- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 33
Bakalım bizi neler bekliyor38de dogururuz inşallah öncesi psikolojim müsait değil
Merhaba hayırlı olsun ben keseyi 5+3 ye kalp atışını 6+1 ama herkeste değişiyorMerhaba arkadaşlar benim sorum olcak size ben 5+3 hamileyim kese nezaman görülür birde kasık agrılarıö ve deli gibi sivilcelerim var heryerimde adet olacam die cok korkuyorum başkada belirtim öyle yok sizin varmıydı neler yaptınız kese ve kalp kaç gün arayla gördünüz
Teşekkür ederim adetime göre hesapladım blastokiste göre değil birde kasık agrılarınız oldumu beni cok gec cagırdılar keseye anlamadımMerhaba hayırlı olsun ben keseyi 5+3 ye kalp atışını 6+1 ama herkeste değişiyor
Geç çağırıyorlar benimde 5. Gün embriyosuydu ben başka hastaneye gitmiştim evet kasik ağrısı arada oluyordu ama çok hafifTeşekkür ederim adetime göre hesapladım blastokiste göre değil birde kasık agrılarınız oldumu beni cok gec cagırdılar keseye anlamadım
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımDışarıda yiyebiliyorum mesela çünkü yaparken kokmuyor ya. Ama evde yaptığım yemeği yemiyorum. Mesela bu akşam yemeğim Mısır haşlama
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :) kontrole gittim her şey yolunda ıkisinin de kalp atIşını duydum. Bulantı hala yok 7 8 haftaya kadar dert etmeyeyim o zaman . Insan bulantı ister mi derler ama böyle riskli olunca insan her şeyden endişe duyuyor malesef.Hayırlı olsun canım benim 9+6 şuan. 5ten itibaren bulantı vardı erken başladı, benim de ikiz gebelik. Herkeste bulantı olacak diye birşey yok ama kimisinde 8den itibaren başlamış bulantı senin daha erken yani.
Benim keseler 4+3 te göründü kalp atışları da 6+2 de doktor erken ama duyuldu dedi. 4+1 olduğu gün beta hcg 1400 dü ondan çağırdı zaten sanırım beta 1000 i geçince görünme olasılığı oluyor. Herkesin farklı oluyor tabi. Beta hcg kaç? Bence artık kontrole gidebilirsin kese için. Kasık ağrım şimdi yok bir kaç hafta önce hafif vardıMerhaba arkadaşlar benim sorum olcak size ben 5+3 hamileyim kese nezaman görülür birde kasık agrılarıö ve deli gibi sivilcelerim var heryerimde adet olacam die cok korkuyorum başkada belirtim öyle yok sizin varmıydı neler yaptınız kese ve kalp kaç gün arayla gördünüz
Ay inşalllah bulantısız aşırı sağlıklı gebelik yaşarsın. Haklısın ama bulantı da berbatTeşekkür ederim senin de hayırlı olsun :) kontrole gittim her şey yolunda ıkisinin de kalp atIşını duydum. Bulantı hala yok 7 8 haftaya kadar dert etmeyeyim o zaman . Insan bulantı ister mi derler ama böyle riskli olunca insan her şeyden endişe duyuyor malesef.
4 mayıs transfer, 15 mayıs tahlil günüydü. 21mayısta kese gördüm on gün sonra da kalp atışı 6+1de karından bakıldı vajinal istemedim. Sivilcelenme olmadı ama kasık ağrıları normal, dinlenmeye bak yorulunca oluyor daha çok benim. Kasık ağrısı ilaç kaynaklı çok oluyorMerhaba arkadaşlar benim sorum olcak size ben 5+3 hamileyim kese nezaman görülür birde kasık agrılarıö ve deli gibi sivilcelerim var heryerimde adet olacam die cok korkuyorum başkada belirtim öyle yok sizin varmıydı neler yaptınız kese ve kalp kaç gün arayla gördünüz
Biliyorum ama olunca içim daha rahat edecekAy inşalllah bulantısız aşırı sağlıklı gebelik yaşarsın. Haklısın ama bulantı da berbat
Sıcaklar mahvettı benıHeyoooo kızlar nasılsınız?
Sıcaklar beni de mahvetti heralde hamilelerde vücut ısısı daha yüksek oluyorSıcaklar mahvettı benıbir de hergun ıse gitmeye baslayınca ayarlarım bozuldu uykuya doyamıyorum. Sandalet giyemiyorum. Aksam eve geldıgımde davul gibi oluyor ayaklarım sızde durumlar nasıl canlar
Ben de bugün annemle konuşurken hava çok sıcak diye ağladımSıcaklar mahvettı benıbir de hergun ıse gitmeye baslayınca ayarlarım bozuldu uykuya doyamıyorum. Sandalet giyemiyorum. Aksam eve geldıgımde davul gibi oluyor ayaklarım sızde durumlar nasıl canlar
Yürüyüş benim bebeğim kendimi mutlu hissettiğim tek an olabilirSıcaklar beni de mahvetti heralde hamilelerde vücut ısısı daha yüksek oluyorAra ara kasık ağrılarım var.. O da normalmiş heralde rahim büyüdüğü için.. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün.. Bende de durumlar böyle.
Bulantılar bitmedi mi artık ya?Ben de bugün annemle konuşurken hava çok sıcak diye ağladımdelirmeme az kaldı vantilatör karşısındayım sürekli. Allahtan çalışmıyorum raporluyum binlerce kez şükür.
coki bulantı bi yandan sıcak bi yandan fenalardayım. Her şeyin bir kokusu var eskiden ne mutluymuşum koku almadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?