Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
[QUOTE="fatmafaatma, post: 41554104, member: 661910"
Canim insallah sende en yakin zamanda guzel haberler alirsin

Canım bize 2 aylık tedavi vermişti 15 gün sonra bitiyo test yaptırıp bakıcaz ne durumdayız diye. Bakalım ne olacak

Canım bize 2 aylık tedavi vermişti 15 gün sonra bitiyo test yaptırıp bakıcaz ne durumdayız diye. Bakalım ne olacak
Beni muhakkak haberdar edermisin bizde hem dna hasari 55 hemde morfoloji sifir.tedaviye yeni basladik menogon igne verdi esime birde takviye ilac suz hangi ilaclari kullandiniz ve hasar ve morfolojiniz naaildi biraz anlatirmisin...

Beni muhakkak haberdar edermisin bizde hem dna hasari 55 hemde morfoloji sifir.tedaviye yeni basladik menogon igne verdi esime birde takviye ilac suz hangi ilaclari kullandiniz ve hasar ve morfolojiniz naaildi biraz anlatirmisin...
Canım bizde hasar yok morfoloji de 3 çıktı bir de ileri hızlı sıfır demişti. Merional iğne ve neofortil ilaç verdi canım ben de sonucu bekliyorum sabırsızlıkla. Siz hangi doktora gitmiştiniz

Bizde morfolojik bakilamamisti bile. 12 milyon spermin canlı 4 tane. Üstelik sadece bi tanesi dollenebildi. Diğer ucu ilk gün bile yaşamadi. Üçüncü güne Yaşamaz denen embriyoyu koydular. Ama o yaşadı. Sadece stres yapmayın gerisini allaha emanet edin. Hayırlı zamanı o biliyordur. Bugün 1200 küsür gördüm hcg. Çarşamba kese insallah

Allah tamamına erdirsin inşallah canım ne güzel bir duygu mucize resmen. Mevlam bize de hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Şuan aynı durumdayım 1 tane döllenmiş yumurtayı koyacaklar bana. Umut oldu bu sözlerin. Allah bana da nasip eder inşallahhh.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Canım bizde hasar yok morfoloji de 3 çıktı bir de ileri hızlı sıfır demişti. Merional iğne ve neofortil ilaç verdi canım ben de sonucu bekliyorum sabırsızlıkla. Siz hangi doktora gitmiştiniz
Insallah kizlar ama umitlerim gun gectikce azaliyor etrafimdaki hamile haberlerine sevinemiyorum bile.biz kaan aydosa gittik birde tolga ecemise bu ilaclar la 3 ay tedavi sonraki denemeye gerekirse tesadan alcaz dediler ama o da garanti degil sansimiz artacakmis bilemiyorum artik.aygul hocada bir arkadasim vardi onlarinda bizden daha kotu sperm sorunlari vardi erkege tese yaptilar su an 9 haftalik bilemiyorum neyi dogru neyi yanlis yapiyoruz.allah hepimize nasip etsin en kisa zamanda hayirlisindan....

Amin canım peki denemeye karar verdiğinizde bu sefer nerde yaptırcan canım

Allah yardımcın olsun. Bizde Aygül Demirol a gittik. Ekibide kendisi de. Çok eminler kendinden.sonuç bekliyoruz şimdi.
İnşallah gerek kalmadan başka yere Allah nasip eder sana güzel bir bebek.

Allah yardımcın olsun. Bizde Aygül Demirol a gittik. Ekibide kendisi de. Çok eminler kendinden.sonuç bekliyoruz şimdi.
İnşallah gerek kalmadan başka yere Allah nasip eder sana güzel bir bebek.
Sonuç me zaman cnm ..kaçıncı gun emnrıyosu

Sonuç me zaman cnm ..kaçıncı gun emnrıyosu

Cumartesi 27 Haziranda yumurta toplama işlemi yapıldı o gün embiriyo oluşturdular. Salı günü akşam transfer ettiler canım. 13 Temmuzda test yapmamı söylediler.

Cumartesi 27 Haziranda yumurta toplama işlemi yapıldı o gün embiriyo oluşturdular. Salı günü akşam transfer ettiler canım. 13 Temmuzda test yapmamı söylediler.
Ben lıkı memorıalda Yaptım sonuç negatıftı...dılerım pozıtıf olur cnm..ılac ne kullanıyosun???

Ben lıkı memorıalda Yaptım sonuç negatıftı...dılerım pozıtıf olur cnm..ılac ne kullanıyosun???

Hayırlısı canım ya nasipse olur inşallah. Ben Ankara da Aygül Demirol ile başladım. Sen de mi bu doktorla başlamıştın?
İlaç bayağı çok canm.
estrofem
progestan
tetradoks
predrol
chınone jel.
coraspin
folbiol

EVET..aynıları cnm...sımdi 2.tedavım baskentte...gun beklıyorum...4.gunum..allah yuzumuze baksın...ama genetık testte pıhtılasma cıktı...hıbor ıgne progestan ıgne progrstan vag hap.estrofem ve vıt kullanıyorum

memorıalda 2 dondurulmuşum var...bırı yasavmış...onları koydurmadım...tekrar baskentte tup oldum

Allah yardımcın olsun.
Şuan bende bir sorun gözükmüyor. Gerisi nasip, inşallah dileğimiz isteğimiz gerçek olur da alırız bebişleri kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…