Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
genelik testi yaptılar size. Haziran 12de Hulusi bey yaptı transferi. Hiçbiri yaramadı. Buna da Yaşamaz diye 2.gün transfer ettiler. Pozitif çok şükür. Hatta dayanamayıp 8. Gün test yaptım ben. Benim anlamadigim bana pihtilasmayla ilgili hiç test yapılmadan neden haber verdiler

fatmafaatmat: 41609313 .!.:
7 LI GEN TESTI YAPYIRDINMI CNM..
Bana ait her türlü testi yaptılar burda olmadığım için telf bana ve bizzat aileme bilgi verdiler. Çok şükür hiş bir sıkıntım yok. Memleketimde de muayene olmuştum eşimde ilk testlerde sperm varken sonrasında hiç sperm çıkmadı. Sorunumuz buydu, bunun dışında bir sorunumuz yoktu. Tek embriyo yerleştirdiler umutlu konuştular bakalım hayırlısı yeşerir inşallah umutlarımız.

Oncesınde 3 düşüğüm vAr!ondan olabılır cnm ya...1negatıf Tup bebek
...anlamadım..Hulısı beyın hastasımısın cnm

Doktorunuz kimdi

Doktorunuz kimdi

Amin canım peki denemeye karar verdiğinizde bu sefer nerde yaptırcan canım
Su an icin esimin 3 aylik bir tedavisi var.onu beklicez ama kafam cok karisik.tolga ecemise gittim o bana bakti sikinti yok ama esinde var dedi.diger kadin dogumcular gibi bi sperm bile yeter demedi.halbuki aygule anlatiyorum sperm dna si kotu morfoloj kotu diye hala onemli degil diyor.tolga hoca esini duzeltcez ve bu tedaviden sonra tesa ile alcaz dedi.tolga hocadami yaptiririz bilmiyorum.birde aklimda ahmet mehmet erdem ikizler var ama hangi doktor dogru soyluyor artik bilemiyorum.ben genartta bir tup bir dondurulmus oldum.ilki kimyasaldi ikinci tutmadi.artik kim dogru soyluyo dogru mu yanlismi hic bilemiyorum.allah dogru insanlarla karsilastirsin...

Aynen canım bizde de öyle oldu. Aygül hanım tüp bebeğe engel değil dedi müfit hoca derhal tedavi yoksa bırak normali tüple bile olmaz dedi. Eşimin tedavisi bitsin bahçeciye de gidebilirim diye düşnüyorum

Aynen canım bizde de öyle oldu. Aygül hanım tüp bebeğe engel değil dedi müfit hoca derhal tedavi yoksa bırak normali tüple bile olmaz dedi. Eşimin tedavisi bitsin bahçeciye de gidebilirim diye düşnüyorum
Anladim canim borbirimizi haberdar edelim insallah degerler duzelir bizde mutlu sona kavusuruz...

BEnden tek tavsiye moraliniz yuksek olsun. Korkulardan arinin. Benim korkularim anesteziyi yendi ve bayilmadim toplamada. Transferde aci yok. Tek sorun tuvalete sikisik olmaniz.

BEnden tek tavsiye moraliniz yuksek olsun. Korkulardan arinin. Benim korkularim anesteziyi yendi ve bayilmadim toplamada. Transferde aci yok. Tek sorun tuvalete sikisik olmaniz.

Cnm ben 2 tane 3.gun transferı oldum...bugun 5.gunum...inşallah cnm ya...

12 milyon spermden 4 tane canli cikti. Ucu ayni gun öldü zaten. Digerini de ucuncu gune yasamaz diye 2. Gun transfer ettiler. Bi de ustune kanama... tamam gitti dedim. Bi gece yatip on saatlik yolculuga ciktik. Ankaradan erzincana. Bi tek agir kaldirmadim. Surekli gezdim tozdum. Okulun son haftasiydi seminerlere katildim.cogu zaman ilaclarimi bile unuttum. Sonra 8. Gunu tahlil verdik. Sonuc ciktimi diye aradim sekreter pozitif ama doktorla gorusun dedi telefonda. Şok oldum tabi!!! İki katindan fazla artiyor deger. Kesemizi gorduk dun. Haftaya bebegi,diger haftada kalp atisini insallah. Tabi ben bu hafta icinde mide bulantisindan mafOldum bu haftada. Allah isteyen herkese kolaylikla versin insallah

Cnm ılaç ne kullanmıştın..ilaca ek olarak polıvıt, coenzımco10 ve melatonıne devam et deldiler ama??

Estrofem kullandim 12 gun.C ile baslayan bi antibiyotik 5 gun. Progestan igne uc gunde bir toplam 8 tane. Progestan fitili bi hafta kullandim yeter dedim. Hibor iki defa kullandim dayanamadim. Bi nevi ilacsiz tup bebek olucak. Zaten panik atak nedeniyle sevinemedim daha hamileyim diye.Ben gelemem onca strese yeter yaa!!! Bi hamile bukadar strese sokulmazki canim...Demekki tutunacagi varsa ilacsiz da tutunuyo allahin izniyle. Tabi bunlardan doktorun haberi yok. :) herseyi goze sldim kendimi de bebegi de allahima emanet ettim

ayy cnm...darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…