Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Canlarım muayenem vardı bugün, malesef haberler kötü. 5 gün önce kalbî durmuş. Yarın kürtaj olacağım, sebebini anlamak için genetiğe gidecek. İki tane dondurulmuş vardı, iyileşince onları transfer edecek doktorum. Çok üzüldük ama kısmet, yapacak bir şey yok.

Canım benim İnan ki çok üzgünüm diyecek söz bulamıyorum

Geçmiş olsun üzülmeyin lütfen belki de sağlıklı değildi öyle düşünün. Umarım dondulmus olanlari kucağınıza almak nasip olur. 5 günde hiç bişey hissettiniz mi ağrınız oldu mu ya da bir belirti yaşadın mi

Hiçbir şey hissetmedim canım. Bugün neşeli mutlu randevumuza gittik. Kalbi atmiyordu. Neye ugradigimizi şaşırdık.

Hem çok şaşırdım hemde çok üzüldüm inşallah ki herşey yolunda gider dondurulmuşlarınızda kuzum

L Lady Starlight A Asli47 ve diğer kızlar heyoooo nerdesiniz?
Canım ben berbat durumdayım bulantılar beni mahvetti artık sırf safra kusuyorum bugün doktor kontrolüm vardı bebek iyi şükür elleri kolları oluşmaya başlamış 9+3 çıktı uyumlu herley yolunda ama annesi berbat serum verdi doktoe 6 tane günde 2 tane sabah akşam birde zofren mi ne ilaç yazdı bulantı hapı inşallah geçer 3.5 kilo zayıflamışım

Su an kötü hissediyor olabilirsin bunu da kimse telafi edemez ama sağlıklı bir bebek olsaydı zaten devam ederdi gebelik ben kürtaj olduğumda doktorum böyle teselli etmişti beni. Umarım kısa zamanda toparlanirsin

Ben kusmuyorum ama ben de 3 kilo verdim 63e düştüm çünkü meyve ve kuruyemis hariç her şey midemi kaldırıyor. Resmen bunlarla besleniyorum

Su an kötü hissediyor olabilirsin bunu da kimse telafi edemez ama sağlıklı bir bebek olsaydı zaten devam ederdi gebelik ben kürtaj olduğumda doktorum böyle teselli etmişti beni. Umarım kısa zamanda toparlanirsin
İnşAllah canım, dediğin gibi sağlıklı olsa devam ederdi. Herşey çok yolunda giderken sessiz sedasız kalbi durmuş. Tabi neye ugradigimizi şaşırdık ama devam edicez, Allah bir sonrakine nasip eder insAllah. Çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…