Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Aşağı yukarı böyle doğru

Çikolata yaptırırsam yazarım buradan neresi olduğunu..
Tatlım ikizlerde bir kapı süsüne iki isim yazıyorlar güzel oluyor öyle yaptırabilirsin.
Artu çikolata iğrençmiş moli çikolata da yanlış baskı vs olmuş. Dila çikolata ve hacı şerife iyi diyorlar. Dila ucuzdu millet alıyor diye 230 tl yapmışlar. Aklında olsun beybi
İşte ben sonrasında da beşiklerde ayrı ayrı kullanmak istediğim için fuzuli bi ekstra masrafa girmeyeyim dedim.

Beşiklerde kullanacaksan iyi yapmışsın tatlım tabi gerek yok

Bundan sonrası çok keyifli beybi. Ben 25ten bu yana annemlerleyim resmen beş yıldızlı otel sana sadece gezmek alışveriş yapmak dinlenmek kalıyor
Vallahi ilk günden bunu anladım çok güzel birşey kocamda yanımda olsun çok isterdim ama nasip artık salı gününe randevu aldım doktoruma da gidicem bakalım hayırlısı ile kızçemi de görücem

Vallahi ilk günden bunu anladım çok güzel birşey kocamda yanımda olsun çok isterdim ama nasip artık salı gününe randevu aldım doktoruma da gidicem bakalım hayırlısı ile kızçemi de görücem
İnşallah canım kocan ne zaman gelecek? Benimkiyle 6 haftadır uzağız az kaldı

Vallahi doğum belli olsun normal mi sezeryan mı ona göre bakıcaz tarihi belli değil ama en az 4 hafta ayrıyız yani kesin
Ya az varmış o zaman biz totalde 9 hafta falan ayrı kalmış olacağız ama keyfim yerinde özlem başka bişey tabiki ama evde çok sıkılıyordum

Ya az varmış o zaman biz totalde 9 hafta falan ayrı kalmış olacağız ama keyfim yerinde özlem başka bişey tabiki ama evde çok sıkılıyordum
Evde bende sıkılıyordum artık yemek yapması falan zorlaşmıştı şimdi çok rahat bugün kayınvalideme geçiyorum birazcık orada kalayım salı döncem anneme yeniden yakın oturuyoruz 40 dk falan aramız salı günü muayenem var ondan sonra döneriz

Ohh keyif yap bol bol

Kızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı 34 haftalık olduk şükür 1 hafta önden gidiyoruz 35 haftalık çıktık 2600 olmuş kilosu herşey çok yolunda dedi doktor nts ye girdim sıkıntı yok. %90 normal doğum dedi 10 ile 17 ocak arası olur dedi Allahım inşallah hayırlısı naisp etsin hakkımızda

Oh harika haberler tatlım sağlıkla gelsin minnoşumuz Peki çatı muayenesi yaptı mı?

Oh maşallah canım herşey yolunda şükür 36dan sonra yürüyüş ve squata başla normal istiyorsan rahat olur senin için. Bi rekor olarak 38i beklemek istiyorum ben de 10 ocak ortak hedefimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…