Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kızlar bu arada ben kurbanda memlekete gitmek istiyordum 8 saat mesafe doktor izin vermedi araçla gitmeme uçakla gidebilirsin dedi. Sizler ne yapacaksınız?
Canım ben bi yere kımıldamayacağım. Kaynanamlar bir buçuk saat uzakta, annemle 7-8 saat. Kurban bayramında 13 hafta bitmiş oluyor ama yine de riske atamam. Kaynanamlara da kalabalık olur diye gitmek istemiyorum coronadan dolayı eşime öyle dicem yani

İki haftada bir çağırıyor canım beni ikiz olduğu icin başlarda hep iki gün vardı aralarında son gittiğimde 3 gün olmustu insallah arayı kapatır miniğim
Ben 7.haftada gitmiştim aralarında 4 gün vardı önemsiz dedi doktor ben de ona güvendim zaten nazlı bebek kesede de göstermedi kendini

Bende proluton, progestan 3x1 vajinal fitil şeklinde oksapar coraspin folbiol kullanıyorum.
12.haftaya kadar devam dedi doktor. Benim de sata göre 9+3

Kızlar bugün doktora gittim. Sonuç gösterdim herşey yolundaymış, 4.aydan itibaren demir hapı başlayalım dedi düşük biraz.
Bir de kullandığım ilaçları sordu. Ben prolutonu 3günde 1 vuruyorum, progestanı da 3x1 fitil şeklinde alıyorum deyince çok fazla hormon kullanıyorsun bunlar da bulantı yapar dedi.
Prolutonu normalde haftada bir yeter çok kullanıyorsun falan dedi. Tabi benim tüp bebek dr ne derse o da sevindim biraz inşallah ilaç kullanmam biterse bulantım da kesilir diye ümit ettim
Bu arada kilo da almamışım bi kg vermişim

Kızımda 12 haftalık hamıleydım dr kesınlıkle yasakladı ama tek kardesım vardı ve onun dugunuydu 5 saatlik yolu sureklı durarak gittik durudkca yırudum falan. Suan koronadan dolayı hıcbır yere gitmek istemiyorum
Bı yerlere gıdecek olanlar dikkat edin canlarım Allah a emanet olun

Canım agızdan almayı bıraktım fıtıl olarak kullanacağım zaten kronıklesen mıde bulantım ve bas donmem var hıc aklıma progestandan oldugu gelmedı
Ondandır benim doktorum sakın ağızdan alma bayılırsın demişti cunku

Mantıklı tatlım

Canım gerçekten çok ilaç kullanıyorsun artık kesmen lazım doğru proluton ben de haftada bir vurulacağım mesela

5 saatlik yolda bile izin vermemiş valla çok dikkatli olmak lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…