Benim hiç başlamadı kiSenin bitti mi
Harika Valla. Başlamasın da iğrenç bir şey çünkü. Hayat kalitem diplerde resmenBenim hiç başlamadı ki
Ay maşallah canım milletin söylemesine göre 18 kadar yolu varBenim hiç başlamadı ki
Ben de 4 kez sıvı sabun değiştirdim en son limonlu bi sabun buldum iyi geldiBenım de bitmedi. Sabahları cok yogun acaba usutuyormuyum dıye dusunuyorum cunku afedersiniz safra cıkarıyorum hep. Koku olayına gelince dipteyim hersey kokuyor Sampuan sabun deterjan ınsallah kesilir. Allahtan kokusuz ve bize uygun bir roll on buldum da 2 gundur rahatım yoksa kullandıgım roll onlar curuk meyve gıbıydı bana
İnşallah o kadar sürmez canım yaAy maşallah canım milletin söylemesine göre 18 kadar yolu var
Canım sen daha önce hamilelik geçirmiştin. Sana sorayım. Sol kasığım iki gündür ağrıyor. Normal mi? Doktora mı gitsem acaba? Gerçi önceki gece üşütmüştüm bahçede çok oturdum acaba ondan mı oluyor diyorum?Harika Valla. Başlamasın da iğrenç bir şey çünkü. Hayat kalitem diplerde resmen
Atak zamanlarında da büyürken ağrı yapıyor bende de haftanın 1 günü oluyor. Seni iki büklüm eden şekilde ise doktora git ama normal bir agriysa sorun yoktur canimCanım sen daha önce hamilelik geçirmiştin. Sana sorayım. Sol kasığım iki gündür ağrıyor. Normal mi? Doktora mı gitsem acaba? Gerçi önceki gece üşütmüştüm bahçede çok oturdum acaba ondan mı oluyor diyorum?
İki büklüm eden bir ağrı değil canım sadece sürekli ağrıyor orası ben buradayım diyor.Atak zamanlarında da büyürken ağrı yapıyor bende de haftanın 1 günü oluyor. Seni iki büklüm eden şekilde ise doktora git ama normal bir agriysa sorun yoktur canim
Canım ben oyleydım pazartesı salı doktora gittimde soyledım hıc onemsemedı bıle bebegın kalbi atıyor bir sorun yok dedıCanım sen daha önce hamilelik geçirmiştin. Sana sorayım. Sol kasığım iki gündür ağrıyor. Normal mi? Doktora mı gitsem acaba? Gerçi önceki gece üşütmüştüm bahçede çok oturdum acaba ondan mı oluyor diyorum?
İkili test için ne zaman gideceksin o zaman görüp rahatlarsınİki büklüm eden bir ağrı değil canım sadece sürekli ağrıyor orası ben buradayım diyor.
Harika sağol canım içim ferahladıCanım ben oyleydım pazartesı salı doktora gittimde soyledım hıc onemsemedı bıle bebegın kalbi atıyor bir sorun yok dedı
Cuma tatlım bekleyim mi o zamana kadarİkili test için ne zaman gideceksin o zaman görüp rahatlarsın
Vallahi ben 11+3te gittim yaptılar testiCuma tatlım bekleyim mi o zamana kadar
Randevum o zaman tatlım 12 olacak benim de bakalımVallahi ben 11+3te gittim yaptılar testi11+0saniyordum gerçi
Sizin kaç haftalık benim 7 +2 hala bulantım yok hemde ikiz olmasına rağmen kafayı yiyecem bulantım yok diye bir sorun var diye korkuyorumBenim hiç başlamadı ki
Canım İzmire geldim şükür iyiyim iyiyiz annemin evimdeyim. Ama bulantın kusma yemek yiyememe beni artık bitirdi haftaya 11 haftalık olduk diyorum 1 hafta da inşallah geçer sonra da herşeyi yerim haftaya pazartesi randevu aldım işte 2 li tarama testi ense kalınlığı burun kemiği falan bakılacak sende ne var ne yok nasıl gidiyor
Keşke benimde olmasa benim tek ama mahvoldum artıkSizin kaç haftalık benim 7 +2 hala bulantım yok hemde ikiz olmasına rağmen kafayı yiyecem bulantım yok diye bir sorun var diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?