Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Oyyy benim tatlıma maşallah tontişim benim sağlıkla gelsin inşallah kafası yukarıda derken cano kanala mı oturmamış yoksa poposumu aşağıda. Benim kafası aşağıda hiç dönemdi hep orada duruyordu 2 hafta önce gittiğimde normal doğum olacak dedi ama bakalım bu salı günü ne dicek çatı muayenesi yaptı mı sana merak ediyorum ve çok korkuyorum Allah yardımcımız olsunn

Tatlım kafası yukarıda çatı muayenesi yapmadı daha

Kızlar selam bugün kontorlümüz vardı
36+0 dan bildiriyorum
Kg :3200
Boy:50 cm
Doktorumuz herşey yolunda dedi çok şükür
Muayene yapmadı çatı için haftaya bakacakmış öyle dedi nst miz sancısız çıktı sıkıntı yok. 36 haftalığız ama biraz büyük yaa 37+5 ler 38 haftalık falan çıkıyor inşallah erken gelmez
Babamız 12 ocağa bilet aldı hayırlısı ile
4 ocak kontrol
11 ocak kontrol
15 ocak nasipse doğum
normal doğum dedi Kilosunu 3900 ile 4000 arası olur dedi nasipse
Bizde durumlar bu kadar

Bizim de Melindanaz doğurdu 37+5ti sanırım. Bebeler iyi kendisi iyi bugün çıkacaklardı.
Benim de pztsi kontroldü.2600-2700 46-47 cm olmuşlar haftaya pztsi kontrol 11 ocak doğum dedi yani 38+2de ben biraz şok oldum dayanabilir miyim diye ama bekleyip görücez

Evet su an heyecanla sizi bekliyorum kizlar ben sıramı savdim

Harika haberler sağlıkla gelsin minnoş. Normal doğum tarihini nasıl belirleyebilir ki? Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman değil mi?

Dayanırsın tatlım umarım güzel olur her şey

Arka arkaya doğurcaz Allahım harika Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum dayanursın merak etme

Harika haberler sağlıkla gelsin minnoş. Normal doğum tarihini nasıl belirleyebilir ki? Bebek ne zaman gelmek isterse o zaman değil mi?
Canım şöyle ki bebek kilolu olacağı için suni sancı ile doğurtmayı planlıyor doktorum 38+5 oluyorum 15 ocakta ben 40 a kadar bekleyip doğursam o zaman 4500 5000 arası olur diyor o zaman da sezeryan olur diyor ama normal olsunn istiyorum bende nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…