Aşağı yukarı böyle doğru4 hastane çıkışı
2 alt üst takım
4 kısa kollu zıbın
2 uzun kollu zıbın
4 ağız mendili
4 önlük
4 bere-eldiven-çorap seti(hastane çıkışındaki)
2 penye 2 nohut battaniye 2 isimli tulum
Anne için-
2 pijama takımı
1 gecelik sabahlık takımı
Depend
hırka çorap lohusa tacı terlik alt açma bez mama biberon.
Emzik koymacam, arkadaşlarım da ağız mendili tamam ama o kadar önlüğe gerek yok dediler
Artu çikolata iğrençmiş moli çikolata da yanlış baskı vs olmuş. Dila çikolata ve hacı şerife iyi diyorlar. Dila ucuzdu millet alıyor diye 230 tl yapmışlar. Aklında olsun beybiÇikolata yaptırırsam yazarım buradan neresi olduğunu..
Tatlım ikizlerde bir kapı süsüne iki isim yazıyorlar güzel oluyor öyle yaptırabilirsin.
Beşiklerde kullanacaksan iyi yapmışsın tatlım tabi gerek yokArtu çikolata iğrençmiş moli çikolata da yanlış baskı vs olmuş. Dila çikolata ve hacı şerife iyi diyorlar. Dila ucuzdu millet alıyor diye 230 tl yapmışlar. Aklında olsun beybi
İşte ben sonrasında da beşiklerde ayrı ayrı kullanmak istediğim için fuzuli bi ekstra masrafa girmeyeyim dedim.
Bundan sonrası çok keyifli beybi. Ben 25ten bu yana annemlerleyim resmen beş yıldızlı otelKızlar merhabaçok şükür ben izmir e geldim annemin yanındayım
Vallahi ilk günden bunu anladımBundan sonrası çok keyifli beybi. Ben 25ten bu yana annemlerleyim resmen beş yıldızlı otelsana sadece gezmek alışveriş yapmak dinlenmek kalıyor
İnşallah canım kocan ne zaman gelecek? Benimkiyle 6 haftadır uzağız az kaldıVallahi ilk günden bunu anladımçok güzel birşey kocamda yanımda olsun çok isterdim ama nasip artık salı gününe randevu aldım doktoruma da gidicem bakalım hayırlısı ile kızçemi de görücem
Vallahi doğum belli olsun normal mi sezeryan mı ona göre bakıcaz tarihi belli değil ama en az 4 hafta ayrıyız yani kesinİnşallah canım kocan ne zaman gelecek? Benimkiyle 6 haftadır uzağız az kaldı
Ya az varmış o zaman biz totalde 9 hafta falan ayrı kalmış olacağız ama keyfim yerinde özlem başka bişey tabiki ama evde çok sıkılıyordumVallahi doğum belli olsun normal mi sezeryan mı ona göre bakıcaz tarihi belli değil ama en az 4 hafta ayrıyız yani kesin
Evde bende sıkılıyordum artık yemek yapması falan zorlaşmıştı şimdi çok rahat bugün kayınvalideme geçiyorum birazcık orada kalayım salı döncem anneme yeniden yakın oturuyoruz 40 dk falan aramız salı günü muayenem var ondan sonra dönerizYa az varmış o zaman biz totalde 9 hafta falan ayrı kalmış olacağız ama keyfim yerinde özlem başka bişey tabiki ama evde çok sıkılıyordum
Ohh keyif yap bol bolEvde bende sıkılıyordum artık yemek yapması falan zorlaşmıştı şimdi çok rahat bugün kayınvalideme geçiyorum birazcık orada kalayım salı döncem anneme yeniden yakın oturuyoruz 40 dk falan aramız salı günü muayenem var ondan sonra döneriz
Hadi gözün Aydın tatlımKızlar merhabaçok şükür ben izmir e geldim annemin yanındayım
Oh harika haberler tatlım sağlıkla gelsin minnoşumuzKızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı 34 haftalık olduk şükür 1 hafta önden gidiyoruz 35 haftalık çıktık 2600 olmuş kilosu herşey çok yolunda dedi doktor nts ye girdim sıkıntı yok. %90 normal doğum dedi 10 ile 17 ocak arası olur dediAllahım inşallah hayırlısı naisp etsin hakkımızda
Oh maşallah canım herşey yolunda şükürKızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı 34 haftalık olduk şükür 1 hafta önden gidiyoruz 35 haftalık çıktık 2600 olmuş kilosu herşey çok yolunda dedi doktor nts ye girdim sıkıntı yok. %90 normal doğum dedi 10 ile 17 ocak arası olur dediAllahım inşallah hayırlısı naisp etsin hakkımızda
Ben bıraktım hem oksaparı hem coraspini 19.haftada. Bende pıhtılaşma sorunu vs yoktu sadece tedbir amaçlı kullandırıyordu doktorKızlar coraspin kullanıyor musunuz hala?
28 inde gidince yapacak yavrum 36. Haftada yapılıyormuş inşallah müsait Olur da normal yaparım doğumumuOh harika haberler tatlım sağlıkla gelsin minnoşumuzPeki çatı muayenesi yaptı mı?
Canım ben çok uzun süredir kullanmıyorum yaa bende de sorun yoktu en son sanırım 10 yada 11.haftada kullandım birde sadece oksapar vardıKızlar coraspin kullanıyor musunuz hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?