- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 33
Bazen aynı gün, bazen arada bir gün oluyor geçen cuma gittim biri 9+6 diğeri 9+4 çıktıYa çok şanslısın ne kadar güzelben her yedigimi kusuyorum beslenemiyorım hiç ilaç kullanmazsam ama cok şükür ilaç biraz durulttu Senin de ikizlerde gün farkı var mı benim hep biri 2-3 gün geriden geliyor daha küçük diğerine göre :)
İki haftada bir çağırıyor canım beni ikiz olduğu icin başlarda hep iki gün vardı aralarında son gittiğimde 3 gün olmustu insallah arayı kapatır miniğimBazen aynı gün, bazen arada bir gün oluyor geçen cuma gittim biri 9+6 diğeri 9+4 çıktısen ne sıklıkla hastaneye gidiyorsun? Cuma gittim ama hep merak icindeyim
Benim doktorum da ayda bir çağırıyor ama ben hiç öyle yapmadımİki haftada bir çağırıyor canım beni ikiz olduğu icin başlarda hep iki gün vardı aralarında son gittiğimde 3 gün olmustu insallah arayı kapatır miniğim
Gözün aydın miniklerini görmüşsün bende 10. Haftada girdim 2 gün önce prolutex ignemi kestim. Progestan 200 mg kullanıyorum onu da 12. Hafta kesicem inşallah. Bir de prolutonu da haftada bir vuruluyorum 6. Haftada kanamam olmuştu 2 gün geç vursam hemen kahverengi akıntı geliyor vurulunca geçiyor ne zamana kadar kullanacağız acaba prolutonuKızlar merhaba. Bugün doktora gittim. Miniğim 9+5 olmuş şükrolsun. Doktor bazı ilaçları kesti size de fikir olsun diye yazıyorum.
*Estrofem
*Progestan Dex
*Lutinus Vajinal Tablet
Bunları artık kullanma dedi.
Yalnız keseden bağımsız bir yerde kanama alanı gördü dikkat et kendini yorma dedi önlem amaçlı haftada bir Pruluton verdi. ( Kalçayı felç eden)
Sizler ne durumdasınız vajinal tableti hala kullanıyor musunuz mesela?
Ah canım ne guzzelKızlar merhaba. Bugün doktora gittim. Miniğim 9+5 olmuş şükrolsun. Doktor bazı ilaçları kesti size de fikir olsun diye yazıyorum.
*Estrofem
*Progestan Dex
*Lutinus Vajinal Tablet
Bunları artık kullanma dedi.
Yalnız keseden bağımsız bir yerde kanama alanı gördü dikkat et kendini yorma dedi önlem amaçlı haftada bir Pruluton verdi. ( Kalçayı felç eden)
Sizler ne durumdasınız vajinal tableti hala kullanıyor musunuz mesela?
Progestan fitil kanama mi yapıyor? Benimde kanamam oldu 6. Haftada coraspini bıraktım daha sonra proluton vuruldum haftada bir ama progestan fitili kesmrdu doktorumAh canım ne guzzelben haftaya gideceğim zaten dogumu planladığım dr kullandıgım butun ılacları gereksiz buluyor suan proluton ve progestan dex kullanıyorum. Progestan fitili ve kan sulandırıcıyı bıraktım kanamam olunca
Canım proluton un bir zararı yok zaten üzülme doğuma kadar kullanan arkadaşlarım var benim sadece çok acıtıyor işte tek derdi oGözün aydın miniklerini görmüşsün bende 10. Haftada girdim 2 gün önce prolutex ignemi kestim. Progestan 200 mg kullanıyorum onu da 12. Hafta kesicem inşallah. Bir de prolutonu da haftada bir vuruluyorum 6. Haftada kanamam olmuştu 2 gün geç vursam hemen kahverengi akıntı geliyor vurulunca geçiyor ne zamana kadar kullanacağız acaba prolutonu
Kadın doğum doktoru ve tüp bebek doktoru prosedürleri farklı oluyor canım ilk 3 ay tüp bebek doktoruna da danışAh canım ne guzzelben haftaya gideceğim zaten dogumu planladığım dr kullandıgım butun ılacları gereksiz buluyor suan proluton ve progestan dex kullanıyorum. Progestan fitili ve kan sulandırıcıyı bıraktım kanamam olunca
Progestan fitil kanama mi yapıyor? Benimde kanamam oldu 6. Haftada coraspini bıraktım daha sonra proluton vuruldum haftada bir ama progestan fitili kesmrdu doktorum
Yok canım kanama oldugunda verıyorlar da ben zaten kullanıyordum kanamam olunca dr fıtıl olarak kullanma dedı agızdan ıc dedı zaten progestan dex ve proluton kullandıgım ıcın bıraktımProgestan fitil kanama mi yapıyor? Benimde kanamam oldu 6. Haftada coraspini bıraktım daha sonra proluton vuruldum haftada bir ama progestan fitili kesmrdu doktorum
Fitil kanama yapmıyor da eski kanlar kuruyup kahverengi akıyor benim de coraspini kesti doktor oksapar iğneyle dev ediyorum ama. Fitil dusugu önlüyor onu kesmezlerProgestan fitil kanama mi yapıyor? Benimde kanamam oldu 6. Haftada coraspini bıraktım daha sonra proluton vuruldum haftada bir ama progestan fitili kesmrdu doktorum
Onu da ağızdan içince çok baş döndürücü oluyormuş. Nasıl hissediyorsun?Yok canım kanama oldugunda verıyorlar da ben zaten kullanıyordum kanamam olunca dr fıtıl olarak kullanma dedı agızdan ıc dedı zaten progestan dex ve proluton kullandıgım ıcın bıraktım
Ben 3 saat yol gitcem sormadım dra kızımda izin vermişlerdi 10 kere gidip gelmiştim. Ama 8 saat uzun risk almaKızlar bu arada ben kurbanda memlekete gitmek istiyordum 8 saat mesafe doktor izin vermedi araçla gitmeme uçakla gidebilirsin dedi. Sizler ne yapacaksınız?
Risk almayacağım canım uçakla gideceğimBen 3 saat yol gitcem sormadım dra kızımda izin vermişlerdi 10 kere gidip gelmiştim. Ama 8 saat uzun risk alma
Benim Lutinusu kesti bugün doktor amaFitil kanama yapmıyor da eski kanlar kuruyup kahverengi akıyor benim de coraspini kesti doktor oksapar iğneyle dev ediyorum ama. Fitil dusugu önlüyor onu kesmezler
Yok canım kanama oldugunda verıyorlar da ben zaten kullanıyordum kanamam olunca dr fıtıl olarak kullanma dedı agızdan ıc dedı zaten progestan dex ve proluton kullandıgım ıcın bıraktım
Progestan 200 mg kullanıyorum.Fitil kanama yapmıyor da eski kanlar kuruyup kahverengi akıyor benim de coraspini kesti doktor oksapar iğneyle dev ediyorum ama. Fitil dusugu önlüyor onu kesmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?