- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Canım ben bi yere kımıldamayacağım. Kaynanamlar bir buçuk saat uzakta, annemle 7-8 saat. Kurban bayramında 13 hafta bitmiş oluyor ama yine de riske atamam. Kaynanamlara da kalabalık olur diye gitmek istemiyorum coronadan dolayıKızlar bu arada ben kurbanda memlekete gitmek istiyordum 8 saat mesafe doktor izin vermedi araçla gitmeme uçakla gidebilirsin dedi. Sizler ne yapacaksınız?
Ben 7.haftada gitmiştim aralarında 4 gün vardı önemsiz dedi doktor ben de ona güvendim zaten nazlı bebek kesede de göstermedi kendiniİki haftada bir çağırıyor canım beni ikiz olduğu icin başlarda hep iki gün vardı aralarında son gittiğimde 3 gün olmustu insallah arayı kapatır miniğim
Bende proluton, progestan 3x1 vajinal fitil şeklinde oksapar coraspin folbiol kullanıyorum.Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim. Miniğim 9+5 olmuş şükrolsun. Doktor bazı ilaçları kesti size de fikir olsun diye yazıyorum.
*Estrofem
*Progestan Dex
*Lutinus Vajinal Tablet
Bunları artık kullanma dedi.
Yalnız keseden bağımsız bir yerde kanama alanı gördü dikkat et kendini yorma dedi önlem amaçlı haftada bir Pruluton verdi. ( Kalçayı felç eden)
Sizler ne durumdasınız vajinal tableti hala kullanıyor musunuz mesela?
Kuzum bizim kuzular büyüdü ondan 4 gün sonra da benimki kesilecek. Ama 6 haftada kesmezler hayattaBenim Lutinusu kesti bugün doktor ama
Proluton etkili bir iğne. Haftaya bana da baslicaklar haftada bir. Popom artık harita olurProgestan 200 mg kullanıyorum.
Oksapari hiç kullanmadım bide proluton kahverengi akıntıyı da kesti
Canım agızdan almayı bıraktım fıtıl olarak kullanacağım zaten kronıklesen mıde bulantım ve bas donmem var hıc aklıma progestandan oldugu gelmedıOnu da ağızdan içince çok baş döndürücü oluyormuş. Nasıl hissediyorsun?
Bugün bana da dr bulantı ve baş dönmesi progestandan dediCanım agızdan almayı bıraktım fıtıl olarak kullanacağım zaten kronıklesen mıde bulantım ve bas donmem var hıc aklıma progestandan oldugu gelmedı
Ondandır benim doktorum sakın ağızdan alma bayılırsın demişti cunkuCanım agızdan almayı bıraktım fıtıl olarak kullanacağım zaten kronıklesen mıde bulantım ve bas donmem var hıc aklıma progestandan oldugu gelmedı
Mantıklı tatlımCanım ben bi yere kımıldamayacağım. Kaynanamlar bir buçuk saat uzakta, annemle 7-8 saat. Kurban bayramında 13 hafta bitmiş oluyor ama yine de riske atamam. Kaynanamlara da kalabalık olur diye gitmek istemiyorum coronadan dolayıeşime öyle dicem yani
Canım gerçekten çok ilaç kullanıyorsun artık kesmen lazım doğru proluton ben de haftada bir vurulacağım meselaKızlar bugün doktora gittim. Sonuç gösterdim herşey yolundaymış, 4.aydan itibaren demir hapı başlayalım dedi düşük biraz.
Bir de kullandığım ilaçları sordu. Ben prolutonu 3günde 1 vuruyorum, progestanı da 3x1 fitil şeklinde alıyorum deyince çok fazla hormon kullanıyorsun bunlar da bulantı yapar dedi.
Prolutonu normalde haftada bir yeter çok kullanıyorsun falan dedi. Tabi benim tüp bebek dr ne derse o da sevindim biraz inşallah ilaç kullanmam biterse bulantım da kesilir diye ümit ettim
Bu arada kilo da almamışım bi kg vermişim
Evet tatlım demekki 10. Haftada kesiyorlar aşağı yukarıKuzum bizim kuzular büyüdü ondan 4 gün sonra da benimki kesilecek. Ama 6 haftada kesmezler hayatta
5 saatlik yolda bile izin vermemiş valla çok dikkatli olmak lazım canımKızımda 12 haftalık hamıleydım dr kesınlıkle yasakladı ama tek kardesım vardı ve onun dugunuydu 5 saatlik yolu sureklı durarak gittik durudkca yırudum falan. Suan koronadan dolayı hıcbır yere gitmek istemiyorum
Bı yerlere gıdecek olanlar dikkat edin canlarım Allah a emanet olun
İkizlerde oluyormus canım benim doktorum da önemsemiyor ama üzülüyorum benBen 7.haftada gitmiştim aralarında 4 gün vardı önemsiz dedi doktor ben de ona güvendim zaten nazlı bebek kesede de göstermedi kendini
Burdayım canım
Ben de havuz için izni kaptım. Benim gireceğim havuz çok temiz , deniz suyu ve bakımları çok sık yapılıyor o yüzden izin verdi doktorum ama Temmuz'da dedi.Bu arada denize girmek serbestmiş
Tüp bebek dr devam dedi ben kafama göre kesemem ki canımCanım gerçekten çok ilaç kullanıyorsun artık kesmen lazım doğru proluton ben de haftada bir vurulacağım mesela
Sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızaİkizlerde oluyormus canım benim doktorum da önemsemiyor ama üzülüyorum beno da büyüsün yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?