Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Bazen aynı gün, bazen arada bir gün oluyor geçen cuma gittim biri 9+6 diğeri 9+4 çıktı sen ne sıklıkla hastaneye gidiyorsun? Cuma gittim ama hep merak icindeyim

Bazen aynı gün, bazen arada bir gün oluyor geçen cuma gittim biri 9+6 diğeri 9+4 çıktı sen ne sıklıkla hastaneye gidiyorsun? Cuma gittim ama hep merak icindeyim
İki haftada bir çağırıyor canım beni ikiz olduğu icin başlarda hep iki gün vardı aralarında son gittiğimde 3 gün olmustu insallah arayı kapatır miniğim

Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim. Miniğim 9+5 olmuş şükrolsun. Doktor bazı ilaçları kesti size de fikir olsun diye yazıyorum.
*Estrofem
*Progestan Dex
*Lutinus Vajinal Tablet
Bunları artık kullanma dedi.
Yalnız keseden bağımsız bir yerde kanama alanı gördü dikkat et kendini yorma dedi önlem amaçlı haftada bir Pruluton verdi. ( Kalçayı felç eden)
Sizler ne durumdasınız vajinal tableti hala kullanıyor musunuz mesela?

Gözün aydın miniklerini görmüşsün bende 10. Haftada girdim 2 gün önce prolutex ignemi kestim. Progestan 200 mg kullanıyorum onu da 12. Hafta kesicem inşallah. Bir de prolutonu da haftada bir vuruluyorum 6. Haftada kanamam olmuştu 2 gün geç vursam hemen kahverengi akıntı geliyor vurulunca geçiyor ne zamana kadar kullanacağız acaba prolutonu

Ah canım ne guzzelben haftaya gideceğim zaten dogumu planladığım dr kullandıgım butun ılacları gereksiz buluyor suan proluton ve progestan dex kullanıyorum. Progestan fitili ve kan sulandırıcıyı bıraktım kanamam olunca

Progestan fitil kanama mi yapıyor? Benimde kanamam oldu 6. Haftada coraspini bıraktım daha sonra proluton vuruldum haftada bir ama progestan fitili kesmrdu doktorum

Canım proluton un bir zararı yok zaten üzülme doğuma kadar kullanan arkadaşlarım var benim sadece çok acıtıyor işte tek derdi o

Kadın doğum doktoru ve tüp bebek doktoru prosedürleri farklı oluyor canım ilk 3 ay tüp bebek doktoruna da danış

Progestan fitil kanama mi yapıyor? Benimde kanamam oldu 6. Haftada coraspini bıraktım daha sonra proluton vuruldum haftada bir ama progestan fitili kesmrdu doktorum
Melindanaz da yanıtlayabilir bu soruyu kahverengi akıntısı oluyordu doktor bazı ilaçlarını kesmişti diye hatırlıyorum

Kızlar bu arada ben kurbanda memlekete gitmek istiyordum 8 saat mesafe doktor izin vermedi araçla gitmeme uçakla gidebilirsin dedi. Sizler ne yapacaksınız?

Yok canım kanama oldugunda verıyorlar da ben zaten kullanıyordum kanamam olunca dr fıtıl olarak kullanma dedı agızdan ıc dedı zaten progestan dex ve proluton kullandıgım ıcın bıraktım

Fitil kanama yapmıyor da eski kanlar kuruyup kahverengi akıyor benim de coraspini kesti doktor oksapar iğneyle dev ediyorum ama. Fitil dusugu önlüyor onu kesmezler

Yok canım kanama oldugunda verıyorlar da ben zaten kullanıyordum kanamam olunca dr fıtıl olarak kullanma dedı agızdan ıc dedı zaten progestan dex ve proluton kullandıgım ıcın bıraktım
Onu da ağızdan içince çok baş döndürücü oluyormuş. Nasıl hissediyorsun?

Kızlar bu arada ben kurbanda memlekete gitmek istiyordum 8 saat mesafe doktor izin vermedi araçla gitmeme uçakla gidebilirsin dedi. Sizler ne yapacaksınız?
Ben 3 saat yol gitcem sormadım dra kızımda izin vermişlerdi 10 kere gidip gelmiştim. Ama 8 saat uzun risk alma

Fitil kanama yapmıyor da eski kanlar kuruyup kahverengi akıyor benim de coraspini kesti doktor oksapar iğneyle dev ediyorum ama. Fitil dusugu önlüyor onu kesmezler
Progestan 200 mg kullanıyorum.
Oksapari hiç kullanmadım bide proluton kahverengi akıntıyı da kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…