Çok zor biliyorum oğlum da hastaneye bile yatmıştım bulantıdan ama işte şimdi olmayınca bebeklere birşey oldu sanıyorum kontrole kadar kafayı yiyorum düşünmektenKeşke benimde olmasa benim tek ama mahvoldum artıkinan istemezsin böyle bir yaşam
Belki diğerinde çık kötü olduğun için bu sefer vücudun sana kıyak geçiyordurÇok zor biliyorum oğlum da hastaneye bile yatmıştım bulantıdan ama işte şimdi olmayınca bebeklere birşey oldu sanıyorum kontrole kadar kafayı yiyorum düşünmekten
Zaten hepsi farklı oluyor diyorlar :) sağlıklı olsunlar da hiçbir şey istemiyorum . Sağ ol güzel görüşün içinBelki diğerinde çık kötü olduğun için bu sefer vücudun sana kıyak geçiyorduriyi düşün iyi olsun canım
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklayalımZaten hepsi farklı oluyor diyorlar :) sağlıklı olsunlar da hiçbir şey istemiyorum . Sağ ol güzel görüşün için
Benim hiç olmadı merak etmeyin bünye ile ilgili hatta sevinin olmamasınaSizin kaç haftalık benim 7 +2 hala bulantım yok hemde ikiz olmasına rağmen kafayı yiyecem bulantım yok diye bir sorun var diye korkuyorum
İyi olmanıza sevindim canım biz de iyiyiz bu cuma ikili tarama var ondan sonra ben de memlekete gideceğim 1 ay falan orada takılırızCanım İzmire geldim şükür iyiyim iyiyiz annemin evimdeyim. Ama bulantın kusma yemek yiyememe beni artık bitirdi haftaya 11 haftalık olduk diyorum 1 hafta da inşallah geçer sonra da herşeyi yerim haftaya pazartesi randevu aldım işte 2 li tarama testi ense kalınlığı burun kemiği falan bakılacak sende ne var ne yok nasıl gidiyor
Seyahat için soracak mısın doktora? Memleket uzak mıydı?İyi olmanıza sevindim canım biz de iyiyiz bu cuma ikili tarama var ondan sonra ben de memlekete gideceğim 1 ay falan orada takılırızinşallah geçer bulantıların
Sordum doktor uçakla izin verdi araçla olmaz dedi 6 7 saat memleketSeyahat için soracak mısın doktora? Memleket uzak mıydı?
Canım harika çok sevindim tebrik ederimmerakliblog coki A Asli47 kizlar benim ikili testi temiz çıktı çok şükür darısı sizlere inşallah. 16 haftada tekrar gideceğim o zamana da cinsiyet öğreniriz inşallah gosterirlerse
Amin inşallah canım hadi gözün aydınmerakliblog coki A Asli47 kizlar benim ikili testi temiz çıktı çok şükür darısı sizlere inşallah. 16 haftada tekrar gideceğim o zamana da cinsiyet öğreniriz inşallah gosterirlerse
Ne zamana kdar böyle acaba yaSordum doktor uçakla izin verdi araçla olmaz dedi 6 7 saat memleketBen uçak eşim araçla gidip gelecek Boş arabada gidemiyorum yani
1 haftada çıktı ama ben perinatologa gitmedim canım.Canım harika çok sevindim tebrik ederimKaç günde çıktı sonuçlar? Aslında ikili testte perinatalog anlıyormuş cinsiyeti tahminde bulunmadı mı?
Kızım 11 haftalıkken göstermişti ama bunlar göstermediAmin inşallah canım hadi gözün aydınEşim de tutturmuş bu hafta cinsiyeti de görürüz diyor bu kadar erken belli olmaz di mi
Hadi yaa bunlar daha mı minnaklar acaba kuzucuklarKızım 11 haftalıkken göstermişti ama bunlar göstermedi
Diğer gidişimde bacak acarlarsa öğrenirimHadi yaa bunlar daha mı minnaklar acaba kuzucuklar
Teşekkür ederim biraz içim rahatladıBenim hiç olmadı merak etmeyin bünye ile ilgili hatta sevinin olmamasına
Diğer gidişimde bacak acarlarsa öğrenirim
Öfff ne bileyim yaa vallahi çok zor çok çok şükür temiz çıkmış canım ayrıntılı Rabbim nasip etsin hepimize inşallahNe zamana kdar böyle acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?