Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Canım ben de kullanıyorum tiroid ilacı endişe etme günlük 0.50 mg inşallah sağlık sorunların hemen biter
Tesekkurler canım hepımız saglıkla buyuturuz yavrularımızı ınsallah...
İlk ve 2. tedavımde kullandıgım ılaclar nedenıyle gogsumde kıtleler olmustu kontrol Altındaydım zaten bu tedavide kullandıgım ılaclar malesef kıtlelerı hızla buyutmeye basladı aylık takıp ediyorlar artık
Hamılelıgım ardından malesef cıddı bagısıklık yetmezlıgı yasamaya basladım vucut tepki veriyor suan, ivig tedavısı uygulamayı dusunuyorlar, benım yasadıgım sorunları yasayan var mı kızlar? Butun sorunları kullanılan ılaclara baglıyor

Hoşgeldin canım. Benim de 9+2 bugün. 5. Haftadan beri bulantım, birkaç gündür de kusmalarım var. Prilam içiyorum ama bana mısın demiyor dün 5 kere falan çıkardım afedersin su içiyorum onu çıkarıyorum çare bulursan bana da söyle

Allah şifa versin canım benim

İki gün önce serum takıldı 2 gündür çok şükür mide bulantım iyi ayakta durabiliyorum biraz. Tavsiye ediyorum ama yarın tekrar başlar mi bulantı onu bilemiyorum
Serumdan sonra halim nasıl uzun süreli bişeyse ben de taktırayım ya dün çok kötüydüm

Hoş geldiniz

Çok geçmiş olsun canım hiç duymadım ben böyle bir şey maalesef. Tüp bebek tedavisinde olan bir şey miymiş ?

Aynı canım aynı su içsem çıkıyor prilam biraz kesiyor gibi bulantıyı kesmedi ama kusmuyorum en azından geceleri kusuyorum ilaç etkisini kaybediyor sanırım biraz daha sabretmek zorundayız galiba

Aynı canım aynı su içsem çıkıyor prilam biraz kesiyor gibi bulantıyı kesmedi ama kusmuyorum en azından geceleri kusuyorum ilaç etkisini kaybediyor sanırım biraz daha sabretmek zorundayız galiba
Normalde peynir ekmek yiyordum bütün gün bugün cubuk krekeri denicem bakalım inşallah tutar

merakliblog ben kontrole gidince doktor beni öyle görünce yazdı serumu. Yoksa yerimden kalkacak halim yoktu insallah bir an önce geçer
@lunissss hayırlı olsun aynı haftadayiz bende ikizlere hamileyim prilam kullanıyorum sadece iki defa kustum ama bulantılarim çok siddetliydi

Ya çok şanslısın ne kadar güzel ben her yedigimi kusuyorum beslenemiyorım hiç ilaç kullanmazsam ama cok şükür ilaç biraz durulttu Senin de ikizlerde gün farkı var mı benim hep biri 2-3 gün geriden geliyor daha küçük diğerine göre :)

Çok geçmiş olsun canım hiç duymadım ben böyle bir şey maalesef. Tüp bebek tedavisinde olan bir şey miymiş ?
Goguste olusan tumorler tamamıyla tup bebek tedavısı ıle alakalımıs. Kitleler buyuyınce 5. Haftada estrofem ı kestıler hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…