Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Vala ben her şeyi internetten istiyorum çünkü alacağım tek şey kıyafet o da oğlana sadece, dışarı çıkıp uzun süre gezmek beni korkutuyor o konuda haklısın.
Ya ben herşeyi sıfırdan alıcam ya önce mağaza gezip ona göre hem netten hem mağazadan alayım dedim bakalım artık

Kızlar kusura bakmayın hiç sohbetlere katılamadım çok korktuk çünkü. Birde yorgunluk dün akşam erkenden uyumuşum.
Şükür eve geldik. 1 gün boyunca devam etti kanama hastanede yattım sonra durdu. Doktorda çıkarma kontrol olsun diye yat dedi.
Herhangi bir serum falan yemedim. Progestan aldım sadece.hastaneden çıkış aldığımız gibş kendi doktoruma gittim hemen oda baktı
Rahim ağzı uzunluğu çok güzel açılma yok
Bebek iyi suyu çok iyi
Plesenta da kanama alanı yok herley çok yolunda dedi
Sadece bazen hormonlor yüzünden tahin ağzında yara olurmuş biz göremezmişiz onu o kanarmış büyük ihtimal öyle birşey olmul dedi progestana devam et dedi gece 1 tane atıyorum fitil olarak. Şuanda şükür evdeyiz iyiyiz Allahım kimseye yaşatmasın çok korkuyor insan coki canım çok sağoalsın allahnrazı olsunn
merakliblog Melindanaz kızlar sizlerde hiç telaş etmeyin insan kötü ne düşünse başına geliyor o yüzden daima pozitif hrşey yolunda çok şükür inşallah ki hepimiz bebeklerimizi zamanında alıcaz kucağımıza
Hepinize hayırlı cumalar

Geçmiş olsun canım, o dediğin yerlerde kanama yoksa için rahat olsun, ben bazen fitili sokarken tırnağım uzun mudur bir yere zarar verir miyim diye bile kuruntu yapıyorum, işte zor elde edince çok panik oluyoruz. İnşallah bida yaşamazsın artık son 3 ay az daha sıkalım dişimizi

Canımmmm çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın Şükür ki her şey yolunda dinlen bol bol istirahat et

Amin canım Allah sana da bize de yaşatmasın böyle şeyler inşallah. Zamanında sağlıkla doğuralım. Çok sevindim geçmesine hayrlı cumalar

Kızlar selamlar nasılsınız var mı konttole giden bebeler nasıllar
Alışverişte ne durumdasınız bakalım

Kızlar selamlar nasılsınız var mı konttole giden bebeler nasıllar
Alışverişte ne durumdasınız bakalım
Ben bu hafta gidicem canım alışveriş de yavaş yavaş toparlıyoruz bakalım sende nedir durumlar iyi misiniz?

Çok şükür iyiyiz bizde bende ay sonu gidicem ama çok merak ediyorum. Kızım çok hareketli sürekli dönüyor bu çok hoşuma gidiyor yeri daralınca bu zamanlarını özleyeceğim alışveriş bizde baya yaptık beşik bebek arabası ana kucağı kıyafet küvet seti hepsini aldık Rabbim giymek nasip etsin. Sadece dışarıya giydirmek için 3 5 parça güzel birşey almam lazım artık oda İzmire gidince alıcam nasipse

Hareketleri bir aydır çok net çok güzel bir his gerçekten. Amin canım tüm bebekler sağlıkla doğsun. iyi iyi sen de baya kolaylamışsın işleri.

Heyoooo kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor? Grup sessizleşti.. A Asli47 Melindanaz merakliblog
Resmen happymom bağımlısı oldum valla buraya arada giriyorum Geçen hafta bir diş faciası yaşadım antibiyotik kanal tedavisi ve ateşli geceler içeren. Çenemden köprücük kemiğine kadarki alan şişti öyle düşün ama çok şükür geçti bugün ilaçlarım da bitti. Doktor 28de gel dedi şuan 26+3üm herşey yolunda, kilo vermişim 69um 62yle başlamıştım. Bebikler 750&800 gramlar, oğlum aşağıda kızım yukarıda, oğlumun mesaisi idrar torbamı tekmelemek üzerine annemlerin yanına adanaya geldim eşim muşta doğumda gelecek ye iç yat modundayım yavaştan alışverişe başladım ama hep netten
Sende ne var ne yok?

Ben de kızım da çok hastayız salya sümük ateş, tabii test yapmadılar üst solunum yolu enfeksiyonuymusuz biz..... Bebislerim iyi onları da takip ediyorum. Sen nasılsın canim
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen tabiki bebeklere ve güzel kızına da
Eşinden mi geçti? Sen zaten evdesin..
Büz iyiyiz tatlım 30. Haftada tekrar kontrol var şu an her şey yolunda.

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeklere
Biz de iyiyiz şükrolsun, ben de genelde hep internetten alıyorum.
Önerdiğiniz ürünler varsa buradan atın birbirimize yardımcı olalım.

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeklere
Biz de iyiyiz şükrolsun, ben de genelde hep internetten alıyorum.
Önerdiğiniz ürünler varsa buradan atın birbirimize yardımcı olalım.
https://ty.gl/65q5hdere1 şöyle bi koleksiyon hazırladım kendime ne kadarını burdan alırım bilmiyorum misal biberonu a101den aldım dedim ki eğer ucuz olanı tutarlarsa aynen devam tutmazlarsa o zaman phalı olandan alırım.
Bir de civil ebebek vs den en uygunu civil, orda çalışan bi abi dedi ki şimdi bişey alma kasımda civilin yıldönümü var ilk haftadan itibaren çılgın indirimler olacak. Park yatak puset vb gibi maliyeti büyük şeyleri ordan alıcam hem nette hem mağazada olacakmış.
Kontrollerin kaç haftada bir canım?

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen tabiki bebeklere ve güzel kızına da
Eşinden mi geçti? Sen zaten evdesin..
Büz iyiyiz tatlım 30. Haftada tekrar kontrol var şu an her şey yolunda.
Aslında eşimden de bulamadı o bugün sabah uyandığında kötü oldu kızım 1 haftadır kötü, ben de 2 gündür kötüyüm, ama KIZIMA nerden bulaştı asla bilmiyorum parkta bile çocuk maskeyle oynuyor, bir yerlerde bir kaçak verdik sanırım. Dün fenomen bir doktorun paylaşımını gördüm geçen sene hasta olmadı çocuklar çünkü eve kapandı ama bu sene her yer açık daha dirençli bir grip salginiyla karşı karşıyayız diyor adam. Ben grip olduğumda da hep böyle olurdum ama şimdi korona olunca piyasada akla o da geliyor

Selam kızlar bizde iyiyiz şükür kızımda iyi ama benimde üzerimde halsizlik var boğazımın bir tarafı acıyor sabah kalktım karın ağrısı ile ishal olmuşum akşam üzerimi açık yatmışım üşümüşüm sanırım ondna oldu havalar da bir değişik kalın giysen terliyorsun ince olsan üşüyorsun inşallah sorunsuz atlatırız
Bende 101 şok ve bim den baya alışveriş yaptım. Az önce gidip bebek bakım çantasını aldım hatta 101 e gelen harika internette küçük falan demişler ama gayet güzel içi kocaman başkasının lafına bakmıcan gidip kendin göreceksin. Bu arada size sorum olacak yeni doğan bebek bezi ne almayı düşünüyorsunuz kızlar? Biz mardin de genelde polis kantininden alışveriş yapıyoruz orada çalışan arkadaşımız babay natural öneriyorum dedi herkes kapış kapış alıyor dedi bende internetten araştırdım kullananlarda çok memnun ya onu alıcam ki fiyatı baya uygun yada molfix sizlerin de görüşünü mereka ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…