- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
2 sabah 2 akşam ya. Son 6 günümKaç tane içiyorsun canım ?
Tesekkurler canım hepımız saglıkla buyuturuz yavrularımızı ınsallah...Canım ben de kullanıyorum tiroid ilacı endişe etme günlük 0.50 mginşallah sağlık sorunların hemen biter
Benim aynen devamİlaclariniz devam ediyor mu kızlar? Benim progestan iğne ve corasprin devam ediyor diğerlerini kullanmıyorum çok şükür
Hoşgeldin canım. Benim de 9+2 bugün. 5. Haftadan beri bulantım, birkaç gündür de kusmalarım var. Prilam içiyorum ama bana mısın demiyor dün 5 kere falan çıkardım afedersin su içiyorum onu çıkarıyorumMerhaba kızlar ben de ocakta doğum yapıcam insallah Allah nasip ederse10 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle :) benim biraz zor geçiyor bol bulantılı kusmalı ilac içmediğim günler mahvoluyorum benim gibi olan var mı nasıl çare buldunuz :)
Allah şifa versin canım benimTesekkurler canım hepımız saglıkla buyuturuz yavrularımızı ınsallah...
İlk ve 2. tedavımde kullandıgım ılaclar nedenıyle gogsumde kıtleler olmustu kontrol Altındaydım zaten bu tedavide kullandıgım ılaclar malesef kıtlelerı hızla buyutmeye basladı aylık takıp ediyorlar artık
Hamılelıgım ardından malesef cıddı bagısıklık yetmezlıgı yasamaya basladım vucut tepki veriyor suan, ivig tedavısı uygulamayı dusunuyorlar, benım yasadıgım sorunları yasayan var mı kızlar? Butun sorunları kullanılan ılaclara baglıyor
Serumdan sonra halim nasıl uzun süreli bişeyse ben de taktırayım ya dün çok kötüydümİki gün önce serum takıldı 2 gündür çok şükür mide bulantım iyi ayakta durabiliyorum biraz. Tavsiye ediyorumama yarın tekrar başlar mi bulantı onu bilemiyorum
Hoş geldinizMerhaba kızlar ben de ocakta doğum yapıcam insallah Allah nasip ederse10 haftalık ikizlere hamileyim tüp bebekle :) benim biraz zor geçiyor bol bulantılı kusmalı ilac içmediğim günler mahvoluyorum benim gibi olan var mı nasıl çare buldunuz
Çok geçmiş olsun canım hiç duymadım ben böyle bir şey maalesef. Tüp bebek tedavisinde olan bir şey miymiş ?Tesekkurler canım hepımız saglıkla buyuturuz yavrularımızı ınsallah...
İlk ve 2. tedavımde kullandıgım ılaclar nedenıyle gogsumde kıtleler olmustu kontrol Altındaydım zaten bu tedavide kullandıgım ılaclar malesef kıtlelerı hızla buyutmeye basladı aylık takıp ediyorlar artık
Hamılelıgım ardından malesef cıddı bagısıklık yetmezlıgı yasamaya basladım vucut tepki veriyor suan, ivig tedavısı uygulamayı dusunuyorlar, benım yasadıgım sorunları yasayan var mı kızlar? Butun sorunları kullanılan ılaclara baglıyor
Az kaldı canım2 sabah 2 akşam ya. Son 6 günümgün sayiyorum
Aynı canım aynı su içsem çıkıyor prilam biraz kesiyor gibi bulantıyı kesmedi ama kusmuyorum en azından geceleri kusuyorum ilaç etkisini kaybediyor sanırımHoşgeldin canım. Benim de 9+2 bugün. 5. Haftadan beri bulantım, birkaç gündür de kusmalarım var. Prilam içiyorum ama bana mısın demiyor dün 5 kere falan çıkardım afedersin su içiyorum onu çıkarıyorumçare bulursan bana da söyle
Normalde peynir ekmek yiyordum bütün gün bugün cubuk krekeri denicem bakalım inşallah tutarAynı canım aynı su içsem çıkıyor prilam biraz kesiyor gibi bulantıyı kesmedi ama kusmuyorum en azından geceleri kusuyorum ilaç etkisini kaybediyor sanırımbiraz daha sabretmek zorundayız galiba
Ayyy sen de kötüsün inşallah hemen geçer bu tiksinmeler bulantılarım. Mahvoldum ben deSerumdan sonra halim nasıl uzun süreli bişeyse ben de taktırayım ya dün çok kötüydüm
Kusmaya başladım canım ya dramlardayım vallaAyyy sen de kötüsün inşallah hemen geçer bu tiksinmeler bulantılarım. Mahvoldum ben de
Öncekinden daha iyiyim çok şükür taktir istersen ben resmen aykta titriyordum o kadar halsizdim çok şükür daha iyiyim simdiSerumdan sonra halim nasıl uzun süreli bişeyse ben de taktırayım ya dün çok kötüydüm
Bir iki gün daha dayanamayım olmazsa öyle yapayım sağol canımÖncekinden daha iyiyim çok şükür taktir istersen ben resmen aykta titriyordum o kadar halsizdim çok şükür daha iyiyim simdi
Ya çok şanslısın ne kadar güzelmerakliblog ben kontrole gidince doktor beni öyle görünce yazdı serumu. Yoksa yerimden kalkacak halim yoktu insallah bir an önce geçer
@lunissss hayırlı olsunaynı haftadayiz bende ikizlere hamileyim prilam kullanıyorum sadece iki defa kustum ama bulantılarim çok siddetliydi
Çubuk kraker ve tuzlu leblebi canım cok iyi geliyor deneNormalde peynir ekmek yiyordum bütün gün bugün cubuk krekeri denicem bakalım inşallah tutar
Goguste olusan tumorler tamamıyla tup bebek tedavısı ıle alakalımıs. Kitleler buyuyınce 5. Haftada estrofem ı kestıler hemenÇok geçmiş olsun canım hiç duymadım ben böyle bir şey maalesef. Tüp bebek tedavisinde olan bir şey miymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?