Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Merhaba arkadaşlar benim sorum olcak size ben 5+3 hamileyim kese nezaman görülür birde kasık agrılarıö ve deli gibi sivilcelerim var heryerimde adet olacam die cok korkuyorum başkada belirtim öyle yok sizin varmıydı neler yaptınız kese ve kalp kaç gün arayla gördünüz

Merhaba hayırlı olsun ben keseyi 5+3 ye kalp atışını 6+1 ama herkeste değişiyor

Teşekkür ederim adetime göre hesapladım blastokiste göre değil birde kasık agrılarınız oldumu beni cok gec cagırdılar keseye anlamadım
Geç çağırıyorlar benimde 5. Gün embriyosuydu ben başka hastaneye gitmiştim evet kasik ağrısı arada oluyordu ama çok hafif

Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun :) kontrole gittim her şey yolunda ıkisinin de kalp atIşını duydum. Bulantı hala yok 7 8 haftaya kadar dert etmeyeyim o zaman . Insan bulantı ister mi derler ama böyle riskli olunca insan her şeyden endişe duyuyor malesef.

Benim keseler 4+3 te göründü kalp atışları da 6+2 de doktor erken ama duyuldu dedi. 4+1 olduğu gün beta hcg 1400 dü ondan çağırdı zaten sanırım beta 1000 i geçince görünme olasılığı oluyor. Herkesin farklı oluyor tabi. Beta hcg kaç? Bence artık kontrole gidebilirsin kese için. Kasık ağrım şimdi yok bir kaç hafta önce hafif vardı

Ay inşalllah bulantısız aşırı sağlıklı gebelik yaşarsın. Haklısın ama bulantı da berbat

4 mayıs transfer, 15 mayıs tahlil günüydü. 21mayısta kese gördüm on gün sonra da kalp atışı 6+1de karından bakıldı vajinal istemedim. Sivilcelenme olmadı ama kasık ağrıları normal, dinlenmeye bak yorulunca oluyor daha çok benim. Kasık ağrısı ilaç kaynaklı çok oluyor

Heyoooo kızlar nasılsınız?
Sıcaklar mahvettı benı bir de hergun ıse gitmeye baslayınca ayarlarım bozuldu uykuya doyamıyorum. Sandalet giyemiyorum. Aksam eve geldıgımde davul gibi oluyor ayaklarım sızde durumlar nasıl canlar

Sıcaklar mahvettı benı bir de hergun ıse gitmeye baslayınca ayarlarım bozuldu uykuya doyamıyorum. Sandalet giyemiyorum. Aksam eve geldıgımde davul gibi oluyor ayaklarım sızde durumlar nasıl canlar
Sıcaklar beni de mahvetti heralde hamilelerde vücut ısısı daha yüksek oluyor Ara ara kasık ağrılarım var.. O da normalmiş heralde rahim büyüdüğü için.. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum her gün.. Bende de durumlar böyle.

Ben de bugün annemle konuşurken hava çok sıcak diye ağladım delirmeme az kaldı vantilatör karşısındayım sürekli. Allahtan çalışmıyorum raporluyum binlerce kez şükür.
coki bulantı bi yandan sıcak bi yandan fenalardayım. Her şeyin bir kokusu var eskiden ne mutluymuşum koku almadan önce

Yürüyüş benim bebeğim kendimi mutlu hissettiğim tek an olabilir

Bulantılar bitmedi mi artık ya?

Benım de bitmedi. Sabahları cok yogun acaba usutuyormuyum dıye dusunuyorum cunku afedersiniz safra cıkarıyorum hep. Koku olayına gelince dipteyim hersey kokuyor Sampuan sabun deterjan ınsallah kesilir. Allahtan kokusuz ve bize uygun bir roll on buldum da 2 gundur rahatım yoksa kullandıgım roll onlar curuk meyve gıbıydı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…