- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Hep 2 gün fark çıkıyor canım yaPeki aralarında fark var mıymış??
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucaklayalım
Ben en son 7de gittim 4 gün fark vardı bakalım bu cuma ne diyecekHep 2 gün fark çıkıyor canım ya
Hadi gözün aydınÖfff ne bileyim yaa vallahi çok zor çok çok şükür temiz çıkmış canım ayrıntılı Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Perinataloga gidersen belli olurAmin inşallah canım hadi gözün aydınEşim de tutturmuş bu hafta cinsiyeti de görürüz diyor bu kadar erken belli olmaz di mi
Uçakla gidersin canım sorarsın doktorunaHadi gözün aydınben de 6.aydan sonra ailemin yanına gidip oraya yerleşicem de on saat yol bakalım ne olacak
Ben de merak ediyorumKızlar bende cinsiyet çok merak ediyorum yaaakeşke gittiğimizde öğrensek ne güzel olurdu büyük ihtimalle bende 12. Haftada gidiyorum 16.haftaya çağıracak sonra benide 1 ay daha beklicez artık
Amin aminÖfff ne bileyim yaa vallahi çok zor çok çok şükür temiz çıkmış canım ayrıntılı Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Doğurana kadar endişemiz bitmeyecek heralde yaTeşekkür ederim biraz içim rahatladı
Aşkım muştayım perinatalogun p si yokPerinataloga gidersen belli olur
Bilmiyorum ki tatlım sormak lazım doktoraNe zamana kdar böyle acaba ya
Uçakla daha riskli benim bence muştan istanbul istanbuldan adana aktarma ve aralarında 5 saat falan varUçakla gidersin canım sorarsın doktoruna
Umarım izin verir o zaman benimki kesinlikle vermediUçakla daha riskli benim bence muştan istanbul istanbuldan adana aktarma ve aralarında 5 saat falan vararabayla daha az riskli olur bence
Valla doğumu adanada yapıcam ister versin ister vermesinUmarım izin verir o zaman benimki kesinlikle vermedi
Ben iyice paronayak oldum. Öyle olacak herhalde:)Doğurana kadar endişemiz bitmeyecek heralde ya
Vala ben dün 4 saatlik yolculukla mersine geldim. Sen en kötü 1 gün otelde kalır yine yola çıkarsın mesela.Uçakla daha riskli benim bence muştan istanbul istanbuldan adana aktarma ve aralarında 5 saat falan vararabayla daha az riskli olur bence
Muhtemelen öyle olur canım o zamanın durumuna göreVala ben dün 4 saatlik yolculukla mersine geldim. Sen en kötü 1 gün otelde kalır yine yola çıkarsın mesela.
Ahaha çok iyiUmarım izin verir o zaman benimki kesinlikle vermedi
Mola vererek mi canım?Vala ben dün 4 saatlik yolculukla mersine geldim. Sen en kötü 1 gün otelde kalır yine yola çıkarsın mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?