Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
suan hamılyım canım yukarda da bahsettım baskntte gıttım son denemmde yarın 16. gunum trsferden sonra yıne kan verıcm bıraz dusuk gelıyr sonuclarım ıns devam eder gebelık ılkınde sıkıntı olunca korku oluyr ınsanın ııcnde

Dikkatimden kaçmış :) inşallah hiiçç ayrılmaz sizden değerleriniz artarak gider. Benimde üçüncü denemem olacak. Merkez araştırıyorum. Kafamda ya genart yada memorial var. Hakkımızda hayırlısı olsun.

cook teskkur ettım ınsallahhhh cnm
senın de hakkında hayırlııs olsun ıns bu sfer kavusursun bebegıne sen nerde yaptırdn ılk ıkısnı cnm

cook teskkur ettım ınsallahhhh cnm
senın de hakkında hayırlııs olsun ıns bu sfer kavusursun bebegıne sen nerde yaptırdn ılk ıkısnı cnm
Aminn. İnşaallah. ankara güven hastanesinde yaptırdım. hastaneyle ilgili sıkıntılarım olmadı ama iki negatifi alınca psikolojik olarak etkilendim. Tekrardan gitmek istemiyorum oraya.

aaa guven i ılkmkez duydum cook tup bebwk tedavısı goren akdsm var nerdeyse tum merkzlerı duydum ama haklsın
degıstr ama ıyı arasr sıl bastan baslıyo xunku tum tahlıler hepsıbırbırıne suc buluyo moral bozuyrlar

Bende zaten burda hiç rastlamadım.Güven Hastanesine giden kimse yok. yaza erteledim. İnşallah o zamana kadar doğru merkeze karar verebilirim.

Bende zaten burda hiç rastlamadım.Güven Hastanesine giden kimse yok. yaza erteledim. İnşallah o zamana kadar doğru merkeze karar verebilirim.

ıns arkdasım ama bence ertleme bahar geldı basla bıran once zaten kafanda bıseyler belırmıs bımıyrm yazın zor olur gıbı gelıyr bana hem sıcak hem dr ların tatılı oluyr kongrsı oluyr denk getırmk sıkıntılı olabılıyr hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun ıns

Bende ertelemek istemiyorum ama öğretmenim o yüzden yaz tatilini bekliyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Evet başkent kalabalık ama kesinlikle bi kaos yok. Burda insanlar tedavi için öneri arıyorlar. Ben iki tedavimi de başkentte oldum. Birinci megatifti. Ikinci de neden bulundu tedavi şeklimiz degisti ve sukur ki pozitifi aldık. Birkaç gün evvel kanamam oldu. Drum uçağa binmek üzereyken cevap verdi telefonuma ve dün akşam gidişatı ögrenmek için tekrar aradi. Her gün şükrediyorum Allahıma beni Göğşen Bey'le tanıştırdığı için. Sırf pahalı diye gidilen o paragöz merkezlerden biri değil evet, biraz kalabalık belki evet ama herkesle eşit derecede ilgileniliyor. Gitmek isteyen gönül rahatlığıyla gidebilir.

Ben de ilk denenemdi negatif alanı 1 hafta oldu ben de çok üzgünüm nasıl geçecek bilmiyorum
çok geçmiş olsun.. benimde tuttu 2 aylıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.. beterin beteri var yani.. üzülme ben bi sonraki tedaviye yoğunlaşıp atlattım.. allah yardımcın olsun..

Bende genart ve memorialde kararsiz kalmistim memoriale ucretsiz on gorusmeye gittim aygul hanim harika bi insan guler yuzu samimiyeti hic bikmadan size sorularinizi cvplamasi..ben hipogonanizm hastasym cogu dr daha hastaligimi hangi ilaclari kullanacagimi bilmezken aygul hocam ben daha hastaligimi soyler soylemez A dan z ye neler yapacagimi saydi ..beklemekte yok rendevu saatinizde aliniyorsunz ben on gorusmeye gitmistm ama aygul hocayi gornce tum soru isaretlerim gitti once rabbime sonra ona guveniyorum .. Genarttada aysun hanim varmis onuda merakefiyordum ama aygul hocayi bulunca vaxgectm

Mesajınız için teşekkürler. benimde gönlüm memorialdan yana ama bakalım iki yerlede ön görüşme yapacağım. Hangisi içime sinerse ona gideceğim. hayırlısı olsun

ankalife da yaptırıp gebe kalan oldu mu cok merak ediyorum. bu kadar olur hep aynı emriyolar iyi kan pıhtılaşması var tekrar deneyelim

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi baskent hastanesinde oldu çok şükür. Hamileyim doktorum hulusi bey çok iyi bi doktor herkese tavsiyr ederim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.

Ben tobb etude senol kalyoncuya gidiyorum bu ay puregon iğnesi ile aşılama deniycek olmazsa onumuzdeki ay tup bebeği başlıycaz aranızda Şenol kalyoncuya gidip hamile kalan varmı

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi baskent hastanesinde oldu çok şükür. Hamileyim doktorum hulusi bey çok iyi bi doktor herkese tavsiyr ederim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.

bnm de dr hulısı bey.. hamıleyım ama daha haftaya kontrolum cok yenı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…