok faydalı bi site. öncelikle Allah kuranlardan razı olsun. bende yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum:
4 yıllık evliliğimde hiç gebe kalamadım kaç tane doktora gittiysek hiç faydası olmadı. en az 20 kere yumurtayı büyüt çatlat ilişki denedik olmadı. 1 seferde aşlama denedik olmadı. 4 ay önce kadınlar kulübünün yorumlarından da faydalanarak istanbul fertiji tüp bebeğe gittik hidroselpinks ameliyatından sonra yumurtalarımı büyüttü dr seval hanım, yumurtalar toplandıktan sonra 5. gün micro enjeksiyon sistemi ile transfer oldu. Allaha şükür şu anda hamileyim. yaklaşık 12 haftalık oldu. ama 5 veya 6 haftalıktan beri kahverengi akıntım oluyor, dr sürekli istirahat verdi. ama geçmiyo, haliyle lekeyi her görüşümde moralim bozuluyor. hergün dua ediyorum rabbime. bebeğimi bize kavuştursun diye. sizlerde dua edin inşallah..
asıs yumurta rezevın kac cıktı amh degerın
canım yorma kendini. cuma günü sabah 11 de başladım evi temizlemeye 3 te ancak bitirdim. kaç kere dinlendim bir düşün artık. yinede belim sırtım çok ağrıdı . Senin ev taşıma ve temizlik işin dahada ağır yorma kendini son ayımıza girdik dikkat et. doğumdan sonra istediğin bütün düzenlemeleri yaparsın evinde.
canım benimde ilk başlarda her hafta eşim yapıyordu. ayda bir ya kayınvalidem yada annem gelip evi temizliyordu.
şimdi eşim eskisi gibi yardım etmiyor :)))))
taby canım şimdiden homurdanmaya başladı zaten. ama bir yandan da kıyamıyor :) kayınvalidem gelip temizlik yapmaz istememde zaten sonra o benim başıma iş olur :) anacığımda yanımda değil uzun bi tatilde yoksa kimseye bırakmaz zaten beni de evi de :)
kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum (2009) ama hiç yazı yazmadım. çok faydalı bi site. öncelikle Allah kuranlardan razı olsun. bende yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum:
4 yıllık evliliğimde hiç gebe kalamadım kaç tane doktora gittiysek hiç faydası olmadı. en az 20 kere yumurtayı büyüt çatlat ilişki denedik olmadı. 1 seferde aşlama denedik olmadı. 4 ay önce kadınlar kulübünün yorumlarından da faydalanarak istanbul fertiji tüp bebeğe gittik hidroselpinks ameliyatından sonra yumurtalarımı büyüttü dr seval hanım, yumurtalar toplandıktan sonra 5. gün micro enjeksiyon sistemi ile transfer oldu. Allaha şükür şu anda hamileyim. yaklaşık 12 haftalık oldu. ama 5 veya 6 haftalıktan beri kahverengi akıntım oluyor, dr sürekli istirahat verdi. ama geçmiyo, haliyle lekeyi her görüşümde moralim bozuluyor. hergün dua ediyorum rabbime. bebeğimi bize kavuştursun diye. sizlerde dua edin inşallah..
tesekkur ederım cevabın ıcın benım amh 0.3 cıktı moralım cok bozuk bende tup bebek yaptıracamcanım korkma panik olma bu durumda stres ve moral çok önemli eminim biliyorsundur.
bu gelen lekenin normal olduğunu kısa zamanda geçeceğini düşün. senin gibi lekelenme yaşayanlarda çok oluyor.
Allah seni bebeğine kavuştursun canım inşallah
0,48 çıkmıştı çok düşüktü. doktorum ilk denemede tutmayabilir demişti ümitsizim demişti.
Rabbime şükürler olsun ilk tüp bebek denememizde tuttu.
tesekkur ederım cevabın ıcın benım amh 0.3 cıktı moralım cok bozuk bende tup bebek yaptıracam
Arkadaşlar 9. Haftadayım önceki akşam büyük bir damla ( günlük ped kirlendi) kanama oldu. Sonra sabahında siyah damlalar ve bir siyah parça oldu. Dün koşarak doktora gittik. Bebek yaşıyor iyi dediler. Proteston ve estrofem e devam coraspirin ve hibor kesildi. Popodan fitil verildi birde bir hap sanırım rahim kasılmasını önlemek için. Kanama olursa gel dediler. 3 gün yat dediler. Kanama olmadı. Ama lekelenme devam ediyor. Koyu kahve gibi :/
Kan değerlerim iyi çıktı estradion ve progestan.
Çok rahatsızım tüm huzurum kaçtı.. Üzülmemeye çalışıyorum.
Böyle bir durum yaşayan var mı?
kızlar merhabaaaaaaa :)
sayfayı sık sık okusam da son zamanlarda pek yazamıyorum, kusuruma bakmayın. biz son kontrolümüze geçen hafta gittik yani 32. hafta. oğlum doğum pozisyonunu aldığı için yüzünü göstermedi. normal doğum için çok çaba harcıyorum, her gün yüzmeye ve yürüyüşe gidiyorum. fakat kontrolümüzde Tuna 1.950 gr çıktı yani biraz tonton, kafası da bir hafta önde gidiyormuş. bu durumda normal doğum şansım düşüyor galiba. bayram dönüşü tekrar kontrolümüz var, o zaman daha net bir şey söyleyebilecekler. bunun dışında çok şükür hareketliliği iyi. sıcaklar yüzünden ben çok bunalıyorum, gece de Tuna uyutmuyor. doktor soluna yat dedi ama sola yatınca beni döndürene kadar tekmeliyor, gece dönmekten uyuyamıyorumbir de son bir haftadır el ve ayak eklemlerim, özellikle parmaklarım çok ağrıyor, bayramdan sonra dra bunu da sormam lazım. böyle işte.
hepinize iyi bayramlar, bir sonraki bayram ziyaretlerine kucağımızda yavrularımızla gitmek dileğiyle...öpüyorum hepinizi.
allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. ayaklarını yukarı dikip yat. ilaç vermiştir mutlaka progesteron çok önemli bebeğinin tutunmasını sağlıyor. üzme hiç kendini moral de çok önemli.
kızlar merhabaaaaaaa :)
sayfayı sık sık okusam da son zamanlarda pek yazamıyorum, kusuruma bakmayın. biz son kontrolümüze geçen hafta gittik yani 32. hafta. oğlum doğum pozisyonunu aldığı için yüzünü göstermedi. normal doğum için çok çaba harcıyorum, her gün yüzmeye ve yürüyüşe gidiyorum. fakat kontrolümüzde Tuna 1.950 gr çıktı yani biraz tonton, kafası da bir hafta önde gidiyormuş. bu durumda normal doğum şansım düşüyor galiba. bayram dönüşü tekrar kontrolümüz var, o zaman daha net bir şey söyleyebilecekler. bunun dışında çok şükür hareketliliği iyi. sıcaklar yüzünden ben çok bunalıyorum, gece de Tuna uyutmuyor. doktor soluna yat dedi ama sola yatınca beni döndürene kadar tekmeliyor, gece dönmekten uyuyamıyorumbir de son bir haftadır el ve ayak eklemlerim, özellikle parmaklarım çok ağrıyor, bayramdan sonra dra bunu da sormam lazım. böyle işte.
hepinize iyi bayramlar, bir sonraki bayram ziyaretlerine kucağımızda yavrularımızla gitmek dileğiyle...öpüyorum hepinizi.
Merhabalar herkese ben de sürekli okuyup yazmayanlardanım ben de tüp bebekle hamile kaldım 6 haftayı dolduruyoruz. Bu hafta başı hafif pembe renkli kanamam oldu 2 gün hastanede kaldım ama Allah a şükür bebek sağlıklı ama hala korkuyorum inş sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız aranızda kanama geçirmiş ama sağlıklı doğum yapmış arkadaşlardan destek istiyorum herkese iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?