Plates topunu getirdim görümcemin vardı annemeOh maşallah canım herşey yolunda şükür36dan sonra yürüyüş ve squata başla normal istiyorsan rahat olur senin için. Bi rekor olarak 38i beklemek istiyorum ben de 10 ocak ortak hedefimiz
İnşallah istediğin tarihte gelirler minnaklar tatlımOh maşallah canım herşey yolunda şükür36dan sonra yürüyüş ve squata başla normal istiyorsan rahat olur senin için. Bi rekor olarak 38i beklemek istiyorum ben de 10 ocak ortak hedefimiz
Ami canım inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olsunPlates topunu getirdim görümcemin vardı annemenefes egzersizlerine başlıcam bugün bakalım YouTube dan bakıcam da. Yürüyüş yapmak istiyorum ama izmire geldiğimden beri yağmur hiç durmadı ki hava hep yağmurlu başlıcam ama bir yerden artık
Allahım inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin kuzum doğumu bebeklerin ve sen nasıl iyi olacaksanız öyle olsun inşallah 38+da olurlar da en güzel halleri ile gelirler
Amin cnm inşallah hepimizinkiİnşallah istediğin tarihte gelirler minnaklar tatlım
Benim çevremde denk geldiklerim de hep doğuma kadar devam ettiler sanırımA Asli47merakliblog Ben de pıhtılaşma problemi var ben bu hafta da kullanıcam coraspin, doğuma kadar da enox devam dedi doktor. Ben de bir türlü başlayamadan yürüyüşlere çünkü yağmur hiç durmuyor.
Canim benim dr dogumdan 3 hafta sonrasina kadar igneyi devam ettiriyor, pihtilasma sorunu oldugu icin. Ameliyat sonrasi da pihti atma riski oldugu icinA Asli47merakliblog Ben de pıhtılaşma problemi var ben bu hafta da kullanıcam coraspin, doğuma kadar da enox devam dedi doktor. Ben de bir türlü başlayamadan yürüyüşlere çünkü yağmur hiç durmuyor.
Evet tatlım doğumdan sonra da kullanacakmışızCanim benim dr dogumdan 3 hafta sonrasina kadar igneyi devam ettiriyor, pihtilasma sorunu oldugu icin. Ameliyat sonrasi da pihti atma riski oldugu icin
Var ya tiksindim artik tik sin dim offffEvet tatlım doğumdan sonra da kullanacakmışız
Göbeğim mosmorVar ya tiksindim artik tik sin dim offff
Ben de hala gobekten vuruyorum mor degil ama agrisi falan, vuracagim saat geldimi stres oluyorum yemin ederimGöbeğim mosmor
Hep aynıyız neyse ki az kaldıBen de hala gobekten vuruyorum mor degil ama agrisi falan, vuracagim saat geldimi stres oluyorum yemin ederim
Bebislerim erken gelmezse doktorum 3 ocak dedi bakalim, kaldi 17 gunHep aynıyız neyse ki az kaldı
Erken gelmezler inşallah tatlım kalbini bozma gayet güzel gidiyorsunBebislerim erken gelmezse doktorum 3 ocak dedi bakalim, kaldi 17 gun
Ayy hadi bakalım hayırlı ile artık sağlıkla gelmelerini beklicezKızlar bugün doktor kontrolüm vardı.35+1im. Bebeler 2300 olmuşlar, sancım normal çıktı nstde, ilaçlar vitaminler aynen devam (adalat ve progestan da)
Doktor “son bi haftan kaldı sonra ilaçla durdurmaya çalışmayacağız ne zaman gelmek isterlerse” dedi.
Pztsi kontrolüm var 10 hafta sonunda kocişim gelecek pazar günü heyecanlıyım
Ay evet ya artık içim rahatladı stresli dönem bitti çok şükür. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebelerimizeAyy hadi bakalım hayırlı ile artık sağlıkla gelmelerini beklicez
Canımmm harika haberler maşallah bebelereKızlar bugün doktor kontrolüm vardı.35+1im. Bebeler 2300 olmuşlar, sancım normal çıktı nstde, ilaçlar vitaminler aynen devam (adalat ve progestan da)
Doktor “son bi haftan kaldı sonra ilaçla durdurmaya çalışmayacağız ne zaman gelmek isterlerse” dedi.
Pztsi kontrolüm var 10 hafta sonunda kocişim gelecek pazar günü heyecanlıyım
Oh maşallah iri bebek olacakBenim bebe de 2800 gram olmuş. Tabi tek olduğu için zamanında bekliyoruz biz. Bakalım ne zaman gelecek, sağlıkla gelsinler de önemli değil gerçi.. Artık her hafta kontrol var canlar, ilk kez nst de yapıldı. Her şey yolunda bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?