Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Bu ay deneym inşallah olur eğer ki olmazsa bende başkente hulusi beye gidiym siz çok memnun kaldysanz pozitfı gorduysenz inşllah Allah bana ve tüm isteyenlere nasip etsn

Göğşen bey tedavi sürecinde hem iyi bir doktor hem abi hemde bir psikolog dur.
Allah ondan razı olsun.
Tedaviye başlamadan önce bir görüşmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşımın 6denemesinde tutmadı şimdi kızı var.
Benim de 4 düşüğüm vardı bir oğluşum var.

Benim de Göğşen Bey ben de hamileyim :) Doktorumu öveyim dedim hep Hulusi bey övülünce :)))
Ben uzun zamandir gogsen beye gidiyorum ,
Halgancigim bende senin gibi dusunuyorum dr once iyi bir insan ovulecek kadar da degerli.

KIZLAR..dondurulmuş embrıyonun düşme ihtimali daha mı az..cvp vrrsenız sewınırım

Bende daha yeni nova artta yaptırdım ve mehmet hocadan cok memnun kaldım bakalim sonuc ne olacak

Bende nova artta düşünüyotum nasıl memnun kaldınzmı sizin sıkıntınız neydi aceba?

Merhaba. Baskentte hulusi beye gittim arkadasin tavsiyesiyle. Henuz sonuc almadim ama opuda uyutamadilar beni. Narkoz etki etmedi. Canli canli ciglik cigliga to plandi yumurtalar. Ve pihtilasma testing falan yapilmadan standart herkese ayni ilaci verio. Kanamam oldu transferdn 2gun sonra. Ve hibor kan sulandirici(Kimle konustuysam doktorum gerek duymadi dior.) Bende asiri mide bulntisi yapti. Dayanilck gibi deil. Aradim msj yazdim geri donus yok. Her bunye ayni deilken herkese nasil ayni ilaclar verilir. Transfer oldubitti neden geri donulmez hastaya? Doktorumu acaip sevmistim alma bes dk oturup knusamiosunki. Ve tedavi oncesi birsuru bitkisel pahali ilac. Google-da bile bulamadim kullanan yorum yada aciklama.
Bidaha gidermiyim. Sanmam...

Birsuru kisiye ulastim tanidiklariyla knustuk falan. Kimse hibor kullanmamis gerekmedikce. Test sonucuna gore karar verilmis. Varmi size kullanan test falan olmadan

Canim benim gecmis olsun
Pitilasma testi kim yapiyormus ben hastanelerin boyle bi sey yaptigini duymadim.
Ancak bi sorunun cikarsa yaparlar .
Okadar baskentte gittim bende hulisi beyi hic sevmedim ben gogsen beye gidiyorum.
Hic bi dr tranfer sonrasi naptin diye aramaz.
Ama tlf actiginda sana geri donebilirdi.

E5 mi K5 mi testin adi bilmiyorum. Besli biseydi. Bu arada ben aldim pozitif sonucu. Hemde 8. Gunde :). 10. Gun de artisimiz devametti cok sukur. Hatta 20 den 80 e cikti. Devamini getirsin allah ama ayy ben hamilryim yasasin moduna giremedim henuz. Bumuymus yani dedim. Yalniz bulanti mahvedio transferden beri!!!

cnm..bende baskentt e yaptırduım...sonuç ne acaba kan testı

cok sevındım....

bana yapıldı cnm...7 lı gen tetı..yuksek pıhtılasma cktı..hıbor kullanıyotrmmm

C

Canim sgk ile anlasmasi yok.hastaneye 4575 tl ilaclara da 1500 tl verdim.bu is bi yerden sonra da nasip canim biz elimizden geleni yapicaz evet ama Rabb'im ol dediginde olacak
Merhaba yunu..bende senin gibi esime baktirdim dna hasari 55 ve morfoloji sifir ve sperm sayisi 3 milyon.esim sigarayi birakmaya calisiyor menegon igne ve antioksidan ilaclar verdiler ama hasar ve morfoloji ilacla bile cok zor duzeliyormus siz ne yaptiniz sonuc alabildiniz mi,canim cok sikkin cocuk sahibi olamayacakmiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…