Gebeliğe Hazırlık tup bebek merkezi onerileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tokalak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
480
272
53
32
merhaba kizlar tup bebek yaptirma.yolunda ilerliyoruz onerebileceginiz iyi bir merkez ve doktoru var mi mumkumse bayan olsun ve Istanbul anadolu yakasi . ve aranizda tup.bebek yaptiranlar nasil bi surecten gectiniz agrisi sancisi vs.

merhaba kizlar tup bebek yaptirma.yolunda ilerliyoruz onerebileceginiz iyi bir merkez ve doktoru var mi mumkumse bayan olsun ve Istanbul anadolu yakasi . ve aranizda tup.bebek yaptiranlar nasil bi surecten gectiniz agrisi sancisi vs.
Fatih Bezmialem Pınar Özcan (bende Anadolu yakasında oturuyorum oraya gidiyorum) cnam bu kişiden kişiye değişir ben memnun kalırım başkası kalmaz vsvs her işte olduğu gibi yani en iyisi senn içine sinen kafana oturan He tamm burası dedğn yer olsn araştır tabiki bu süreçte ama çokta kafanı bulandırma derim.

Fatih Bezmialem Pınar Özcan (bende Anadolu yakasında oturuyorum oraya gidiyorum) cnam bu kişiden kişiye değişir ben memnun kalırım başkası kalmaz vsvs her işte olduğu gibi yani en iyisi senn içine sinen kafana oturan He tamm burası dedğn yer olsn araştır tabiki bu süreçte ama çokta kafanı bulandırma derim.
tesekkurler en yakin kolaylikla gidip gelebilecegim bi yer buldum dr olarak da iyi yorumlar basarilar gordum birebir gorustukten sonra insallah oraya yonelirim bakalim hayirlisii

Muayene ücreti ne kadar aceba tüp bebek mi yaptırdınız tüp bebek ücreti hakkında bilginiz var mı yardımcı olursanız sevinirim
Tüp bebek tedavisi görüyorum. 12500 tüp bebek için tedavi, ilaçlar 3 bini buluyor. yumurta toplandıktan sonra 2700 de rahim dinlendirme gerekli görülürse histeroskopi oda 7500 duü yanlış hatırlamıyorsam. Tanışma muayenesi ücretsiz. Tedaviye başlanırsa 650 tl muayene ücreti alınıyor

Back
X