Benim de Göğşen Bey ben de hamileyim :) Doktorumu öveyim dedim hep Hulusi bey övülünce :)))bnm de dr hulısı bey.. hamıleyım ama daha haftaya kontrolum cok yenı daha
Allah bagislasin.Arkadaşımın 6denemesinde tutmadı şimdi kızı var.
Benim de 4 düşüğüm vardı bir oğluşum var.
Ben uzun zamandir gogsen beye gidiyorum ,Benim de Göğşen Bey ben de hamileyim :) Doktorumu öveyim dedim hep Hulusi bey övülünce :)))
Gerçekten öyle canım...Ben uzun zamandir gogsen beye gidiyorum ,
Halgancigim bende senin gibi dusunuyorum dr once iyi bir insan ovulecek kadar da degerli.
Canim benim gecmis olsunMerhaba. Baskentte hulusi beye gittim arkadasin tavsiyesiyle. Henuz sonuc almadim ama opuda uyutamadilar beni. Narkoz etki etmedi. Canli canli ciglik cigliga to plandi yumurtalar. Ve pihtilasma testing falan yapilmadan standart herkese ayni ilaci verio. Kanamam oldu transferdn 2gun sonra. Ve hibor kan sulandirici(Kimle konustuysam doktorum gerek duymadi dior.) Bende asiri mide bulntisi yapti. Dayanilck gibi deil. Aradim msj yazdim geri donus yok. Her bunye ayni deilken herkese nasil ayni ilaclar verilir. Transfer oldubitti neden geri donulmez hastaya? Doktorumu acaip sevmistim alma bes dk oturup knusamiosunki. Ve tedavi oncesi birsuru bitkisel pahali ilac. Google-da bile bulamadim kullanan yorum yada aciklama.
Bidaha gidermiyim. Sanmam...
cnm..bende baskentt e yaptırduım...sonuç ne acaba kan testıMerhaba. Baskentte hulusi beye gittim arkadasin tavsiyesiyle. Henuz sonuc almadim ama opuda uyutamadilar beni. Narkoz etki etmedi. Canli canli ciglik cigliga to plandi yumurtalar. Ve pihtilasma testing falan yapilmadan standart herkese ayni ilaci verio. Kanamam oldu transferdn 2gun sonra. Ve hibor kan sulandirici(Kimle konustuysam doktorum gerek duymadi dior.) Bende asiri mide bulntisi yapti. Dayanilck gibi deil. Aradim msj yazdim geri donus yok. Her bunye ayni deilken herkese nasil ayni ilaclar verilir. Transfer oldubitti neden geri donulmez hastaya? Doktorumu acaip sevmistim alma bes dk oturup knusamiosunki. Ve tedavi oncesi birsuru bitkisel pahali ilac. Google-da bile bulamadim kullanan yorum yada aciklama.
Bidaha gidermiyim. Sanmam...
cok sevındım....E5 mi K5 mi testin adi bilmiyorum. Besli biseydi. Bu arada ben aldim pozitif sonucu. Hemde 8. Gunde :). 10. Gun de artisimiz devametti cok sukur. Hatta 20 den 80 e cikti. Devamini getirsin allah ama ayy ben hamilryim yasasin moduna giremedim henuz. Bumuymus yani dedim. Yalniz bulanti mahvedio transferden beri!!!
bana yapıldı cnm...7 lı gen tetı..yuksek pıhtılasma cktı..hıbor kullanıyotrmmmCanim benim gecmis olsun
Pitilasma testi kim yapiyormus ben hastanelerin boyle bi sey yaptigini duymadim.
Ancak bi sorunun cikarsa yaparlar .
Okadar baskentte gittim bende hulisi beyi hic sevmedim ben gogsen beye gidiyorum.
Hic bi dr tranfer sonrasi naptin diye aramaz.
Ama tlf actiginda sana geri donebilirdi.
Merhaba yunu..bende senin gibi esime baktirdim dna hasari 55 ve morfoloji sifir ve sperm sayisi 3 milyon.esim sigarayi birakmaya calisiyor menegon igne ve antioksidan ilaclar verdiler ama hasar ve morfoloji ilacla bile cok zor duzeliyormus siz ne yaptiniz sonuc alabildiniz mi,canim cok sikkin cocuk sahibi olamayacakmiyiz...C
Canim sgk ile anlasmasi yok.hastaneye 4575 tl ilaclara da 1500 tl verdim.bu is bi yerden sonra da nasip canim biz elimizden geleni yapicaz evet ama Rabb'im ol dediginde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?