- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Ya ben herşeyi sıfırdan alıcam ya önce mağaza gezip ona göre hem netten hem mağazadan alayım dedim bakalım artıkVala ben her şeyi internetten istiyorum çünkü alacağım tek şey kıyafet o da oğlana sadece, dışarı çıkıp uzun süre gezmek beni korkutuyor o konuda haklısın.
Amin canım inşallahMelindanaz merakliblog Kızlar inşallah her şey yolunda gidecek hiç panik yapmayalım zamanında doğurucaz umarım, herkesin hikayesi kendine içimizi ferah tutalım
Geçmiş olsun canım, o dediğin yerlerde kanama yoksa için rahat olsun, ben bazen fitili sokarken tırnağım uzun mudur bir yere zarar verir miyim diye bile kuruntu yapıyorum, işte zor elde edince çok panik oluyoruz. İnşallah bida yaşamazsın artık son 3 ay az daha sıkalım dişimiziKızlar kusura bakmayın hiç sohbetlere katılamadım çok korktuk çünkü. Birde yorgunluk dün akşam erkenden uyumuşum.
Şükür eve geldik. 1 gün boyunca devam etti kanama hastanede yattım sonra durdu. Doktorda çıkarma kontrol olsun diye yat dedi.
Herhangi bir serum falan yemedim. Progestan aldım sadece.hastaneden çıkış aldığımız gibş kendi doktoruma gittim hemen oda baktı
Rahim ağzı uzunluğu çok güzel açılma yok
Bebek iyi suyu çok iyi
Plesenta da kanama alanı yok herley çok yolunda dedi
Sadece bazen hormonlor yüzünden tahin ağzında yara olurmuş biz göremezmişiz onu o kanarmış büyük ihtimal öyle birşey olmul dedi progestana devam et dedi gece 1 tane atıyorum fitil olarak. Şuanda şükür evdeyiz iyiyiz Allahım kimseye yaşatmasın çok korkuyor insancoki canım çok sağoalsın allahnrazı olsunn
merakliblog Melindanaz kızlar sizlerde hiç telaş etmeyin insan kötü ne düşünse başına geliyor o yüzden daima pozitif hrşey yolunda çok şükür inşallah ki hepimiz bebeklerimizi zamanında alıcaz kucağımıza
Hepinize hayırlı cumalar
Canımmmm çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın Şükür ki her şey yolunda dinlen bol bol istirahat etKızlar kusura bakmayın hiç sohbetlere katılamadım çok korktuk çünkü. Birde yorgunluk dün akşam erkenden uyumuşum.
Şükür eve geldik. 1 gün boyunca devam etti kanama hastanede yattım sonra durdu. Doktorda çıkarma kontrol olsun diye yat dedi.
Herhangi bir serum falan yemedim. Progestan aldım sadece.hastaneden çıkış aldığımız gibş kendi doktoruma gittim hemen oda baktı
Bebek iyi suyu çok iyi
Sadece bazen hormonlor yüzünden tahin ağzında yara olurmuş biz göremezmişiz onu o kanarmış büyük ihtimal öyle birşey olmul dedi progestana devam et dedi gece 1 tane atıyorum fitil olarak. Şuanda şükür evdeyiz iyiyiz Allahım kimseye yaşatmasın çok korkuyor insancoki canım çok sağoalsın allahnrazı olsunn
merakliblog Melindanaz kızlar sizlerde hiç telaş etmeyin insan kötü ne düşünse başına geliyor o yüzden daima pozitif hrşey yolunda çok şükür inşallah ki hepimiz bebeklerimizi zamanında alıcaz kucağımıza
Hepinize hayırlı cumalar
Amin canım Allah sana da bize de yaşatmasın böyle şeyler inşallah. Zamanında sağlıkla doğuralım. Çok sevindim geçmesineKızlar kusura bakmayın hiç sohbetlere katılamadım çok korktuk çünkü. Birde yorgunluk dün akşam erkenden uyumuşum.
Bebek iyi suyu çok iyi
Hepinize hayırlı cumalar
Ben bu hafta gidicem canım alışveriş de yavaş yavaş toparlıyoruz bakalım sende nedir durumlar iyi misiniz?Kızlar selamlar nasılsınız var mı konttole giden bebeler nasıllar
Alışverişte ne durumdasınız bakalım
Hareketleri bir aydır çok net çok güzel bir his gerçekten. Amin canım tüm bebekler sağlıkla doğsun.Çok şükür iyiyiz bizde bende ay sonu gidicem ama çok merak ediyorum.Kızım çok hareketli sürekli dönüyor bu çok hoşuma gidiyor yeri daralınca bu zamanlarını özleyeceğim alışveriş bizde baya yaptık beşik bebek arabası ana kucağı kıyafet küvet seti hepsini aldık Rabbim giymek nasip etsin. Sadece dışarıya giydirmek için 3 5 parça güzel birşey almam lazım artık oda İzmire gidince alıcam nasipse
Ben de kızım da çok hastayız salya sümük ateş, tabii test yapmadılar üst solunum yolu enfeksiyonuymusuz biz..... Bebislerim iyi onları da takip ediyorum. Sen nasılsın canim
Resmen happymom bağımlısı oldum valla buraya arada giriyorum
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen tabiki bebeklere ve güzel kızına daBen de kızım da çok hastayız salya sümük ateş, tabii test yapmadılar üst solunum yolu enfeksiyonuymusuz biz..... Bebislerim iyi onları da takip ediyorum. Sen nasılsın canim
Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeklereResmen happymom bağımlısı oldum valla buraya arada giriyorumGeçen hafta bir diş faciası yaşadım antibiyotik kanal tedavisi ve ateşli geceler içeren. Çenemden köprücük kemiğine kadarki alan şişti öyle düşün ama çok şükür geçti bugün ilaçlarım da bitti. Doktor 28de gel dedi şuan 26+3üm herşey yolunda, kilo vermişim 69um 62yle başlamıştım. Bebikler 750&800 gramlar, oğlum aşağıda kızım yukarıda, oğlumun mesaisi idrar torbamı tekmelemek üzerine annemlerin yanına adanaya geldim eşim muşta doğumda gelecek ye iç yat modundayım yavaştan alışverişe başladım ama hep netten
Sende ne var ne yok?
https://ty.gl/65q5hdere1 şöyle bi koleksiyon hazırladım kendime ne kadarını burdan alırım bilmiyorum misal biberonu a101den aldım dedim ki eğer ucuz olanı tutarlarsa aynen devam tutmazlarsa o zaman phalı olandan alırım.Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeklere
Biz de iyiyiz şükrolsun, ben de genelde hep internetten alıyorum.
Önerdiğiniz ürünler varsa buradan atın birbirimize yardımcı olalım.
Aslında eşimden de bulamadı o bugün sabah uyandığında kötü oldu kızım 1 haftadır kötü, ben de 2 gündür kötüyüm, ama KIZIMA nerden bulaştı asla bilmiyorum parkta bile çocuk maskeyle oynuyor, bir yerlerde bir kaçak verdik sanırım. Dün fenomen bir doktorun paylaşımını gördüm geçen sene hasta olmadı çocuklar çünkü eve kapandı ama bu sene her yer açık daha dirençli bir grip salginiyla karşı karşıyayız diyor adam. Ben grip olduğumda da hep böyle olurdum ama şimdi korona olunca piyasada akla o da geliyorCanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen tabiki bebeklere ve güzel kızına da
Eşinden mi geçti? Sen zaten evdesin..
Büz iyiyiz tatlım 30. Haftada tekrar kontrol var şu an her şey yolunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?