Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Oh maşallah canım herşey yolunda şükür 36dan sonra yürüyüş ve squata başla normal istiyorsan rahat olur senin için. Bi rekor olarak 38i beklemek istiyorum ben de 10 ocak ortak hedefimiz
Plates topunu getirdim görümcemin vardı anneme nefes egzersizlerine başlıcam bugün bakalım YouTube dan bakıcam da. Yürüyüş yapmak istiyorum ama izmire geldiğimden beri yağmur hiç durmadı ki hava hep yağmurlu başlıcam ama bir yerden artık
Allahım inşallah en hayırlı zamanda nasip etsin kuzum doğumu bebeklerin ve sen nasıl iyi olacaksanız öyle olsun inşallah 38+da olurlar da en güzel halleri ile gelirler

Ami canım inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olsun Burası da yağmurlu on gün yağışlı görünüyor içim karardı, evde turluyorum

Benim çevremde denk geldiklerim de hep doğuma kadar devam ettiler sanırım Melindanaz Daoksapara devam ediyor. Burda da başladı valla hava kötü olunca enerjim de düşüyor

Canim benim dr dogumdan 3 hafta sonrasina kadar igneyi devam ettiriyor, pihtilasma sorunu oldugu icin. Ameliyat sonrasi da pihti atma riski oldugu icin

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı.35+1im. Bebeler 2300 olmuşlar, sancım normal çıktı nstde, ilaçlar vitaminler aynen devam (adalat ve progestan da)
Doktor “son bi haftan kaldı sonra ilaçla durdurmaya çalışmayacağız ne zaman gelmek isterlerse” dedi.
Pztsi kontrolüm var 10 hafta sonunda kocişim gelecek pazar günü heyecanlıyım

Ayy hadi bakalım hayırlı ile artık sağlıkla gelmelerini beklicez

Canımmm harika haberler maşallah bebelere Ocak’ta gelsinler de yıl kaybı yaşamasınlar.

Benim bebe de 2800 gram olmuş. Tabi tek olduğu için zamanında bekliyoruz biz. Bakalım ne zaman gelecek, sağlıkla gelsinler de önemli değil gerçi.. Artık her hafta kontrol var canlar, ilk kez nst de yapıldı. Her şey yolunda bakalım neler olacak.

Oh maşallah iri bebek olacak aynen böyle devam etsin canım hepimizin inşallah. Normal doğum mu düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…