Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Çok zor biliyorum oğlum da hastaneye bile yatmıştım bulantıdan ama işte şimdi olmayınca bebeklere birşey oldu sanıyorum kontrole kadar kafayı yiyorum düşünmekten
Belki diğerinde çık kötü olduğun için bu sefer vücudun sana kıyak geçiyordur iyi düşün iyi olsun canım

Sizin kaç haftalık benim 7 +2 hala bulantım yok hemde ikiz olmasına rağmen kafayı yiyecem bulantım yok diye bir sorun var diye korkuyorum
Benim hiç olmadı merak etmeyin bünye ile ilgili hatta sevinin olmamasına

İyi olmanıza sevindim canım biz de iyiyiz bu cuma ikili tarama var ondan sonra ben de memlekete gideceğim 1 ay falan orada takılırız inşallah geçer bulantıların

İyi olmanıza sevindim canım biz de iyiyiz bu cuma ikili tarama var ondan sonra ben de memlekete gideceğim 1 ay falan orada takılırız inşallah geçer bulantıların
Seyahat için soracak mısın doktora? Memleket uzak mıydı?

Canım harika çok sevindim tebrik ederim Kaç günde çıktı sonuçlar? Aslında ikili testte perinatalog anlıyormuş cinsiyeti tahminde bulunmadı mı?

Canım harika çok sevindim tebrik ederim Kaç günde çıktı sonuçlar? Aslında ikili testte perinatalog anlıyormuş cinsiyeti tahminde bulunmadı mı?
1 haftada çıktı ama ben perinatologa gitmedim canım.

Kızlar bende cinsiyet çok merak ediyorum yaaa keşke gittiğimizde öğrensek ne güzel olurdu büyük ihtimalle bende 12. Haftada gidiyorum 16.haftaya çağıracak sonra benide 1 ay daha beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…