Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Ben de 4 kez sıvı sabun değiştirdim en son limonlu bi sabun buldum iyi geldi

Insallah gecer hemen de saglıkla tamamlarız hamılelıgımızı

Harika Valla. Başlamasın da iğrenç bir şey çünkü. Hayat kalitem diplerde resmen
Canım sen daha önce hamilelik geçirmiştin. Sana sorayım. Sol kasığım iki gündür ağrıyor. Normal mi? Doktora mı gitsem acaba? Gerçi önceki gece üşütmüştüm bahçede çok oturdum acaba ondan mı oluyor diyorum?

Atak zamanlarında da büyürken ağrı yapıyor bende de haftanın 1 günü oluyor. Seni iki büklüm eden şekilde ise doktora git ama normal bir agriysa sorun yoktur canim

Atak zamanlarında da büyürken ağrı yapıyor bende de haftanın 1 günü oluyor. Seni iki büklüm eden şekilde ise doktora git ama normal bir agriysa sorun yoktur canim
İki büklüm eden bir ağrı değil canım sadece sürekli ağrıyor orası ben buradayım diyor.

Canım ben oyleydım pazartesı salı doktora gittimde soyledım hıc onemsemedı bıle bebegın kalbi atıyor bir sorun yok dedı

A Asli47 naber? Sesin çıkmıyor.. Her şey yolunda mı?
Canım İzmire geldim şükür iyiyim iyiyiz annemin evimdeyim. Ama bulantın kusma yemek yiyememe beni artık bitirdi haftaya 11 haftalık olduk diyorum 1 hafta da inşallah geçer sonra da herşeyi yerim haftaya pazartesi randevu aldım işte 2 li tarama testi ense kalınlığı burun kemiği falan bakılacak sende ne var ne yok nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…